Arama sonuçlarınız

1. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz, inşallah burda yazıştığımız arkadaşlarla bir etkinlikte yüzyüzede görüşme fırsatı buluruzzz, Nazlli_83 arkadaşşımm, tanışmak ve arkadaşlık için katılmışsınnn iyi güzel de, tanışmak için ...

2. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Esracığımm, geç kaldığım için korteje yetişemedimm ,Dolmuş durağına sorduğunda 10 dk oldu geçtiler dedi. atladık kuzenimle taksiye, peşinizden yakalarazı diye, yolda önüme gelene soruyorum araç konvoyu gördünüzmü...
  3. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Teşekkürler Esracım Görüşmek üzere :)

4. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Selam herkese, Cumhuriyetimizin 88.yaş gününü bu yıl çok daha büyük bir coşkuyla kutlayalım, 2009 yılında katılmıştım, çok güzeldi gurur vericiydi, geçen yıl katılamamıştım, inşallah bir aksilik çıkmazsa Cumhuriyetimizin...
  5. A

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Resimler için paylaşan arkadaşlara teşekkürler ellerine sağlık herkesin, güzel bir etkinlik olmuş, resimlere baktıkça gitmiş kadar oldukk, inşallah en kısa zamanda benim gibi katılamayanlar için yeniden düzenlenir,Pazar Branch'ı olarak...

6. A

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) offfffffffffffff her bir mesajı okuduğumda bir offffffffffçekiyorum, İstanbulda hemde yanı başımda sayılacakyerde böyle güzel bir etkinlik yapılıyor, ama seçimde sandık başkanı olarak görev yapacağım içinn Katılamıyorummmmm, inşallah...

7. A

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) iyi akşamlarr, eminim çok güzel olacaktırrr, bundan şüphemmm yok , sizde sıkıntı yapmayın bence, güzel bir pazar etkinliği açık havadaa, küçükler koştursun , büyüklerde tanışmayanlar yeni insanlarla tanışacaklar, belkide ileriye dönük...
  8. A

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Teşekkürler Reha bey, kutsal görev yapıyoruz da , sadece benim anlaşılan görevli kimseden ses seda yok, herkes müsait 12 sinde demekki, ertelenme ihtimali yokkkk, boşuna ümitülenmiyeyim desenize,, hayırlısııı, belki katılamıyanlar için...
  9. A

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) selam herkese, yaaa çok kötüsünüzzz arkadaşlarr benim gibi sandıkta görevli arkadaşları düşünmüyorsunuz, Kiraz festivaline gidecek arkadaşlarda aynı tarihte gidiyor sizde aynı tarihte yapıyorsunuzz, bizim sandıklarımızı teslim etmemiz...

10. A

Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011) selam herkese, iyi güzel de benim gibi sandıkda görevli olan ,yani başkan üye, partili üyeler, yada başka alanda görevli olan arkadaşlar olacaktır emenim, maalesef çok istesekde katılamıyacağımm, 4-5 haziran çoğunluğa uygun olmadı...

11. A

Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011) Arkadaşlar 12 Haziran da Kiraz festivaline gidelim diyorsunuz ama 12 Haziranda Seçim varr, benim gibi seçimde görevli arkadaşlar olacaktırrr 5 Haziranmı olsa acabaa ?işimiz çıkmazssa katılmak isterimmm,
  12. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selam aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz demek isterim. dikkatimi çeken Bayan arkadaşların yaş takıntısı vardır da , anlaşılan erkek arkadaşların daha çok takıntısı var arkadaşlar yaşlarını yazmamışlar, abi mi...

13. A

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Teşekkürler Efe bey, ellerinize sağlık, benim gibi gidemeyen arkadaşlar için güzel bir paylaşım, olmuş, gitmiş kadar olduk canlı canlı sanki o ateşin alevi yüzümüzü ısıttı, darısı bir dahaki kampaaa
  14. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) YAKARA arkadaş , 25. resimdeki arkadaş gerçekten nerdeyse bele kadar kara gömülümü o kadar kar yağmışmışdı kamp yeri değil herhalde, diğer resimlerde o kadar çok kar resmi görmedimde, istanbul da bu yıl kar...
  15. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Adnan Bey, Çağrı bey'e katılıyorum, çıkartığınız manada söylenmiş yazılmış bir söz değil bundan emin olun, burda öyle düşünecek bir ferdimizzz yok çünkü,yiyecek resimlerine bakan herkesinnnn ağzı slanmıştır bndan...

16. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) güzel bir etkinlik olmuş belli, keşke katılımcılar şöyle güzel bol karlı bir yamaçta karların üstünde topluca bir resim çektirseydiniz kaç kişi katılmıştı bilmiorum ama, ateş etrafında pek fazla toplanma resimleri...
  17. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Resimlerin hepsi birbirinden güzel, yürüyüş parkunun yanında AHŞAP YAPI EE Mİ YOKSA KONAKLAMA tesisimi ,köpekler de oraya aitti galiba,
  18. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Düzenleyenlerin ellerine sağlık, çok eğlenceli ve keyifl bir kamp olmuş, kamp ateşinin sıcaklığı baktıkça yüzümüze yansıdı, karın beyaz görüntüsü gözlerimzi kamaştırdı,Arnan beyin yemek kokukalır burnumuza kadar geldi...

19. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Raporu (18 - 20 Şubat 2011) Hoş geldiniz Adnan bey, hersek sağlıkla evine ulaşır inşallah, keyifli bir kamp olmuşturrr, eminim, bu kamt da da kısmet olmadı, katılamadım, lezzetli yemeklerinizi tatmaya, inşallah başka bir etkinlikte kısmet olur.
  20. A

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) hoş geldiniz Çiğdem hanım , herkes sağlıkla evine ulaşır inşallahh, ,yediğiniz içtiğiniz sizin olmasın, gezip gördğnüz yerlerle birlikte paylaşımlarınızı bekliyoruzzzz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR