Arama sonuçlarınız

1. H

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... Teşekkürler... Evet biraz öyle. Gerçi off road gibi bir iddia yok ama, karavancılığı yaşarken karşılaşılabilecek zorlu koşullarda daha rahat ve güvenli olabilmek için tercihimiz bu araçlar oldu. Hoş, araçların sahip olduğu özellikler de bizi zorlu koşullara doğru...

2. H

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ağzınıza biber süren olmadı yani Hüseyin bey. :o
  3. H

Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır...

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Yollarda olduğum için ancak bugün farkedebildim. Bakıldığında pratik görünüyor, ancak uygulamadan hangisinin daha doğru bir seçenek olduğunu söylemek zor bence. İlk bakıştaki değerlendirmem hafif araçlar için iş yapar gibi. Ama dediğim gibi...

4. H

Gezenbilir Rusya Grubu

Ynt: Gezenbilir Rusya Grubu Buralardan oralara merhaba... Demek ki, olur ya, belki, yolu düşen olsa rehberimiz hazır yani. Başarılar !..
  5. H

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık İlginize teşekkürler. Pratik olarak yaşananlar benim için her zaman ön planda gelir. Onları paylaşmaya çalıştım.

6. H

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Güle güle kullanın. Yüzünüzdeki mutluluk hiç eksik olmasın.

7. H

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Daha öncekiler ve son olarak yaşadığım kış koşulları deneyimi ışığında hem aracın kendisini hem de karavana dönüştürüşümüzü kendimce değerlendirmek istiyorum kısaca. Araç bir “ off road “ aracı değil. Nokta. Ancak zorladığım koşullarda bir...
  8. H

Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015)

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Neşeli anlatım ve renkli kareli paylaşımınız için teşekkürler. Aynı yolları tekrar yaşama dürtüsü verdiniz. Tek farkla ki, kesinlikle ve kesinlikle karavanımla.
  9. H

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Tek bir kelimeyle selamlayayım. Kutluyorum !..

10. H

Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı

Ynt: Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı Çalışmanız ve paylaşımınız için teşekkürler. Umarım birileri yararlanır.

11. H

E P G 06&11 : Fransa

Ynt: E P G 06&11 : Fransa Sevgili Ferhat, büyük bir zevkle ve gözleri doyuran fotolarınla İspanya'ya kadar geldik. İnsanı nasıl da dürtüyor o renkli kareler... Yani... Ha şimdi, bırak her şeyi, at pasaportu torpidoya, bas git. Zaten oralara gelene kadar da ilk bahar fışkırmaya...
  12. H

Bursa Kamp Ve Karavan Derneği 30.yıl Kutlamaları.

Ynt: Bursa Kamp Ve Karavan Derneği 30.yıl Kutlamaları. Nice 30 yıllara diyelim.

13. H

Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi

Ynt: Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi Sevgili Süreyya kardeşim, sizler gibi sürekli olmasa da Batu ile birlikte ürettiğimiz araçlarla kısa süreli kış koşulları denemeleri yaptık. Sürekli yaşamakla kısa süreli kaçamaklar yapmak çok farklı olsa da, az çok kendimizi tatmin etmeye...
  14. H

Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı

Ynt: Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı Bundan sonra duyurularak daha dikkatli bakacağım.
  15. H

Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı

Ynt: Haftasonu Ömerli Karavan Park Kaçışı Eski dostlarla buluşmak güzel olurmuş aslında fakat Ömerli' de karavan park olduğunu bilmiyordum doğrusu.

16. H

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... Teşekkürler dostlar. Sonuç olarak bir anı olarak yaşanmışlara gömüldü. Bundan yıllar önce hayli yaşlı bir aile büyüğüme sormuştum hayat sence nedir diye, aldığım cevap hatırladığım kadarıyla şöyleydi. " Gençken hayallerimin...
  17. H

Ynt: Kış Kampına Giderken Mahsur Kalınır... İlginize ve geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler dostlar. Evet keyif aldım ve bugün hala yaşadığım ağrılarıma rağmen deydi. Önemli olan hasarın bu kadarla kalması. Doğaldır ki altımda böyle bir araç olmasa o hava ve yol koşullarında...
  18. H

Aslında ta yılbaşından beri kafamda Sinop' a gidip Diojen'le iki çift laf edip sonra Amasya, Tokat filan deyip bir tur atmak vardı ama, olmadı gitti vesselam. Fakat kaşıntı da artık rahatsız etmeye başladı. Bizim buralarda Dalyan'dı, Bostancı'ydı, Tuzla'ydı diye kendimi kandırmaya çalıştım...

19. H

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D İlgi ve verdiğiniz bilgi için teşekkürler Hüseyin bey. Bir yerlerde ama ille de Avrupa'da bir nehir kıyısında sohbet etmek üzere...
  20. H

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Batu, bir şeyler yazdım dedi de, okuyayım dedim. Aferin benim aslan oğlum. İşte insan kendi kullandığı malı böyle över. Ulen, vur dedik ise, öldür demedik diye bir laf vardır, hiç benden duymadın mı sen bunu ? ::) Doğrusu budur dostlar, bizim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR