Arama sonuçlarınız

1. mehmetfatihozturk

Hyundai Country Karavan Yapımı

İskeletle alakalı boya sorunum yok. Tek sorun kapak :) yoksa gerisi çok rahat

2. mehmetfatihozturk

Mutfak dolabımız da hazır….
  3. mehmetfatihozturk

Dolap kapaklarını taktık. Yarın da kilitlerini ve pistonlarını takmaya başlayacağız. Ayrıca ön ve arka kapaksız dolaplara lastik geçireceğiz.

4. mehmetfatihozturk

Çekme Karavanımız da Hazır Olmak Üzere…
  5. mehmetfatihozturk

Sağolasın abi. Bi sen takip ediyorsun sanırım :)

6. mehmetfatihozturk

Evettt. 7 adet lastik de tamam dır :) boyanan jantlar hakettiği lastiklere kavuştu…

7. mehmetfatihozturk

Torpidoyu da toplamaya başladık. Eksik olan parçaların da boya işleri tamamdır. 1-2 güne yenilenen torpidomuz yerini alacak inşallah…
  8. mehmetfatihozturk

Dolaplarımızı taktık. Sıra kapaklarda… Kapaklar da bitikten sonra dolapların üst ve alt kenar kaplamalarını yapacağız. Kaplamalar da yeşil çıtalardan oluşacak bakalım nasıl olacak…
  9. mehmetfatihozturk

Aracın tavan kaplamalarındaki ön ve arkadaki sağ sol açık kalan köşeleri de 4mm beyaz forex ile kapladık. Forex e 2 eksende birden form vermek kolay oluyor. Sonra kenarlarını da beyaz dyson çekip tamamladık. Zaten buralar görünmeyecek ama olsun gene de halledelim dedik :)

10. mehmetfatihozturk

Devam ediyoruz… Aracın arka sağ ve sol köşelerdeki açık yerlere uygun şekilde 3mm plexiglass kestik. Isıtarak aracın köşesine göre form verip yerine monteledik ve açık yerleri kapatmış olduk. Vidaları da beyaza boyadık mı tamamdır… bu tarz detaylar çok uğraştırıyor insanı…

11. mehmetfatihozturk

Sağolasın abi…
  12. mehmetfatihozturk

Yarın büyük ilerleme olacak hayırlısıyla. Hem üst dolapların hepsini takacağız. Hem de yenilenen torpidoyu takacağız kısmetse…

13. mehmetfatihozturk

Aynen abi mobilyalar çok zaman ve işçilik aldı. İpek mat boyayla da boyadık. Gayet şık oldu…
  14. mehmetfatihozturk

Aracın dış aydınlatması için 4 tane lamba taktım. Orta 2 tanesi bi anahtardan yanıyor. Önde ki ayrı arkadaki ayrı anahtardan yanıyor. Dış aydınlatma için 3 düğme taktık…
  15. mehmetfatihozturk

Detaylar uğraştırıyor… Aracın arka köşelerinden inen kabloları kapatmak için su borusu aldım. Ortadan kestim. Plastik astar atıp akrilik boyayla araçta kullandığımız yeşil renge boyadım. Hem kablolar kapanacak. Hemde şık bir detay katmış olucaz bakalım :)

16. mehmetfatihozturk

Tüm kapaklar hazır. Yarın kulplarını da taktık mı montaja hazır…
  17. mehmetfatihozturk

Mutfak dolabının çekmecelerini hazırlıyoruz…
  18. mehmetfatihozturk

Mutfağın köşe dolabı (ayakkabılık olan) hazır.

19. mehmetfatihozturk

Dolapların tüm işlemleri bitti. Kelebek bağlantılarını da taktım. Yarın montaja hazır artık…
  20. mehmetfatihozturk

Önemli bir bilgi vereyim. Dekoratif bir kapak yapacaksanız kontra dan yapmayın kesinlikle. Mdf can dır. Kapakları mdf yapmadığım için çok pişman oldum ama böyle de uğraşa uğraşa yaptık birşeyler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR