Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili
ne kadar sıcak kareler,çok tatlıllar :) yaşlanmanında ayrı bir güzelliği var;içindeki çocuğu öldürmediğin sürece ruhun hep genç kalır ;)
Ynt: Hikayeler
Düşündürücü ve duygusal bir hikaye...Her ne kadar zor olsa da ,gerçekten hayata pozitif bakmak gerek ki hayatı dolu dolu yaşayabilelim..
Bu güzel hikaye için teşekkürler Nursel Hanım :)
Ynt: Kişisel Galeri (goncaty)
Çok teşekkür ederim Nursel Hanım :) Gerçekten muhteşem yerler,fotoğraflar yetersiz kalıyor aslında. Paylaşmanın güzelliği ise sizlerin yorumları ile daha güzel ve teşvik edici oluyor.Sağolun :)
Öncelikle tekrar teşekkür ediyorum Emirhan Bey :) Ve bence çok doğru şeylerden bahsetmişsiniz.Özellikle doğal olmayan materyallerin resimde olmaları bence de hoş değil; sanırım biraz da bilinçaltım photoshop alışkanlığından olsa gerek gereksiz yerleri...
Çok çok teşekkür Emirhan Bey,gerçekten yeni başladım :) Ama fotoğrafçılığa merakım vardı ve seviyorum,yorumunuz bana güç verdi;evet elimden geldiğince zaman ayırıp devam edeceğim :D