Arama sonuçlarınız

1. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu kemal bey gözünüz aydın, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah anne de elçin bebeğin sağlığıda iyidir inşallah tekrar hayırlı olsun

2. A

İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım Ömer bey gerçekten çokgüzel kareler, hele hiç ayak değmemiş olan resim birharika görünüyor o karların üstünde bata çıka yürümek yuvarlanmak geldi içimden, sanki uzansam dokunackmışım gibi görünyor gerçekten tam bir doğa harikası ...
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu iyi akşamlar Nilüfer hanım öğlen işyerinden açmıştım, öğlen arası bitince kapatmakzorunda kaldım şimdi açtım, 27 ve 28 ine motor fuarı var Dienar da, motor bölümünden burada buluşalım köşesinde Ufuk arkadaşımızın mesajından nasıl gidileceğini...

4. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz Nilüfer hanım, benimde 6 ay kadar oldu gezenbilir ailesine katılalı, emin olun tam bir aile ortamı, bunu da en çok kamlarda, gezilerde, ve dier aktivitelerde çok daha iyi anlıyacaksınız, artık eve gelince bilgisayarda...
  5. A

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) geçmiş olsun arkadaşım, kaska da birşey olmadı dimi ?? :) ufuk acaba kimin nazarı değdi valla ben Bayramın Maşallahı var demiştim ???aynı şekilde sanada maşallah diyorum allah nazarlardan korusun, sende yok yok yani...

6. A

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) ne çok istiyosun düştüğünü görmemizi,peki çok ısrarettin arkadaşım gelirim, yolu tekrartarif edermisin ??

7. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam tüm gezenbilir aile fertlerine 6 aylık çiçeği burnunda bir üye olarak, herkesin sevgi gününü kutlar. gönüllerinin sevgiyle dolmasını dilerim, ilk etkinlik olarak Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katılmıştım, gerçekten hiç tanımadığım...
  8. A

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) UFUKK bayram dediğini yapmış senide sokmuş çamura, ben bu gün gideceğinizi sanmıştım, telefonda konuşutuğumuzda şehiriçinde deniyeceksiniz diye düşündüm, ama Bayram dayanamamış, birhafta çamura dereye girmezzze ,işi rast...
  9. A

İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım

Ynt: İzmir Yamanlar Karagöl Aşkı ve Kamplarım merhabalar. iyi pazarlar. herkesin sevgi günü kutlu olsun :) dışarıda hava kapalı , yağmur yağdı yağacak dışrı çıkmak istemiyor isnasn en güzeli gezmek dedim kampnızı ziyateret etttim, çokgüzelmiş, yanan o büyük ateşlerde ne...

10. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selam hemşo , iyi pazarlar. herkesin sevgi günü kutlu olsun iyisindir inşallah seninkiler bayram ve ufuk sanırım çamur içindeler şuan, gazlıyorlardır. dün telefonda görüştüm, ufuk bayram illede beni çamura sokacak dedi ufuk un kanuni...

11. A

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) arkadaşım acemi çırak istemezsiniz sanırım, 3 lük anahtar istersin 5 lik veririm, onu niye takıyorsun oraya , bunu niye takıyorsun o ne diyesorular sorarak ,kafanızı şişiririm, sonra Ufuk ya nerden geldi bu kız kafamızı şişirdi onun...
  12. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) ufuk haklısın, arkaşımı Bayramın elinden birşey kaçmaz , eminim motoru sıfır gibi yapar, size kolay gelsinnn

13. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) canın sağolsun hemşo, sağlık olsun günler bitmedi ya elbette daha ne çaylar içer, simitler yeriz, görüşmek üzeree
  14. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) tatlılar da izmitten hemşerim murattan olsun
  15. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) iyi akşamlar ufukkk, tamam arkadaşım şekerler de benden,börekler de Bayramdan ,

16. A

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010) hoşgeldinizzzzzz, sefalalar getirdiğinizzz, yunus bey , arkadaşlar yol yorgunu henüz kalkamamışlar siz erken kalkmışsınız anlaşılan, eğlenceli ,keyifli birseyahat olmuştur, inşallah gelecek yıl katılma imkanım...
  17. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) motora alışkın olunca ,trafikte beklemek zor olsa gerek, en yoğun trafikte bile aralardan geçip bir kaç dakikada geçiyorsunuz,o yönde kolaylığı var sanırım,
  18. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) bayram arkadaşım sana takılanın ömrüde uzar anlaşılan ,

19. A

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 hemşo istediğin Nes gayfe olsun fuarda ısmarlarızzz
  20. A

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) selam hemşo iyisindir inşallah, Bayram arkadaşımız bir hafta, çamura ayak basmazza işi rast gitmez herhlalde, yağmur çamur , kar fırtına vız geliilyor, pazar günü bayram böyle karlarınüstünde yatıp çamurlarıniçinde gazlarken,Ufuk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR