Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Arkadaşlarımız yolda olmamılar, kazasız belasız sağlıkla evlerine ulaşırlar inşallahh, yorumları, resimleri heyecanla bekliyoruzz?????

2. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruzz, şu an kamp alanında olan arkadaşların kulaklarını çınlatalımm, Kadir bey, Ciğdem hanım, Esra hanım, Efe bey, Adnan bey(nefis yemekleriyle yiyenbilir grubuna ziyafet sunmuştur ) ve...
  3. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Geçmiş olsun Faruk bey, evet İstanbul da kırılıyor , Keçi gribinden , geçirdim ama genede olmayacağm demek değil tabiki, evet bende ne kadaristesemde katılmayı, hiç tecrübem yok, malzemem yok, , çok üşüyen biriyim, o...

4. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Katılan tüm arkadaşlara,tüm gezenbilir aile fertlerine iyi Seyirler diliyorum Sağlıklı,.kazasız belasız, sorunsuz eğlenceli ve keyifli, bir kamp olur olur inşallah, dönüşünüzü, keyifli anlarınızı yansıtan...
  5. A

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler. keyifle geçireceğiniz bir kamp olurr. Bol bol resim çekip, paylaşırsanız bizde katılamayanlar resimlere bakarak, kamp keyfinizi paylaşmış oluruz , bilakiss Kamp...

6. A

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu öğlen molasından, şu an bilgisayar başında tıklayıp duran ( sizi gördüğüm için sizede Cenk beyyy) bütün gezenbilir ailesi fertelerine , güneşli ,ama soğuk , karsızz İstanbuldann, sıcakcık selamlarrrr, ben sıcacık çayımı yudumlarkennn evde...

7. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hayırlısı Cenk bey, istediğiniz gibi bir seyahat olur inşallah, bol bol resim çekersiniz, bizde bakarak oralara gitmiş kadar oluruz.
  8. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Murat hemso nasılsınnn iyisindir inşallah görüşemedik ,asfaltta değil de ormanda gazlarsınnn, herhaldeee .,görüşmek üzere
  9. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Öğlen molasından herkese selamlarr, Cenk bey Eylül seyahati hazırlıkları başladı galiba, ??? motorkaravanda da hazırlıklar başlamıştır, bakım onarım ,tamirat işleri şimdiden kolay gelsin,

10. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu haklısınız, inşallah ülkemiz için herşey dahada iyi ye giderrr, temennilerimizle,

11. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu İstanbul da Motor şu zamanda en geçerli ve gerekli araç bence, yurt dışına gittiğimde ençok hoşuma giden bu olmuştu özellikle NAPOLİDE skıdır motosikletler otobüsün önünden vınlayıp geçiyordu, takım elbikse giymiş beyler, etek çeket giymiş...
  12. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu iyi akşamlarrr, Cenk bey, açıklamanız için teşekkür ederim , anladığımdannn değil tabiki benim söylediklerim , içimden geçendi, arkadaşım şu an 10 yaşındaki kızını küçüklüğümden beri gezdiriyor, ona kızıyordum, baki kemer taksan çocuğa ay düşerse...

13. A

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba Cenk bey, resminizi görünce yazamadan duramadım, maşallah motosikletinizde eşya koyacak yer kalmamış, yürüyennn motokaravan olmuş sanki, arkadaşın motorunda motorun çantası, ve birde benim sırt antam olduğu halde korkarak binmiştim...
  14. A

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Sami Bey bende AMİNNN diyeyim de satırlardan hangisi için niyetinizse o gerçekleşsinnnn,
  15. A

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun YENİ YIL'IN Kellere SAÇ Hastasına MAÇ Züğürdüne PARA Sıvacıya MALA İssize İŞ Dişsize DİŞ Olmayana ÇOCUK Üşüyene GOCUK Rakıya BUZ, Yemeğe TUZ Nazar değmişe HOCA Evde kalmışa KOCA Dırdırcıya AKIL, Onu çekene SABIR Vermesini dilerim...

16. A

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Gezenbilir ailesi fertlerinden bir arkadaşımızın mesajına katılarak paylaşmak istiyorummm; 2011' yılı ize ve tum sevdiklerinize; baris dolu bir dunyada saglikli bir beden ve ruh ile, gunesli gunler, yaratici fikirler...
  17. A

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Tüm gezenbilir aile fertlerinin yeni yılı kutlu olsun, yeni yıl yeni başarılar, yeni umutlar, yeni kazançlarr, getirsin, yeni yılda herkesin dileği umutları gerçekleşir inşalah...
  18. A

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Resimleri paylaşan arkadaşların ellerine sağlık, eğlenceli bir hafta sonu olmuş, her bir resimle sanki ordaymış gibi hissettim ateşin sıcaklığı yüzüme vurdu sanki ,şöminenin önünde...

19. A

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' selam herkese, Haklısın Tarık, eline sağlık, biz gidemeyenlerin de ateşi iyi olmuş,Faruk bey'e de allahtan rahmet diliyorum, ,ruhu şad olsun, Reha bey'in resimlerine baktım da...
  20. A

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) iyi akşamlar, Levent bey elbette semaverde demlenen çayda lezzetli olur, ama, bence şöyle orta yerde ateş yakabileceğimiz bir yerde düşünülse, kamp, ,açık alanda, ateşin etrafında toplanılsa, közünde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR