Arama sonuçlarınız

1. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji Fotoğrafları (29 Ekim 2010) Çok güzel etkinlik olmuş katılan arkadaşları kutlarım ismim olmasına rağmen rahatsızlığım nedeni ile katılamadım, geçen yılki kortej aklıma geldi, boş sokakları görünce, hava şartlarının azizliğinden olsa...

2. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar, Tüm Türk milletinin Cumhuriyetimizin 87 yılı kutlu olsunn, Coşkun bey muçoşiye kayiyeyi(lazca nasılsın iyimisinn )komşu hemşeriyiz bende Hopa ' moğtilerden
  3. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) iyi akşamllar herkese, havanın yağışlı olması kötü oldu, elbette yağmurda olsa kortej yapılır da sokakta ,yollarda, evinin balkonunda penceresinde pek kimse olmaz sanrım o nedenle coşkulu geçmez sanırım,

4. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) Can hiç kimseyi tanımıyorsun diyorsun ama oraya gelince hiç yabancılık çekmiyeceksin bundan emin olabilirsin, her baktığın ve selam verdiğim , merhabalaştğın kişi sanki yıllardır seni tanıyormuş gibi karşılık veriyor...
  5. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu inşallah ,Hopada ne işle meşkülsünüzzz hemşerimm

6. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tam hemşeri çıktık galiba, birazdaha uğraşırsak akraba çıkacaz dermişim İstanbul da çalışıyorum, evet gurbetçi Artvinliyizzz, izin günlerini dört gözle bekliyoruz yıllar sonra ilk defa su sene 1 ay izin kullandım ve Ramazan bayramında...

7. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar aramıza yeni katılan arkadaşlar h.g Hoşgeldiniz Rahmi bey hemşeriyiz, bende Artvin'liyim, Artvin Merkezmi acaba, ben Hopa 'dann, Artvinin güzelliklerini yansıtan fotoğflarınızı bekliyoıruz görüşmek üzere ;;;;herkese iyi haftalar,
  8. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam herkese, Bay freegra beyy sizinde isminizi bilmediğim için freegraf bey diyorum, amacım ne olumsuzlukları yüklenmek neden polimik yaratmak, naçizane bir fikrimi paylaşmaktı, oda merak ettiğim için di insanlar isimlerini belki...
  9. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Coşkun bey, elbette seviyemizi korumalıyız bende sizin gibi düşünüyorum, , ben yanlış bir şey söylemedim ki, arkadaşlar profilimizde bunu belirtirsek daha iyi olmazmı diye söyledim, kimi belirtir kimi belirtmez bayan mı erkekmi olduğunu...

10. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam herkese, Coşkun bey haklısınız, elbette bir konuyu bayanlada tartışırsınız konuurusunuz erkeklede ama konuştuğunuz kişinin bayan veya erkek olduğunu bilirseniz,hitap şekliniziona göre yapar, kullanacağız kelimeleri seçerek konuşur ve...

11. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam herkese sanırım yazdıklarımla yanlış anlaşıldım, elbette gerçek isminizi vermiyebilirisiniz, benim sözüm yaş ve cinsiyetin belirtilmemesineydi.diğer yönler herkesin kendi özeli ister paylaşır ister paylaşmaz, buna bir sözüm yok, saygı...
  12. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam freegraff, isim, yaş, cinsiyet, açıkca yazılsa bir sorunmu oluyor acaba, gizemli olmayı tercih ediyorlar demekki, tercihhh meselisiii

13. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhabala, yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz, yanlız küçük bir sorun var galiba, katılan arkadaşlar cinsiyetinizi belirtirseniz ona göre hitap edelim,sorularımızı konuşmalarımızı ona göre payalım, , cinsiyetimizi belirtmek sorun olmaz...
  14. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Haklısınızz Serdar bey, size katılıyorum, böyle aynı zevkleri paylaştığın kişilerle bir çatı altında toplanıp yeni dostluklar, yeni arkadaşlıklar ,kuruyorsun, günün monoton hayatından bir nebze uzaklaşıyorsun, bu nedenle aktivitemiz olan 29 Ekim...
  15. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhabalar. Nazo hanım, sitemizin çok güzel etkinlikleri var gerçekten, satırlarla yazıştığımız arkadaşlarla, dostlarla yüz yüzede görüşme imkanı oluyor daha yakından tanımış oluyoruz, Bu vesileyle Bütün arkadaşları türk bayrağını alıp 29...

16. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,zamanla herkes birbirini tanıyacaktır, kimi burda kimi etkinliklere katılarak, birbirini daha yakından tanımak isteyen bütün arkadaşlar bayrağını alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayram korteje gelsin, Cumhuriyet...
  17. A

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) umutkaptan geçenyıl üstüaçık bir kamyonet vardı inşallah bu yılda katılır, geçen çok soğuktu hazırlıklı olmadığım için binememiştim, açık araçta daha bir coşkulu oluyor, hopla zıpla durrr
  18. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhbaaa, diğer illerimizde de Cumhuriyet kutlma kortejinin olması çok güzel aynı anda aynı coşkuyu hep birlikte paylacağız, İstanbul gezenbilir üyeleri için güzel bir tanışma organizasyonu da olacak, kortej dağıldıktan sonra...

19. A

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz, selamı vereyim eski üyelere de merhaba Cumhuriyet Bayramı kutlama kortej listeye bakınca şaşırdım daha erken olduğu için listemizdeki kişi sayısı az olduğunu düşünüyorum, aramıza yeni katılan...
  20. A

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) tebrikler Can bey çok iyi düşünmüşsünüz, Aynı anda hem Ankarada hemde İstanbulda Cumhuriyetimizin kuruluş sevinç ve coşkusunu birlikte paylaşmak çok güzel olacaktır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR