Arama sonuçlarınız

1. A

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) merhabalar güzel bir etkinlik olmuş, katılmak istemiştim ama kısmet olmadı, olmadı, haklısınız (aslan ahmet)hakan bey, yazın veya baharda bu tür etkinlikler hep yapılır önemli olan böyle kış ayındabir araya...

2. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Hava güzel olsaydı eminim şu anda burda yazan herkes orda olurdukkk, oğlunuzun da canı sıkılmazdı, bir şekilde oyalardıkk, burdan yazışarak yaptığımız sohpeti orda toplanıp yapıyor oludurdukk, artık...
  3. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) iyi akşamlar Yusuf bey, resimlere baktıkça üşüdüm , üstünüzdeki giysilerden havanın ne kadar soğuk olduğu belli, fotoğraflara da yansımış sanki, geleneksellik bozulmamış katılımcılar olmuş,gelecekyıl hava...

4. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Yusuf bey teşekkür ederimm cevabınız için, Ömer bey e nasıl ulaşabilirim acaba ?????
  5. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) iyi geceler herkese, Çölkartalı Yeşim-Bülent Üvrupa yakasından neresinden geliyorsunuzz acabaaa, 4.leventteyim

6. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Çokk teşekkür ederim Erhan bey, saat kaçta olursunuz acaba

7. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) herkese merhaba, Cumartesi hava güzel olursa etkinliğine katılmak isterim , acaba Avrupa yakasından katılacak arkadaşların aracında yeri olan varmı ? 4.Leventteyimm,
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu öğrenmişsinizdirrr genede birazz????
  9. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu h.geldiniz Alican bey, istanbuldan Öznurr, Maşukiyelimisiniz,,,3-4 yıl önce gitmiştim, komşumuzunoğluna gelin almaya, yeşillik diyarı güzel bir yerdi, kiminle karşılaşsam lazdı yani moğti lazlardan, bo l bol lazca konuşmuştummm,

10. A

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) selam herkese, güzel bir etkinlik olacağı belli, ama listeye göre, sanırım erkekler buluşma kampı olmuşş gözüküyor Bayannn arkadaşlarrrrın ilgisini çekmedi galibaa,katılımcılar ailece mi katılacaklar acaba...

11. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinizz, ve en kısa zamanda bir etkinlikte yüz yüze de görüşmek dileğimleee,
  12. A

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum hayırlı olsun hemşerimm , kolay gelsin , ne diyeyim, pek anlamadım bir şey ancak en son her şeyi bitince yorum yapayımm gelecek yaza antalyaya gelene kadar hali hazırda olursa bindiğimizde de yorum yapayım dimiiii????

13. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu fecebkdanda mesaj yazmıştım, taşınırken haberimiz olsun yardımcı oluruz diye ama gerek görülmedi herhalde, inşallah istenilen özellikte bir yer blunmuşturrr,görüşmek üzere iyi gecelerr
  14. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ertan Bey iyi bayramlar, cevabınız için teşekkürler, Sedat Bey bilgilendirir herhalde, mesajla sormuştum kendisine ama herhalde cevap yazmaya fırsatı olmadı,
  15. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese iyi bayramlarrrr, Arkadaşlar İstanbul da Dernek binamız için bir yer bulundumu acaba, bu konuda bilgisi olan varmı???

16. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selamlar, aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, seviyeli,eğlenceli, eğitici, ve dana bir çok özellikleri olan bir paylaşım sitemizz, en kısa sürede bir etkinlikte karşılaşır, yüz yüzede tanışma imkanı buluruz, Herkesin Kurban...
  17. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir aile fertlerinin Kurban Bayramını kutlar sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu,mutlu nice bayramlar geçirmenizi temenni ederim,
  18. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) iyi akşamlar Herkese, İiyi akşamlar Yeşim hanım, teklifiniz içintekrar teşekkür ederim inşallahbiretkinliket görşmk üzre, hoşçkalınn

19. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) herkese iyi pazarlar iyi gezmeler anlamına uygun bir etkinlik olmuş katılan arkadaşların eline yüreğine sağlıkk, Yeşim hanım şemsiyeniz çok şirin gözüküyor, ayrıca sanırım gelebilseydimm bende Karavanınıza...
  20. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) selam herkese, Evet yağmur olmasaydı hava güzel olsaydı katılım daha çoık olurdu, Can Uğurlular arkadaşım Sarıyer den geldiğinizi bilseydim, 4.Levent 'den beni almanızı rica ederdim tabii aracınız müsaitse...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR