Arama sonuçlarınız

1. Burakd

2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar...

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Ömer Bey; Aşağı yukarı aynı rotada, aynı bölgede olacağız. İyi yolculuklar dilerim...

2. Burakd

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Ahah süper ya :) Şu hüzünlü 10 Kasım'da sabah sabah güzel moral verdi. Teşekkürler.
  3. Burakd

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Batı Karadeniz gezisi güzel olur. Devrek'te bastoncular çarşısını gezin. Amasra - Cide arası yol muhteşem. Manzaralara, dağlardan gelen kekik kokularına bayılacaksınız. Amasra'da sahilde balık yiyin. Amasra Pazarı'ndan köylü teyzelerden...

4. Burakd

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben özellikle tüm VW BUS modellerine düşkünüm aslında. Babamın 1967 model T1'inde büyüdük. Amcamızın T2'si vardı. T3'ler süpersonic gıpta ettiğimiz araçlardı o zamanlar. Hepsini ayrı ayrı severim. Hepsi de tasarımı itibarıyla...
  5. Burakd

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Cenk Bey; avatar fotoğrafınızı görünce "aa bizim araba, aaa bizim çardak bu !" diye bir tepki verdim :)

6. Burakd

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Teşekkürler. D2, Sensör, montaj işçiliği taksitlendirme 1100 tl civarı. Yalnız fiyatları döviz kuruna göre değişebiliyor. Açıp sormak, konuşmak en doğrusu olur. Müşteri temsilcisi Emre Bey var. Onunla iletişime geçerseniz...

7. Burakd

Ynt: Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu Ben de geçen haftasonu D2 taktırdım. Açsa personeli gayet ilgi ve özenle montajı yaptı. Açsa'nın mühendisi Burçin Bey ile de bazı konularda konuştuktan sonra küçük bir fark ile harici oda sıcaklık sensörü de taktırdım. Bu...
  8. Burakd

12v Klima Prototip Çalışması

Ynt: 12v Klima Prototip Çalışması Bahsettiğiniz sistemler kara ikliminde (kuru termometre sıcaklığın yüksek, nem oranının düşük olduğu), veya elektrik santrallerinin dev soğutma kulelerinde (insan konforundan ziyade, yüksek su sıcaklıklarının düşürülmesinde örneğin: suyun 60 dereceden 40 45...
  9. Burakd

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! Cem iyi ki bu konuyu açmışsın. Bazı şeyler hiç düşündüğüm gibi çıkmadı. Araçta motordan bağımsız ısınma işi, eklenen her aksesuar ile iyice pahalı hale gelmeye başladı sanki. Ben bu panelin mahal termostatı olduğunu...

10. Burakd

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! Yani bu fotoğraftaki panel mahal sıcaklığına göre cihazı açıp kapayan, üzerinde gerçek anlamda bir mekanik termostat bulunduran bir mahal termostatı değil, sadece bir kumanda paneli öyle mi ? Ve cihazın asıl termostatı...

11. Burakd

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! ...ilginç gerçekten. Ben ekteki bu mahal termostat ünitesini de ısıtıcı ile birlikte satıyorlar diye düşünüyordum. Çünki belirttiğin şekilde zaten sağlıklı sıcaklık kontorlü yapılamaz. Benim incelediğim bir araçta bu...
  12. Burakd

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! Cem yanlış anlama, buradan akıl vermek fikir yürütmek kolay ama cihazın termostatının monte edildiği yerde bir sorun olabilir mi ? ( irtifa sorunu dışında diğer şikayetlerinden hareketle...) Eğer cihazın kontrol...

13. Burakd

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! Cem, bu problemi sadece yüksek rakımda mı yapıyor ? Düşük rakımlarda da sorun gördün mü ? Ben de kış için uzun süredir ısıtıcı araştırıyorum. Verdiğin bilgi çok yararlı oldu. Şimdi bu konuya da dikkat edeceğim...
  14. Burakd

Kapadokya - Avanos - Ihlara Bölgesi Karavan Kampları Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: Kapadokya - Avanos - Ihlara Bölgesi Karavan Kampları Hakkında Bilgi Lütfen Belki bakan olur, ilk edindiğim bilgiyi paylaşayım: Avanos'da Ada Kamping Ekim ayında faaliyette olduklarını, sıcak duş imkanı ile araca elektrik verebildiklerini söylüyorlar. Kişi başı 10 tl + karavan 5 tl iletim...
  15. Burakd

Kapadokya - Avanos - Ihlara Bölgesi Karavan Kampları Hakkında Bilgi Lütfen

Ekim ayı içinde yapacağımız uzun bir gezi için sıcak duş ve elektrik desteği alabileceğimiz, belirttiğim bölgedeki kampinglerin veya karavan konaklama alanlarının ulaşım bilgilerine ihtiyacım var. Daha önce bizzat benzeri bir gezi yapmış, güncel bilgilerini paylaşmak isteyen olursa çok...

16. Burakd

Kısa Bir İç Anadolu Gezisi

Ynt: Kısa Bir İç Anadolu Gezisi Ayhan Bey; Güzel bir gezi yapmışsınız. Paylaşımınız için teşekkürler. Aynı geziyi biraz daha kapsamlı olarak Ekim ayı içinde eşim ile birlikte biz de yapmayı planlıyoruz. Ekim ayı içinde açık olup olamayacakları konusunda önceden bilgi almak istiyorum...
  17. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Herkese merhaba, 8 gündür yoldayız. Ev imalatı yataklı, mutfaklı T4 vanımız "Beyaz Balina" ile Denizli'den başladık, Köyceğiz, Kaş Finike ve şuan Olympos Çıralı'da Palmiye Kamping'deyiz. Hava müthiş sıcak. Bu yüzden klima ile ilgili yazılanları ilgiyle okudum...
  18. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Yatak için benim yaptıracağım malzeme 32 dens 12 cm gri sünger. Hem yoğun hem dayanıklı ince hafif malzeme. Ben de araştırdıkça öğrendim. 14 ve 10 cm leri de mevcut. Arası olsun dedim ben. Döşemecide üzerine yattım baktım. incecik kamp matlı yıllardan sonra süpersonik...

19. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Ovv bu da güzel. Neler var da işte gerisi maddiyat hep. Benim proje bitti gibi aslında. Zaten bütçem de kısıtlı. Bu araç aynı zamanda bizim hususi, şehir içinde de kullanım aracımız. Ailemiz de biniyor arada, arkadaşlarımız da. Bu yüzden arka koltuk ve aracın orjinaline...
  20. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Bu çizim de iyi fikir. Geçen sene Akyaka Orman Kampında gördüğüm bir Alman çiftin aracında da arkadan dışarı çıkan dev gibi bir mutfak ünitesi görmüştüm. Dediğim gibi alttaki bu bagaj kısmına çok ihtiyacım oluyor. O bölüm için "ne alırsan 3 tl 5 tl" mağazasının birinden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR