Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kişisel Galeri (cj7v8) - Sami Karmutoğlu
Sami bey,tüm fotoğraflar çok güzel ve etkileyici.Paylaşımınız için teşekkürler.
Elinize,emeğinize sağlık.
Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu
Ad - Soyad: Gonca Tank Yontgan
Doğum Tarihi ve Yeri: 1969 - İstanbul
Memleket: İstanbul
Semt: Maltepe
Meslek: Tekstil Tasarımcı
İlgi Alanı: Fotoğraf, sanat, gezi, kitap
Ynt: August Sander'den Birkaç Fotoğraf Daha...
Fotoğraflara baktığım anda aklıma ilk gelenler:
1.Kare: Ne kadar kirli olsa da yaptığı işten gurur duyarak poz vermiş bir adam.
2.Kare: "Neden?,Niçin?" soruları ile dolu temkinli bakışlar.
3.Kare: İki sporcudan sağdaki hayata neşe ile...
Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu
Herkese merhaba,
İstanbul'dan Gonca.Tekstil tasarımcıyım.Fotoğrafta çok çok çok yeniyim.Ancak sitedeki paylaşımlar ve bilgilerle kendimi geliştireceğime inanıyorum.Son gezinin fotoğrafları gerçekten çok güzeldi.Herkesin emeğine sağlık.Paylaşımlar için...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese merhaba
Bende yeni üye oldum.Özellikle fotoğraf ve gezi ile ilgiliyim.Ancak diğer bölümleride ilgi ile takip ediyorum.Geçekten çok güzel bir site;emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Paylaşımların güzelliğini gördükçe keşke katılabilseydim diyorum.Ve bir daha ki geziyi sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşlar.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bir daha ki gezide görüşmek ümidi ile...
Merhaba arkadaşlar,
Gruba yeni üye oldum..Gezinizde çektiğiniz fotoğrafların hepsi birbirinden ilgi çekici ve güzel.Ellerinize sağlık.Fotoğraflara ve yorumlara baktıkça keşke katılsaydım dedim.Umarım bir daha ki...