Arama sonuçlarınız

1. goncaty

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağolun Fatoş Hanım Doğrusu ben evden ve serbest çalıştığım için stresim fazla olmuyor ;) Tabi bir de piyasa açık olsa stresim hiç kalmayacak :D Umarım bu saatten sonra sizin de stresli gününüz güzel ve aydınlık geçer :)

2. goncaty

Hikayeler

Ynt: Hikayeler (Alıntı...) Bir grup kariyer yolunda ilerleyen yeni mezun,eski üniversitelerindeki profesörlerini ziyaret için bir araya gelirler.Sohbet sonunda işin ve hayatın stresinden şikayetleşmeye döner. Misafirlerine kahve ikram etmek isteyen profesör mutfağa gider ve yanında büyük bir...
  3. goncaty

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar,herkese selamlar :)

4. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ben de orası zannetmiştim ama değilmiş :(
  5. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) İçtenliğinize,güzel yorumunuza asıl ben teşekkür ederim Fatoş Hanım :D Doğrusunu isterseniz resimler konusunda tereddütlerim vardı ama bu güzel yorumlardan sonra en kısa sürede Datça fotoğrafları geliyor ;)

6. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Ben teşekkür ederim Ömer Bey,en kısa zamanda galeriye de yükleyeceğim :)

7. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Böyle bir yer hatırlıyorum,Ege taraflarında bir yolda görmüştüm sanırım ama mevkii çıkaramadım
  8. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri(goncaty):Şirince Çok teşekkür ederim Mustafa Bey :)
  9. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri(goncaty):Şirince Yorumunuz için çok teşekkür ederim Emirhan Bey :) Gerçekten çok iyi fotoğraf çeken arkadaşlar var,ben de hem izliyor hem de bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.

10. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri(goncaty):Şirince Çok teşekkür ederim Ferdane Hanım :)

11. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri(goncaty):Şirince
  12. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

13. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

14. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

15. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

16. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

17. goncaty

Kişisel Galeri (goncaty)

Merhaba arkadaşlar Fotoğraf çekmeye yeni başladım,bu yüzden de yorumlarınıza ihtiyacım var. :) Şimdiden teşekkürler :) Fotoğraflar bu yaz gittiğim Şirince'ye ait... Bu arada fotoğraf makinem Canon Powershot A520
  18. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Şu ara fazla izleyemiyorum Cavid Bey,cevaplarımda gecikiyor o yüzden başka bir arkadaş soru yöneltebilirse sevinirim :) Teşekkürler

19. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kusura bakmayın,geç cevap verdim.Evet doğru cevap Pınarhisar Cavid Bey.Tebrikler :)
  20. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Anlayışınıza teşekkür ederim ve tebrik ederim Cavid Bey.Evet Adım Gonca,ben de fırsat buldukça izleyebiliyorum.Ama bir soru daha sorabilirim :) İşte ipucu;Trakya bölgesinde bir ilçe

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR