Arama sonuçlarınız

1. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa ...ben de biraz fevri davrandım galiba kusura bakmayın. Karavan bölümü gerçekten farklı. Yeniden ekleyeyim o halde yaptıklarımı. Birine yararım dokunursa, fikir verirse ne mutlu bana. Yalnız yeni başlık açılmadan bu bölümde arada derede kalırsa sevinirim. Yatma ve...

2. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Gerginlik olmasın, kimse kimseyi de kırmasın lütfen. Silme amacım tamamen kişisel. Murat Öz Bey'in iyi niyetli yaklaşımına karşın bir anda kafamda "doiinnngg" diye bir zil çaldı. Forum ortamlarına, sürekli yazan biri olmaktansa mümkün mertebe okuyucu, takip edici...
  3. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Gerek yok, sildim. Teşekkür ederim.

4. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Uğraşmayı seven insan için eldeki imkanlar ile kendi ürettiğini kullanmak pek keyifli. İmkan var ise Bülent Bey gibi yüksek tavan seçmek büyük avantaj. Uzun süre içeride kalınca bizimki biraz bel ağrısına neden oluyor :) Yarın mesai sonrası zemine çift katlı muşamma...
  5. Burakd

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa Bülent Bey; Yeni aracınız hayırlı olsun. Ben de Haziran başından beri "Beyaz Balina" ismini verdiğimiz T4 ümüz ile uğraşıyorum. Benim de amacım, aracın orjinalliğini bozmadan, muayenede, yolda sorun yaşamadan, proje masraflarına girmeden yaşamsal ihtiyaçları...

6. Burakd

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

Ynt: Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı Serdar Bey mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Daha önce de dediğim gibi şimdiye kadar gördüğüm en başarılı en fonksiyonel en sağlam çözüm. Gerçekten kutlarım. Sawiko'nun kataloğunu inceliyorum. Şuan motosiklet taşıma fikrindense bisikletlerimizi...

7. Burakd

Ynt: Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı Serdar Bey bilgi için çok teşekkür ederim. Arka kapağı çok dert etmiyorum aslında. Seyahat dışında sökebileceğim birşey istiyorum. Seyahat ve kamp sırasında da varsın açılmasın. Cad CAm programlarının kullanımı konusunda en ufak fikrim yok...
  8. Burakd

Ynt: Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı Serdar Bey tasarımı çok güzel yapmışsınız. Aynısını T4'üm için yapmak istiyorum. Kontraplak şablonlarınızı ödünç verebilirmisiniz ? Veya sizin kestirdiğiniz yere kestirme imkanımız varmıdır ?
  9. Burakd

Motosiklet Taşıyıcı

Ynt: Motosiklet Taşıyıcı Merhaba; Ben kanuni prosedürden ziyade motosiklet taşıyıcıyı nereye yaptırabileceğimi ve maliyet fiyatını öğrenmek istiyorum. Transporter T4'üm için düşünüyorum ve biran önce yaptırmak istiyorum. Sizler nereye yaptırdınız bu eklentileri ? Yardımcı olursanız sevinirim...

10. Burakd

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey iki hafta önce içini kamper olarak donatıp kullanmak üzere uzun süredir hayallerimizi süsleyen bir Transporter T4 2,4 dizel araç aldım. Motor yağı olarak ne kullanmalıyım ? Mazot filtresi olarak ne kullanmalıyım ? Araç ile ilgili öneri...

11. Burakd

Didim Çadır Kampı Acil

Ynt: Didim Çadır Kampı Acil Yıllar önce tüm bu orman kampları devlete ait iken herşey daha güzeldi sanki. Özelleşince fiyatlar arttı. Keyfi uygulamalar başladı...
  12. Burakd

2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Kendisi babam olur :) Araç hala onun üzerine gözüküyor demek ki

13. Burakd

Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009)

Ynt: Zirve Dağcılık; Kaz Dağları (1-3 Mayıs 2009) Ayazma kampında Filozof bize de eşlik etti :) Biz eşimle kaldığımız da tek çadır bizimkiydi. Gece sesler duyup dışarı fırladım. Bir baktım orada bizi bekliyor. Sabaha kadar bekledi bizi. Sevdik okşadık.
  14. Burakd

Didim Çadır Kampı Acil

Ynt: Didim Çadır Kampı Acil Merhaba, en son 97 senesinde gitmiştim. Didim'in girişinde yolun sağında deniz kıyısında bir orman kampı. Didim'e 5 km mesafesi var. Oldukça güzel bir kamptı o yıllarda ve ucuzdu. Google dan şunları buldum sizim için Aydın Orman Kampları Link...
  15. Burakd

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Evet T1 olması lazım. O zamanlar T1, T2 bilmiyorduk tabi biz. "Vosvos Minibüs'tü" adı. Ön camı ortadan direkli iki parça halinde. Fotoğraflardaki lacivert kamyonetin van tipi minibüs olanıydı. Eski fotoğraflara bir bakayım bulursam...

16. Burakd

Kuzey Ege ve Kazdağları İçin Kamping ve Kamp Yeri Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Kuzey Ege ve Kazdağları İçin Kamping ve Kamp Yeri Önerilerinizi Bekliyorum ilginiz için çok teşekkür ederim. incelemeye başladım bile.
  17. Burakd

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Çok ilginç, nerede ve kimde acaba ? 83 babamın aldığı tarih. 87'de de sattı. Bence bir hurdalıkta çürümş gitmiş trafikten çekilmemiş olabilir. Satmadan önce hurda denecek halde çürümüştü. Hatta babam, motoru yanmış bir Bus daha...
  18. Burakd

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Letafet ? :) Biraz anı daha: 7-8 yaşlarında ya vardım, ya yoktum. Koltuktan ziyade, arka motor çıkıntısının üzeride seyahat etmeyi severdik kardeşimle. Arka camdan, arkamızdaki araçlara el kol hareketleri ve türlü muzurluklar...

19. Burakd

Ynt: 2. Bus Buluşması (16 - 19 Mayıs 2009) - Delmece Yaylası Eşimle birlikte bu etkinlikten habersiz motorumuzla gezerken tesadüfen rastladık Delmece'de. 7-10 yaşlarında iken, 67 model Bus'umuzun motor çıkıntısına annemin serdiği sünger yatakta yatarak az kamp yapmadık. Nispeten daha yeni...
  20. Burakd

Kuzey Ege ve Kazdağları İçin Kamping ve Kamp Yeri Önerilerinizi Bekliyorum

Önümüzdeki hafta eşimle birlikle çadırımızı, kamp malzemelerimizi alıp, Çanakkale'den aşağı doğru, Bergama arasını gezerek kamp alanları ve kampinglerde konaklayarak bir tatil yapmak istiyoruz. Bölgede sahil kıyısında kalabileceğimiz hesaplı, (duşu olursa iyi olur) güzel doğası olan kamping...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR