Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu?

Ynt: TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu? isuzu kamyonlar ve mitsubshi lerde öyle sanırım

2. kaptan10

Ynt: TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu? fren testi benim aracımdada içerden bir cihazla yaptılar fakat tek kusurları araç ivmeliyken el frenini çekmeleri şaft kopacak sandım
  3. kaptan10

Ynt: TUVTurk AWD (sürekli 4x4) Araçları Bozuyor mu? adamlar benim defenderi n el frenini hızlanıpta öyle çektiler koparacaklar diye çok korktum şaftı hayır anlattığınız şeyide dinlemiyorlar bunun el freni yürür vaziyette pek zorlanmaz diyorum adamlar bildiklerini okuyor :(

4. kaptan10

defender uzun yol bakımları

Ynt: defender uzun yol bakımları defenderle çıkılacaksa yola önce para sonra mangal mola :D :D :D
  5. kaptan10

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar aslında o fişekleri kulüpler değil devlet veriyordu hatta araç ekipmanını bile seferber ediyordu sürek avı için

6. kaptan10

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları teşekkürler hayırlısı diyelim

7. kaptan10

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları gerçi sattım ama buda benden olsun dizelinde gönlüm hayırlısı
  8. kaptan10

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı kaynak sağlıklı olmaz küçük bir hararette yine çatlayabilir engüzeli çıkma bir blok yada motor
  9. kaptan10

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar bence noktanın konulması yer burasıdır arkadaşlar saygılar

10. kaptan10

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati defenderde kapak çatlatma olayının en büyük sebebi hararettir arkadaşlar birde antfriz siz bırakmak bu araçların kapakları maalesef biraz zayıf harareti önlemek için yazın termostattı birazdaha düşük tutmak gerekiyor radyatör petekleri güzelce bakımdan...

11. kaptan10

Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik?

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? askıda kalan araç zaten kolay kolay şaseden asılmaz genelde defransiyelin oturmasından asılır bence böyle yükseltme işlerine gerek yok unımog gibi aks lara bağlı bir düzenekle yükseltilebilinirse yükseltme ozaman işe yarar diyebilir...
  12. kaptan10

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati trafikte çekme diye bir kanun yok fakat bir zaman sonra vergilerini ağırlaştırarak insanları eski araçlardan vaz geçirtmeye çalışabilirler

13. kaptan10

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar av ın bir sezonu vardır ve o sezonda yapılır yani anlayacağınız gerçek avcı sezonda avlanır ve kurallar dahilinde avlanır sezonda yapılan avda hiç bir hayvanın yavrusu açıkta kalmaz zaten yavruda olmaz
  14. kaptan10

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar öyle içime dokunduki artık anasının dibinden ayırılmış minimi kuzucuklarun pirzolasını yiyemiyeceğim şırıl şırıl süt veren ineklerin bonfilelerini yemiyeceğim bıldırcınları mangalda cızlatmayacağım tavukların kanadını mangala atmayacağım minicik minicik balıkları tutupta...
  15. kaptan10

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar toprağa atılan sonrasında kuşların biey zannedip kursaklarına indirdikleri kimyasal gübrelere ne demeli bunları üretenlerin yaban hayatını katletmelerine müsade ederken neden yaban düşünülmüyor neden düşünülsünki nasıl olsa avcılar varya atarsınız onların üzerine olur...

16. kaptan10

Yakıtta Çok Garip Bir Durum

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum eksoz patlaması gaz verincemi yaanıyor gazı bırakıncamı
  17. kaptan10

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum herkes enjeksiyonlu yapmaya çalışır aracını yada enjeksiyonlu almaya çalışır sizde karbüratöre mi dönmeye çalışıyorsunuz:?
  18. kaptan10

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum benim anlamadığım lpg bobini nasıl bozuyor:? alakası nedir bobin sadece ateşlemeyi sağlar o kadar bu benzin olmuş yada gaz olmuş bobin için farketmez onun oradaki görevi sadece voltajı yükseltmek gazla nasıl alakalandırıyor anlayamadım bobini yeni takınca olmadı...

19. kaptan10

Defender 110 LPG

Ynt: Defender 110 LPG güzel bir performans alınacaksa lpg ile 40 kuruş civarından çokta az bir yakış alamazsınız benim de aracım lpgli şehiriçi ve şehirdışı karışık kullanımda o kadar yakıyor bir şahin veya doğanın 25 kuruş yaktığını düşünürsek 2495 cc lik bir motordan dahada aşağı bir yakış...
  20. kaptan10

Benzinli Serilerde Yakıt Nasıl Düşer ?

Ynt: Benzinli Serilerde Yakıt Nasıl Düşer ? distribütördeki avans topuna falan baktırdınızmı hiç oda arızalı yada botusu falan delik olabilir aracınız avansını aynı ayarda tutmuyor olabilir buda öekiş düüklüğü ve haliyle çok yakıt yakar benim aracımda 93 benzinli 40 kuruş yakıyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri