Arama sonuçlarınız

1. B

Liberty Renegade Crd - 2005

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 140 USd bile pahalı bence. Ben dördünü 95USD ye aldım shipping hariç. 100 USD altına bulunur 1 inç spacer ebay'de. Bu arada biraz yamuk duruyor ancak tam karşıdan bir foto çektim aracın önden görünüşünü fikir vermesi açısından.

2. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 sanırım standart görüntüyü çok bozmamasını istediğiniz için 0.75 inç istiyorsunuz. Ben de çok abartı bir görünümden hoşlanmıyorum ancak 0.75 aldığınıza pişman olabilirsiniz. Ben bu spacerları taktıktan sonra 1.5 inç alsamıydım diye düşünmedim değil. İlla ki...
  3. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 tam karşıdan ve arkadan foto koyarım ama şunu net olarak söyleyeyim gerçekte görüntü çok daha güzel.

4. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Aracin yuksekligi standart. Bence offsetli jant almayacaksaniz spacer muhakkak istiyor bizim kj'ler. Lastikler cok iceride kaliyor standart haliyle.
  5. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Ebay'den siparişini verdiğim spacerlarım sonunda geldi. 1.25 inch genişliğindeki 4.5x5 inç ölçüsündeki spacerları gelir gelmez bir lastikçide taktırdım. Takması son derece kolay, Lastikler sökülüp, bijonların girdiği yere önce spacerlar monte edilip jant...

6. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 4. Son olarak ise yukarıda anlattığımız EGR’yi iptal edeceğiz. Bunu ise EGR’nin devreye girmesini kontrol eden MAF sensörünü yerinden sökerek gerekleştireceğiz. Burada 2002-2005 model araç sahipleri daha şanslı çünkü bu araçlarda MAF’ın sökülmesi motor arıza...

7. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Yukarıdakileri hallettikten sonra ise: 1. MAP sensörü temizliği. Daha önce bahsettiğimiz gibi CRD’nin beynine tüm verileri gönderen bu sensör muhtemelen aracınızda çok kirlenmiş durumda ve yetkili servisteki teknisyenlerin bile varlığından haberdar olmadığı bir...
  8. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Daha önce yazacağımı belirttiğim VM Motori üretimi motorlu Liberty CRD ile ilgili aldıktan sonra yapılması gerekenler ve performans-yakıt tüketimi iyileştirmeleri hakkında aşağıda bir takım bilgiler paylaşacağım. Şunu net olarak belirtmek isterim ki bu...
  9. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Görüştüm kendisiyle, üretim yılına ve istediği fiyata bakacak kendisi tekrar konuşacağız. Size de teşekkür ederim.

10. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 İstediğim ölçü değil ama lastiklerin durumu ve fiyatı uygunsa düşünebilirim. Hem tabanı hem de yanağı biraz büyütmek istiyorum aslında. 4 adet lastik için ne kadar istiyor arkadaşınız? Bir de kaç km'de lastikler? Fotolarını da görebilirsem çok memnun olurum. Ben...

11. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Ebay'den siparişleri verdim. spacerlar bunlar. http://www.ebay.com/itm/281223867832?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Shipping dahil 182Usd. Mal bedeli 95usd olduğu için gümrikte büyük ihtimal sıkıntı olmaz. Farlarsa bunlar...
  12. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Bu arada Jeep KJ'ye uygun spacer ölçüleri 5x4.5 inch veya karşılığı olan 5x114.3 Alırken bu hususa dikkat etmek gerekiyor yoksa aldığınız spacer uymaz.

13. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Tecrübelerinizi dikkate alacağım lastik seçimimde. Benim ilk jeep tecrübem bu araç, yazdıklarımın da %95'i kendi tecrübelerimden ziyade araştırmalarımda gördüklerim zaten. Her zaman kullanıcı yorumları çok daha önemlidir benim için. Arkadaşınızın lastik ölçüleri...
  14. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Bu çeki demirini istediğiniz zaman takıp çıkarabiliyosunuz galiba dimi? Öyleyse süper olur, devamlı orada duran çeki demirinin görüntüsü pek hoşuma gitmiyor açıkçası.
  15. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 BFG AT'ler için genelde iyi yorumlar okudum. Çok sesli olduğunu pek duymadım. Araç sesli zaten, çok çok sesli olmadığı sürece benim için problem yok. Yakıt değerleriniz de bence gayet güzel. Çeki demiri ileride ben de düşünüyorum. Assos'taki yazlığımızda 40hp...

16. B

Ynt: Liberty Renegade Crd - 2005 Sn KLL, LPG'ye bir türlü ısınamadım nedense. Bir de oturduğum site kapalı otoparklı. Ayrıca şimdi baktım da 3700cc 7-11 yaşında aracın yıllık MTV'si 5.844TL görünüyor ki bana göre çok yüksek. 2800cc CRD'nin ise 2.600TL. 2005 yılında yurtdışında babama ait 3.7...
  17. B

2 hafta önce aldığım 2005 model Renegade 2.8CRD aracımla ilgili ilk bilgileri başka bir konuda paylaşmıştım. Aşağıda ilk izlenimlerimi görebilirsiniz. "Ben de geçen hafta 2005 model 125binde bir Renegade CRD ile aranıza katıldım. Almadan önce yabancı forumlarda çok araştırma yaptım. Özellikle...
  18. B

Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Kullanıcı az olabilir ama aracı almadan çok araştırma yaptım, bu araştırmaları ve aracıma yaptırmayı düşündüğüm modifikasyonları paylaşmayı düşünüyorum. Az da olsa kullanıcı arkadaşlardan da yorumlar gelirse iyi olacaktır. Özellikle almayı...

19. B

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Forumda biraz baktım ancak varsa da bulamamış olabilirim. Yabancı en meşhur KJ forumunda CRD aldıktan sonra yapılması gerekenler diye çok başarılı bir konu var ve gerçekten çok faydalı bilgiler var. EGR iptali, tork konvertör durumu, revize edilmiş...
  20. B

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Herkese Selam, Ben de geçen hafta 2005 model 125binde bir Renegade CRD ile aranıza katıldım. Almadan önce yabancı forumlarda çok araştırma yaptım. Özellikle VM Motori motordan çok korkuyordum ancak araştırmalarımdan iyi bakıldığında sesli ama uzun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri