Arama sonuçlarınız

1. duman

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar amaaan gecenin bu saatinde kızacak konu yokta kim geçmiş kim kalmış ona mı kızayım.sen bakar körsen ben ne yapayım ;D ;D

2. duman

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... iyi geceler bana nöbet yazmışlar bitene kadar burdayım...
  3. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kaç araç yarışa girdi bilen var mı?

4. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar şüphem yok zaten..........
  5. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar burası offroad sitesi ise almayın bizi aranıza olsun bitsin offroad aracı değil ise.site kurulduğundan beri her gezide zj var bir disco yok ama ;D

6. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onu geçicek zj istanbuldaydı çünkü ;D

7. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 2,2 ile yavuz 1,57 ile nasıl tamamladı o parkuru...çok mu kısaydı parkur?
  8. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar benim zuki drift yapardı oralarda be...
  9. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... anlaşıldı

10. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fotoğraflarda disco dönememiş gibi geldi yanılıyor muyum?

11. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... yazılanları takip etmenin imkanı yok.herkese merhaba ne diyordunuz bakeyim...
  12. duman

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! valla benim şirket böyle ben patron olarak jeep sekreterime ihaleden çıkma defender ;D

13. duman

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! land sekreter arabası mı dedi birisi...
  14. duman

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yarış 1.si için kura mı çekildi ki?
  15. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... meydan konusunda haklısın ufuk abiyle güzel kaynattık... ;D

16. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... açın açın bir dükkan daha açın iki dükkanda müşteriyi oturtunca fiyatları artırdı hizmet kalitesini düşürdü ;D ;D eskiden kapıda bizi görünce abi ilki bizden falan derlerdi ;D
  17. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... haydi iyi sabahlar....ahmet bey size de iyi sabahlar
  18. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... abi biz üç araba gece 23:30 da hareket ettik.yolda bir şimşekler çakmaya başladı yalanım yok gözüme flaşh patlamış gibi oluyor geçici körlük falan yaşıyorum.adem abiler kamptaydı kömürlük sapağına gelince onu aradım gel bizi al diye.bir yağmur...

19. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... td5'e saygı duyarım.keşke avcılık ta yapmasanız
  20. duman

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... şile'de ve ağva yolu üzerinde piknik alanı diye tabir edebileceğin çok mekan var.kendin pişir kendin ye ler falan.havalar ısınınca kalabalık oluyor en iyisi kış.şilenin çamuru da çamurdur hastalık yapar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR