Arama sonuçlarınız

1. C

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN teşekkürler abdullah.

2. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 23.05.2010 VAN-İSTANBUL Gece muhabbetin uzaması ve geç yatmamıza rağmen 5 saat uyku yeterli oldu.2 haftadır ilk defa rahat uyuyup dinç uyandım. Seninle vanda bir kahvaltı salonunda tadında bir kahvaltıdan sonra Kenan beni van minibüsüne bindirip yolcu...
  3. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 22.05.2010 TEBRİZ-VAN Dün yorgun ve uykusuz olduğumdan fark etmemiştim.gece boyu nerdeyse her saat başı uyandım.yatak acaip rahatsız ve süngeri leş gibi. Bu tip yerlerde kala kala bitlenmezsek iyidir.bugün dönüş günümüz.mescidi kabud ve kapalı çarşı...

4. C

Ynt: yanı başımızdaki uzak ülke İRAN 21.05.2010 TEBRİZ Üstüme sweat shirtü giydim.göz ve kulaklarımı bandana ile kapattım.isfehandan aldığım örtünün yarısı altımda yarısını üstümde uyudum.3-4 kere uyanarak saat 4 te kalktım.önce lavaboya gittim.sonra üstümü değiştirdim çantayı hazırlayıp...
  5. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 20.05.2010 YEZD-MEŞHED Saat gece yarısı 01:00 civarı .yoldayız.tahammülü zor bir yolculuk.daha önce rize Kocaeli arasını en dip koltukta yapmış ama böyle bir şey yaşamamıştım.motorun etrafında herhangi bir izolasyon malzemesi yok herhalde.koltuk aşırı...

6. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 19.05.2010 YEZD Net bir programım olmadığından geç uyandım.kahvaltı yaparken fabrice geldi.biraz lafladık. Fabricio da uyanmış.traş olmaya gitti.o arada tom ‘u uyandırdık.fabricio döndü ekip tamam.karar verirsek bir yerlere gideceğiz..gerçi saatte biraz...

7. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 18.05.2010 YEZD Sabah açık büfe kahvaltımız vardı.hostel şartlarında tabiî ki.kahvaltıdan sonra tren istasyonuna gidip bilet sorayım dedim.beheşti meydanına kadar yürüdüm.vatandaşın biri durdu. Ben train station dedim, o katar çuf çuf dedi bir şekilde...
  8. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 17.05.2010 YEZD Sabah yine alarm çalmadan kalktım. Yol kenarında taksi bekliyorum.biri 5 dolar istedi.bir başkası o tarafa gitmiyormuş.yine eski bir araç denk geldi.kaç lira 5 işareti yaptı.2 dedik. 3 e anlaştığımızı zannettim.neyse otogara geldik. TAARUF...
  9. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 16.05.2010 SİRAZ – PERSEPOLİS Saati kurmuştum ama gerek kalmadı. Bir bisküvi ile kahvaltı işini hallettim. Otelin karşısındaki bakkaldan da gün içinde yemek için 1-2 bisküvi daha aldım. Dolaptan da soğuk su. Güne hazırız. İstikametimiz Persepolis...

10. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN Atladım bir taksi dolmuşa eram bağlarına geldim. 3’te açılacakmış yarım saat kadar bekleyeceğiz Yolun kenarına oturdum beklerken 2 motosikletli polis geldi. Pasaport çanta kontrolü çok teşekkür edip ayrıldılar. Vakti gelince içerdeyim 2 katlı bir saray...

11. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 15.05.2010 ŞİRAZ Otobüsten inince kendime kanepe aradım arka tarafta otogarın dışında bir yerde yerleştim İsfehan’ dan aldığım örtüyü de üstüme çektim güneş sıcaklığını hissettirince uyandım. Tekrar yattım. Baktım yine bir görevli sabah şerifiniz hayır olsun...
  12. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 14.05.2010 Cuma İSFEHAN Bugün resmi tatil bu gece Siraz yolcusuyum. Önce kahvaltı yaptım. Dün verdiğim çamaşırlar yıkanmış. Görevliyle beraber bahçenin altında mahzen gibi bir yere indik. Oraya asmışlar çamaşırları. Başka çamaşırlarda var. Rutubetli bir...

13. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN Acele etmeden yatakta döne döne uyandım. Daha doğrusu Japon sato, Adaşı eski F1 pilotu Sato gibi odaya kamikaze girişi yaptı. Çantamı hazırladıktan sonra sabah çorbası içmek için dolaşmaya başladım. Nakşı Cihan meydanı çıkışında yolun iki tarafını gezdim...
  14. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN Sonra sırasıyla lütfüllah camii,ali gapu sarayı ve imam camiini gezdim. Lütfüllah camiinin hem iç hem dış mozaik-çinileri ve mozaik-çini renkleri müthiş. Ali gapu ve imam camide tarihten birer parça Otele döndüm. Gece çekimleri için Tripodumu...
  15. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 12.05.2010 İSFEHAN Yarı uykulu yarı uyanık İsfehana vardım. Yine terminalin içinde bir köşeye çekildim. Buradaki çığırtkanlar daha yüksek sesle çığırıyor. Bandanayı kulaklarım hizasına çekip uyumaya çalıştım. 10 dakika geçmedi yine bir görevli kalk diyor...

16. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN İSFEHAN Bu ara moda olan bir konu.ölmeden yapmanız gereken 50 şey.görmeniz gereken 100 yer.benim ölmeden görmek istediğim tek şehir isfehandı. Artık ölebilirim sanırım.farsça nefse jahan,Arapça nısfı cihan,İngilizce half of the world.dünyanın yarısı...
  17. C

Köşe - Bucak, Kap - Kacak, Balta - Nacak ''Suriye''

Ynt: Köşe - Bucak, Kap - Kacak, Balta - Nacak ''Suriye'' biraz ! uzun yazmışım :) okumak zaman alıyor.teşekkürler.
  18. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 11.05.2010 TAHRAN Sabah 7:30 gibi uyandım.kendim ve çantayı güne hazırladım.büyük sırt çantasını akşam almak üzere otelde bırakacağım.belçikalı uyanık diğerleri derin uykuda.belçikalı ile vedalaşıp çıktım.ilk hedef reza Abbasi müzesi.metrodan tek günlük...

19. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 10.05.2010 TAHRAN Nerede kalmıştık.en son uyandık daha doğrusu uyandırıldık.1 büyük bardak çay aldım.yanımdaki bisküvi ile birlikte sabah kahvaltısı tamam.otogarın dışına çıktım.dolmuş taksiler duruyor kalkıyor.biri durdu.imam meydanı dedim.atla işaret...
  20. C

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN 09.05.2010 ERCİŞ- D. BAYAZIT-TEBRİZ Sabah 7:30 gibi uyanıyoruz.güzel muhabbet eşliğinde mükellef bir kahvaltı.otogara gidiyoruz.doğu Bayazıt minibüsü saat 9 da imiş,gitmiş.çaldıran minibüsüne biniyorum.çaldıran merkezde iniyorum.bayazıt minibüsü bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri