Arama sonuçlarınız

1. H

İstanbul Karavan Park

Ynt: İstanbul Karavan Park Bilgi için teşekkürler.

2. H

İstanbul Karavan Park

Ynt: İstanbul Karavan Park O açılışa katılan karavancı arkadaşların fikirleri dahil olmak üzere biraz bilgi lütfen.
  3. H

Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor!

Ynt: Eyvah Babam Karavan Yaptırıyor! Öyle babanın eli öpülür. :D

4. H

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Enver bey başınız sağolsun. Bir müddet önce gittiğimde ıssızdı oraları. Bir su sesi, bir rüzgârdan ağaçların hışırtısı. Şenlendirmişsiniz oraları . Bir dahaki sefere keyfi paylaşmak ümidiyle.
  5. H

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi) Şarabınız tadında keyfiniz daim yolsun.

6. H

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Kürkçü dükkânına döneli epey oldu. Trabzon ve ötesi bu sene zor. Yok cemreyi bulamadım. Sordum soruşturdum, duyan olmuş ama gören olmamış.Karadeniz' de dolaşırken şöyle bir tabela görmüştüm. Kırık dökük bir tahta parçasına, eciş...

7. H

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Kıpırdayamadım bir türlü... Keyfiniz daim olsun.
  8. H

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Kolay gelsin Erdal bey. Kolay gelsin, ne diyeyim.
  9. H

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Bu açıklamalardan sonra ne diyebilirim bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz.

10. H

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Haklısınız Hüseyin bey, bu konuda yaşananlar konu ile ilgili kültür noksanlığının göstergesi. 70 li yılların sonundan itibaren dediğinize göre yaklaşık 35-40 yıllık bir geriden gelişimiz söz konusu.

11. H

Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Bolu yolunda kar, Yığılca yolunda çökme var denmişti bana. Birini güneş, birini dozer halletmiştir herhalde.
  12. H

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Hadi Türkiye'de sevgili Atilla kardeşimizin dediği gibi vaziyeti kurtardık diyelim, bir de yurt dışına çıkarken, olur a sevgili Yorgo ruhsata baktı, iki kişi, araçta var üç kişi... Demez mi ki, komsiiii, büle olmasss !.. Galiba 3...

13. H

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Darısı başımıza... Teşekkürler Hüseyin bey.
  14. H

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Bakanlığa gönderdiğiniz yazı yeterince açıklayıcı ve gerçekleri göze sokar nitelikte, geriye sadece yetkililerin iyi niyeti ve ilgisi kalıyor. Teşekkürler Erdal bey. Yahu bu ülkede turizm bakanlığından, içişleri bakanlığından, emniyet...
  15. H

E P G 07&09 : İspanya

Ynt: E P G 07&09 : İspanya Bir şarkı vardı galiba... Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca. Tekrar bir tur yapmış gibi oldum. Deklanşörüne sağlık.

16. H

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Kıpırdasam mı acaba diye düşünüyorum doğrusu.
  17. H

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Firkat bey, yolun aşağı yukarı son on km.si bol çukurlu, taşlı, sarsıntılı ama sizin aracınız da dahil gitmeye engel bir durum yok. Gidebilirsiniz. Çoğu yerde 1.vites ve sabır gerekir.
  18. H

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Gidilmeli kamp yapılmalı derim.

19. H

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Dört gün önce oradaydım. Bolu'dan yolun kar nedeniyle kapalı olduğunu söylediler bu nedenle Mengen üzerinden gittim. Dönüşte Yığılca yolunu kullanmak istedim ama orada da çökme olduğu söylendi ve tekrar aynı yoldan geri döndüm. Kullandığım...
  20. H

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası " UKKF'nin desteği ve bizlerin mümkün oldukça çok katılımı ile(dilekçe çokluğu ve tramerden hazırlanacak tablodaki yoğunluk olarak) umarım gerçekten sonuç alabileceğimiz görüşmeler yapılır. Benim daha önceki yazımda ek olarak paylaştığım örnek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR