Arama sonuçlarınız

1. C

maroc -morocco -el mağrip- fas

FAS Geçtiğimiz yılın yaz başlarıydı.İran seyahatimi yeni bitirmiştim.her gezginin içindeki yeni yerler görme isteği içimde alevlenmişti. Önümüzde de 9 günlük kurban bayramı tatili.uçak bileti ucuz olan bir ülkeye gitmekti hedefim.nette yaptığım araştırmalar sonucunda air arabia nın fas uçuşunu...

2. C

Land Rover İle Dünya Turu - Destek

Ynt: Land Rover İle Dünya Turu - Destek bilgilendirme için çok tesekkürler. tur afrikayı gün be gün takip etmiştim. ha keza bu gezinin ilk kısmını. bir gün tekrar yolda olacağına adım gibi emindim.
  3. C

Tayland

Ynt: Tayland bende bir ihtimal kl den singapura gider dönerim diye araştırmıştım. 2 şehir arasında tren ulaşşımı mevcut ve genelde gezginler tren tercih ediyor. phukete sedece phi phi geçişi için kullanacaksanız oraya gitmeden krabi dende geçebilirsiniz. ama bangla road da bir turlamak iyidir :)

4. C

Tayland

Ynt: Tayland sitil biraz farklı olsada backpacker oldun yani ;) bence loneyl planet veya benzer guıde book lardan edin bir tane.o bölgeyi gezeceksen l p nin souteast asia kitabı yeterli olur ama her ülkenin kendi kitabı tabiki daha detaylı. http://www.travelfish.org/ bu forumda iyidir. şu...
  5. C

balkanlar

Ynt: balkanlar tekrar merhaba. bende gitmeden bir navigasyon almıştım.özellikle şehir çıkışlarında çok işime yaradı ana yollarda sıkıntı yasamadım zaten. maliyet.ben mümkün olduğunca düşük tuttum veya tutmaya çalıştım diyelim uçak biletini gidiş dönüş bosna 186 avroya almıştım. araç günlük 33...

6. C

Tayland

Ynt: Tayland duygu ve düşüncelerinizi çok güzel aktarmışsınız. bir kısmını iş yerinde bir kısmını eve dönünce okudum. keyifle. yazmayı bırakmayın derim. gezginlik ruhu insanın içine girmeyiversin,hep yeni yerler yeni planlar. dün sabah uçaktan inip doğruca işe gittim. akşamında ise filipinler...

7. C

balkanlar

Ynt: balkanlar merhaba. evet ben lacivert pasaport ile çıkmıştım. aracı alınan yere bırakmak daha mantıklı gibi. şöyle ki ; alıp başka bir ülkede bırakırsanız dönüş için oradan uçak bileti almanız lazım. genelde aynı şehre gidiş dönüş almak daha uygun oluyor. birde rota önemli. ben aracı...
  8. C

Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland)

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) Hakikat aramakla bulunmaz ,ancak bulanlar hep arayanlardır . demiş Bayezid'i Bestami aradığınızı bulmanıza sevindim.phi phi müthiş bir yer.ben tepeye çıkıp 2 tarafı koy olan o manzarayı seyredememiştim.içimde ukte kaldı. benim taylandda ki adam...
  9. C

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) fotoğraflar 1 sene öncesinin. belki tanıyamazsınız. ihtiyarladım biraz. ;) tekne kiralayan denk gelmedi.sorup soruşturmadım da ve fakat phuket çıkışlı bazı turlarda bir balıkçı köyü ziyaret ediliyor.olmadı bir süre takılırsınız oralarda veya samuide...

10. C

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür. ama biraz kısa olmuş :) tabiki şaka. dönünce sizin yazılarınızı bekleriz. hemen hemen her insan gibi bende satıcı tacizinden rahatsız olurum.bu konuda en çok rakhatsız olduğum yer fas tı. tayland da ısrarcı...

11. C

Ynt: Ada Sahillerinde Bekliyorum (Tayland) dediğin gibi fena kazımışın aklına :) bu sky train hattı şehrin merkezinden geçiyor.o sebbele benzer bir çok foto ile karşılaşabilirsin. veya gidersen hattın kendisi ile :)
  12. C

balkanlar

Ynt: balkanlar merhaba meier. yorumunuz için teşekkürler. uçak biletini gezimden 4 veya 5 ay evvel trek turizm den almıştım. 186 avroydu yanılmıyorsam.türk hava yolları ile bosna havayolları ortak uçuyor. sizin gideceğiniz tarihe baktım 400 avrolar civarında gözüküyor şu an.muhtemelen o...

13. C

Trans-Siberia gezisi

Ynt: Trans-Siberia gezisi biletlerinizi hangi linkten alıyorsunuz. nette farklı farlı adresler var.
  14. C

Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

Ynt: Avrupa Turu İçin Yol Arkadaşı Aranıyor http://bisikletturlari.blogspot.com/2010_08_01_archive.html yanılmıyorsam link budur.
  15. C

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN bildiğiniz gibi iran çok büyük bir coğrafya. aynı tarihte farklı şehirlerde hava sıcaklığı farklılıklar gösteriyor. bence ilkbahar ve sonbahar ayları genel anlamda en uygun tarihler.

16. C

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN güzel bir karar vermişsiniz diyebilirim. benim gezdiğim ülkeler arasında en güvenilir ve en misafirperver ülke irandı. özellikle azeri kökenli türkler bizi çok ama çok seviyor. her yerde aşırı bir ilgi. ben biraz bu ilgiden sıkıldığım için türk olduğumu...
  17. C

Malezya Tayland Singapur Laos

Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos . öncelikle benim yazacaklarım üzülerek söylemeyelimki sizin programınızı teşvik etmeyecek.tabi bunlar benim fikrim. farklı düşünen arkadaşlar olacaktır.zevkler renkler olayı. pattaya dan başlayalım. benim kuzenim 2 kadın arkadaşı ile birlikte bir turla...
  18. C

Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos perhentian adası hakkında bir bilginiz varmı. gezgin faruk budak çok meth ediyor bu adayı. muhtemelen benim vaktim yine kısıtlı olacak.bu adada malezyanın doğusunda olduğundan bir langkawi kadar ulaşımı kolay değil. hangisini listeye alsam diye düşünüyorum...

19. C

Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos öncelikle fotolar ve yazdıklarınız için teşekkürler. ben geçen şubat taylanda gitmiştim. bu şubat mart gibi de malezya tayland birlikte düşününüyorum. asıl amaç komple g asya ama daha fazla zaman gerekli. [font=Verdana] yagmur konusunda muson ekimde basladi...
  20. C

balkanlar

Ynt: balkanlar öncelikle hatırlatmanız için teşekkürler. sayfa başındak işehir üsküp. evet ramazanın sonu ve bayram boyunca o corafyada idim. novi pazar doğumlu veya asıllı bir çok boşnak var türkiyede. benim ziyaretimden kısa süre önce sırp vizesinin kalkması yönünde hükümetler mutabıktı ama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR