Arama sonuçlarınız

1. mehmetfatihozturk

Hyundai Country Karavan Yapımı

İmzam yok. Bana ulaştığına dair bir belge yok. Kargo fişi teslim tutamağı vs yok. Zaten ürün yapılmadı nasıl bana ulaşsın :) ve bunların hepsi de yazışmalarda mevcut. Açık açık yapmadığı işe fatura keseceğini ve delil olarak kullanacağını yazdı bana. Bende de yolladığın paralarım dekontları vs...

2. mehmetfatihozturk

Merhaba. Teşekkür ederim çok uğraştık ama muazzam oldu bence de… Hatta paylaşmadığım detaylar var daha en sonunda paylaşacağım onlarla birlikte daha çok ortaya çıkacak iş… Kula Tente - Orhan Beler i avukat tutup mahkemeye verdim :) davamız başladı. Savunma olarak ilk başta benim adıma eski...
  3. mehmetfatihozturk

Abi sonu geldi de kaporta boyadan çıkmadı :)

4. mehmetfatihozturk

Abi merhaba… Şükür bir sıkıntı yok. Aracın benimle alakalı işleri de bitti. Kaporta boya için bekliyor ama maalesef çok yoğunlar ve dediğin gibi 1 aydır hiç fırsat bulup benim araca bakamadılar. Bayramdan sonra ya kaldı, Bakalım kaporta boya dan sonra paylaşımlara devam edeceğim inşallah…

5. mehmetfatihozturk

Oda olur abicim neden olmasın. Hayırlısıyla bi bitsin satış işini o zaman düşüneceğim. Şimdi yapmaya devam. Az iş kaldı…

6. mehmetfatihozturk

Bunu satacağım muhtemelen. Çünkü yapmaya başladığımdan beri ufak olduğunu düşünüyordum. Beni otobüs keser bu saatten sonra :) ama araç satmasam da çok hoşuma gitti işçilik olarak. Güzel oluyor…
  7. mehmetfatihozturk

Bu arada sıcak bir gelişme olarak otobüs almak üzereyim :) bu biter bitmez de ona başlayacağım hayırlısıyla…
  8. mehmetfatihozturk

Daha önceden montelediğimiz dolapların tüm kapaklarını taktık. Ayar ve kilitleri kaldı. Sonra da dolapların alt ve üst kısmına gelmesi için hazırlayıp yeşile boyadığımız plastik parçaları taktık.

9. mehmetfatihozturk

Aracın arka köşelerinin de yalıtımını yapıp daha önceden boyadığımız parçalarını takmaya başladık…

10. mehmetfatihozturk

Şoför tarafının da yalıtımına başladık…
  11. mehmetfatihozturk

Kontra kaplama işlemimiz tamamdır. 10mm kontra olacaktı ama yanlışlıkla 12mm kesmişiz :) bizde 12mm yaptık…

12. mehmetfatihozturk

Teşekkür ederim. Çıtaların altında dyson da var. Ayrıca çıtaların vidaları alttaki playwood a kadar. Yani aracın sacına kadar değil.
  13. mehmetfatihozturk

Son işlem olarak da mineflo kaplayacağız zemini komple ama o işlemi yan duvarlar konulduktan sonra yapacağız. Çünkü minefloyu kenarlardan duvara doğru 5-6 cm kıvırarak kaplayacağım. Bakalım nasıl olacak…
  14. mehmetfatihozturk

Sonra da 10mm kontrayla zemini titizlikle kaplamaya başladık. Henüz bitmedi ama ilerliyoruz :)

15. mehmetfatihozturk

Bu arada yan duvarları söktük. Daha önceki yorumlarda söyledim mi bilmiyorum ama araç kaportaya gireceği için ustamız yan kontraları sökmemizi istedi işlem yapmak için. Duvarları düzgünce söküp kenara kaldırdık. Kaportadan sonra yarım saatte takarız hepsini ;)
  16. mehmetfatihozturk

Sonra davlumbazları ve kenarda kalan tüm açıklıkları 19mm alüminyum folyolu kauçuk süngerle kapladık. Gayet başarılı oldu bu işlemde.
  17. mehmetfatihozturk

Şasi üstünü playwood la kapladıktan sonra 20mm çıtalar atarak xps straforla zemini kapladık. Oldukça başarılı oldu…

18. mehmetfatihozturk

Playwood ları döşemeye başladık…
  19. mehmetfatihozturk

Teşekkür ederim :) elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz…

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR