Arama sonuçlarınız

1. goncaty

Arkadaşımız İbrahim Kazancı' nın Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız İbrahim Kazancı' nın Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu yıllara..

2. goncaty

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 Rh+ / İstanbul
  3. goncaty

Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Gökhan Bilgiç'in Babası Vefat Etmiştir Gökhan bey başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.

4. goncaty

Kişisel Galeri (cj7v8) - Sami Karmutoğlu

Ynt: Kişisel Galeri (cj7v8) - Sami Karmutoğlu Sami bey,tüm fotoğraflar çok güzel ve etkileyici.Paylaşımınız için teşekkürler. Elinize,emeğinize sağlık.
  5. goncaty

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Gonca Tank Yontgan Doğum Tarihi ve Yeri: 1969 - İstanbul Memleket: İstanbul Semt: Maltepe Meslek: Tekstil Tasarımcı İlgi Alanı: Fotoğraf, sanat, gezi, kitap

6. goncaty

Kişisel Galeri (Moiz Meseri)

Ynt: Kişisel Galeri (Moiz Meseri) Çok güzel ve etkileyici fotoğraflar.Ellerinize,emeğinize,yüreğinize sağlık.

7. goncaty

August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...

Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha... Fotoğraflara baktığım anda aklıma ilk gelenler: 1.Kare: Ne kadar kirli olsa da yaptığı işten gurur duyarak poz vermiş bir adam. 2.Kare: "Neden?,Niçin?" soruları ile dolu temkinli bakışlar. 3.Kare: İki sporcudan sağdaki hayata neşe ile...
  8. goncaty

Duman ile Sanat

Ynt: Duman ile Sanat Tek kelime ile mükemmel.Paylaşımınız için teşekkürler.
  9. goncaty

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim Emine Hn.Ben de katılmayı çok istiyorum.Umarım en kısa sürede bir gezimiz olur.

10. goncaty

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba, İstanbul'dan Gonca.Tekstil tasarımcıyım.Fotoğrafta çok çok çok yeniyim.Ancak sitedeki paylaşımlar ve bilgilerle kendimi geliştireceğime inanıyorum.Son gezinin fotoğrafları gerçekten çok güzeldi.Herkesin emeğine sağlık.Paylaşımlar için...

11. goncaty

Geleneksel Türk El Sanatları

Ynt: Geleneksel Türk El Sanatları Annenizin ellerine,gözlerine ve yüreğine sağlık.Gerçekten hepsi birbirinden güzel.
  12. goncaty

Edgar Mueller'den Sokak Resimleri

Ynt: Edgar Mueller'den Sokak Resimleri Hepsi muhteşem,hepsi mükemmel.Paylaşımın için teşekkürler.

13. goncaty

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk ve teşekkür ederim.
  14. goncaty

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba Bende yeni üye oldum.Özellikle fotoğraf ve gezi ile ilgiliyim.Ancak diğer bölümleride ilgi ile takip ediyorum.Geçekten çok güzel bir site;emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürler.
  15. goncaty

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Paylaşımların güzelliğini gördükçe keşke katılabilseydim diyorum.Ve bir daha ki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.

16. goncaty

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bir daha ki gezide görüşmek ümidi ile...
  17. goncaty

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Merhaba arkadaşlar, Gruba yeni üye oldum..Gezinizde çektiğiniz fotoğrafların hepsi birbirinden ilgi çekici ve güzel.Ellerinize sağlık.Fotoğraflara ve yorumlara baktıkça keşke katılsaydım dedim.Umarım bir daha ki...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR