Arama sonuçlarınız

1. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çok çok özür dilerim Cavid Bey,ben de şimdi baktım.doğru söylüyorsunuz ,ben adını sadece Gabaklar Koyu diye biliyordum.Özür dilerim tekrar...

2. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hayıtbükü'nün hemen yanında, çok çok küçük bir koy.Ovabükü Hayıtbükü'nün bir tarafında,bu minik koy ise diğer tarafında ;)
  3. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Merhaba Cavid Bey, aslında mevki olarak doğru,Hayıtbükü'ne çok çok yakın küçük bir koy :)

4. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet Kemal Bey,yaklaştınız :)
  5. goncaty

Kamuflaj Harikaları

Ynt: Kamuflaj Harikaları Mucize gibi,hepsi harika.Paylaşımlarınız için teşekkürler :)

6. goncaty

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Bayanların yüzlerindeki ifadeye ve duruşlarında ki asalete bakarmısınız ;) Harika bir resim Ferdane Hanım,teşekkürler :)

7. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? teşekkür ederim :D gerçekten bağımlılık yapıyormuş,onu anladım ;) işte sorum,işte ipucu:Ege bölgesinde muhteşem bir koy
  8. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? müze desem kabul olur mu? ;) sabahtan beri benzer yerlerin resimlerine bakıyorum,bulamadım :'(
  9. goncaty

Clark Little - Dalga Fotoğrafları

Ynt: Clark Little - Dalga Fotoğrafları hepsi birbirinden güzel,hepsi birbirinden mükemmel... :)

10. goncaty

Gözün Görmediği Kareler

Ynt: Gözün Görmediği Kareler başarılı bir iş gerçekten...paylaşımınız için teşekkürler...

11. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? medrese yada kütüphane olabilir mi ?
  12. goncaty

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili " herşeye rağmen "...muhteşem bir nine ve insanın içine işleyen bakışları...özellikle bu kare beni çok etkiledi. Çok güzel fotoğraflar, teşekkürler Fatoş Hanım :)

13. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Tebrikler,doğru cevap :D
  14. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? İşte ipucu: Ege'de köklü geçmişe sahip bir köy :) Turizm açısından zengin kaynaklara sahip
  15. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Geçen yaz Akyaka'daydım.Gerçekten cennet gibi bir yer :) Resimdeki köy de görülmesi gereken mükemmel yerlerden biri :)

16. goncaty

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Merhaba, Gökova Körfezi olabilir mi ?
  17. goncaty

Kişisel galeri (yaybek) Yusuf Aybek

Ynt: Kişisel galeri (yaybek) Yusuf Aybek Çok güzel resimler Yusuf Bey,özellikle kırlangıç ve çocukların olduğu kareler etkileyici.Elinize,gözünüze,emeğinize sağlık. :)
  18. goncaty

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm Gezenbilir dostlarının bayramını en içten dileklerimle kutlar,nice mutlu bayramlar geçirmelerini tüm kalbimle dilerim. :)

19. goncaty

17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz

Ynt: 17 Eylül Perşembe Akşamı Zerrin Hanım' a Hasta Ziyaretine Gidiyoruz Geçmiş olsun Zerrin Hanım,acil şifalar diliyorum.
  20. goncaty

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz