Arama sonuçlarınız

1. mehmetfatihozturk

Hyundai Country Karavan Yapımı

Bu havalandırmadan 2 tane almıştım. İkisini de takayım dedim….

2. mehmetfatihozturk

Bu şekilde olacak dolap
  3. mehmetfatihozturk

Merhabalar. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Size bir sorum olacak. 140lt buzdolabı için havalandırma kaç tane takmalıyım sizce? 1 tane alta mı? Yoksa altlı üstlü 2 tane mi?

4. mehmetfatihozturk

Evet abi işçilik iyi oldu. Süngerleri de değişti. Gayet başarılı iş yaptı usta eline sağlık…
  5. mehmetfatihozturk

Gündüz gözüyle koltuklar :)

6. mehmetfatihozturk

Abi araç garajda duracak bende. Yani dışarda kalmayacak kullanmadığım zamanlar. Tatil yaparken de zaten araçta olurum yani gözetimimde olur. Ha baktık sorun oluyor dediğim gibi ikili olan mandalların birini söküp kilit takarım. Kilit Takmak zor bir olay değil…

7. mehmetfatihozturk

Abi baktık sorun oluyor. Bu kapakların çift olan mandalımın biri sökülüp yerine kilit takıla biliyor. Kilit takmak zor değil yani. Bu tarz sorunlar çok uğraştırmaz beni dediğim gibi baktık uğraşıyorlar bir kilit takarız :) koca arabayı yaptık kilidi de takarız yani :)
  8. mehmetfatihozturk

Ön 3 koltuğumuz geldi. Sırada arka oturma grubu koltuklarımız var. Bayramdan sonraya onlarda artık. Sonra direksiyon, el freni, vites vs :)

9. mehmetfatihozturk

En son resimdeki yaptığım çekme karavanda alüminyum kapaklar var kilitli. Onlar direk bagaj olarak kullanılıyor. O yüzden sağdaki ve soldaki kapakları kilitli yaptık. Ama onda da dış su girişi var açıkta. Elektrik girişi var açıkta. Yani dışa monteli…
  10. mehmetfatihozturk

Abi bunların içinde malzeme olmayacak yani depolama alanı değil. Ya da bagaja ulaşmak için bir kapak değil. Burda dış duş olacak. Burda su dolum ağzı olacak. Burda dış elektrik girişi olacak. Burda lpg çıkışı olacak vs. Aracın sağına ve soluna bu kapaktan taktım. Yani şöyle düşün su dolum ağzı...

11. mehmetfatihozturk

Bu arada çekme karavanlarda ilerliyor fırsat buldukça :)
  12. mehmetfatihozturk

Abi doğru söylüyorsun kilitli de olurdu. Ama araçta hem sürekli kayıt yapan kamera sistemi var hemde alarm takılacak vs diye kilitli almadım. Ama çok gerek olursa kilit takarım kapaklara o iş kolay :)
  13. mehmetfatihozturk

Aracın arka sağ ve sol tarafına servis kapağı taktım. Elektrik giriş, çıkış, dış duş, lpg çıkışı, su dolum ağzı vs hepsini buralara takacağım.

14. mehmetfatihozturk

Öylesine karavanın içine de koydum mutfağı :)
  15. mehmetfatihozturk

Bu Arada evye, batarya, Ocak vs de hazır şu araba bi sanayiden çıksa iş kalmadı :)
  16. mehmetfatihozturk

Dün gelen dolabımın provasını bugün yaptım ufaktan :)

17. mehmetfatihozturk

Teşekkür ederim. Evet tenteci bu süreçte canımı sıkan tek şey oldu diyebilirim. Daha da önemlisi memlekette adam gibi dürüst esnaf bulmanın ne kadar zor olduğunu, insanların üç kuruş için şereflerinden vazgeçtiğini ve daha da önemlisi kimseye güven kalmadığını bir kez daha görmüş oldum ve bu...
  18. mehmetfatihozturk

Allah kimseyi art niyetli insanlarla karşılaştırmasın. Maddi olarak hiçbir beklentim yok. Zaten avukat tı noterdi mahkeme harcıydı baya para harcadım. Sırf bu tarz insanlar cezasını bulsun diye. Avukat muhtemelen ümüğünü sıkar maddi olarak. Yoksa ben o paraları zarar olaral kabul ettim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR