Arama sonuçlarınız

1. H

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Ben de bir kaç kare göndermeyi deneyeyim. Toplu olarak yapılan bir kış kampına ilk kez katıldım. Aralarına kabul eden ve sıcak ilgi gösteren dostlara teşekkürlerimle...

2. H

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Sevgili dostlar aranızda bir ihtiyara da yer vardır herhalde. Mercedes sprinter 4x4 karavanla katılmak istiyorum. Şu an itibariyle İzmit'teyim ve buradan yola çıkacağım. İstanbul'dan gelen arkadaşlarla uygun bir yerde buluşup gitmek mümkün...
  3. H

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? En kısa zamanda edineceğim. Bir kez daha tebrikler ve teşekkürler.

4. H

Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı

Ynt: Kendi Karavanını Yapamayanlar Beceriksiz Karavancı :))) Beceriksiz meceriksiz, sonunda mutlu bir karavancı. Asıl olan da bu. Yolunuz açık olsun.
  5. H

Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı?

Ynt: Türkçe Basılmış Karavan El Kitabı Var Mı? Konu ile ilgili başlığın açılmasından bu yana bir yıl geçmiş ve bu arada kitap hazırlanıp yayımlanmış. Doğrusu gerçekten kutlarım. Şurada iki satır karalayalım diye uğraşırken bir kitap hazırlamanın ne yaman iş olduğunu hayal...

6. H

Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan??

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? İltifatın için teşekkürler Levent'ciğim. Bir tekerleme diyelim biz buna. Birilerinden daha uygun ve güzelleri çıkar nasıl olsa.

7. H

Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci

Ynt: Benim Karavanım Sprinter 4x4 413cdi Coşkun Bahçeci Uzun zaman sonra " gezenbilir " sayfalarını dolaşıyorum. Canlı gözlerle de görmüştüm ama, güle güle kullanın Coşkun bey.
  8. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Teşekkürler dostlar. Hepinize fırsatını bulduğunuzda bol " özgürlük molaları " öneriyor ve diliyorum. Yağmurmuş, soğukmuş, ıslakmış, çamurmuş, ne gam ... Öncelikleri doğru sıralayabilirsem eğer, aciliyetten sonra yeter bana altımda...
  9. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Teşekkürler dostlar... Bir gün bir yerlerde buluşmak ümidiyle... Ufukta gözükür bir şey de yok ama...

10. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Teşekkürler... Ne mutlu size, biraz daha sıkın dişinizi, ne kalmış şunun şurasında özgürlüğe. Güle güle kullanın, yolunuz açık olsun.

11. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Teşekkürler sevgili dost.
  12. H

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Teşekkürler dostlar. Ne yalan söyleyeyim, sevindim doğrusu. İki açıdan, hem iyi kötü bir emek var, hem görüyorum ki yeni karavan sevdalıları ve soruları var. Fikir vermek, heveslerine enerji katmak, hayallerini süsleyebilmek ve onlara " oluyormuş yahuu "...

13. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Teşekkürler Hüseyin bey. Eskimek ne kelime, her yaşanmışlık anı, ayrı bir rayiha, ayrı bir haz ki, tadına doyulmaz. Mesela sabahki satırlardan sonra geçtim özgürlük direksiyonumun başına ve şimdi, şu an... İstanbul'dan adalara doğru, "...
  14. H

Ynt: Senede Kaç Gün Seyahat Etmek İçin Karavan?? Selaaammm gençler ve her zaman genç kalanlarrrrr ... Cem Karaca koca sesiyle her konserinin başında sevenlerini böyle selamlardı. Ben de uzun zamandır bu sayfalardan uzak kalmışlığımla sizlere, selam eski ve yeni dostlar...
  15. H

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Gezenbilir'deki tüm eski ve yeni karavan sevdalısı dostlarımın yeni yılını kutlar, sağlıklı, keyifli nice yolculuklar dilerim.

16. H

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Yine " rüzgâr " gibi yola çıkıvermişsin be Hüseyin ağabey. Ne varsa bu dünya'ya ait, üzerine esintinin izlerini bırakarak. Hayatta herkese saygı duyulmaz. Sen, saygı duyulanlardansın. Fazla lafa yer olmayan bu...
  17. H

Sevgilerimle...

Ynt: Sevgilerimle... Sıcak ve zarif mesajlarıyla dostluklarını iletenlere çok çok teşekkürler.
  18. H

Sevgilerimle...

Oğlum Batu'nun açtığı konuda gerek sn." akdeniz'in ", gerekse sn. " evliya çelebinin " adıma yönelik mesajlarını okuduğumda cevaplamamayı saygısızlık olarak gördüğüm için şu satırlar elzem oldu. Mesaj sırasına göre ilk önce sn. " akdeniz'e " hitaben... Avrupa'nın bir nehir...

19. H

Bayramımız Kutlu Olsun

Ynt: Bayramımız Kutlu Olsun Barış içinde bir ülkede, sağlık, huzur ve mutluluğun paylaşılabildiği bayramlar dilerim.
  20. H

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? " Haldun Bey, Truma Vent sisteminin hava kanallarının sonunda ayarlı klapeler var (ya da olmalı). Bunları kısıp açarak ayarlayabiliyor ve ısı dağılımını dengeleyebiliyorsunuz... " Evet, oynar kapaçıklar var ve ayarlayabiliyorum ama çok fazla bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR