Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Motorunu Değiştirenlere Müjde :)

Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde :) daha önce ben çok araştırmıştım bu motor işini yukarıda linkide vermiş zaten hüseyin bey. yazışma yapmadığım kurum kalmadı hatta yolladığım mailler hala mail kutumda olabilir tse mi dersiniz emniyet genel müd trafik hizmetlerimi dersiniz tescil büro...

2. kaptan10

Bobin Direnci Aranıyor

Ynt: Bobin Direnci Aranıyor onun üzerindeki değeri okunuyorsa elektronik malzemecilerde de bulabilirsiniz birebir olmasa bile seri paralel bağlama yöntemleriyle birkaç tane watlı taş dirençle sorun çözülebilir
  3. kaptan10

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi demekki arkadaş mesajları tam okumamış!!!

4. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi elektroliz ile hidrojen üretiyorum aracımı suyla çalıştırıyorum yüzde yüz tasarruf sağlıyorum enerjiyi nerdenmi buluyorum? jeneratör koydum arkasına römorklu oradan geliyor değirmenin suyu ;D200 amper çekiyorum yüzde yüz hidrojenle çalışıyorum ;D nasıl...
  5. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi aslında bendede doğan var bende aracımı kobay olarak kullandırabilirim fakat akümü şarz dinomamı yerse telafisini isterim ;D ;D

6. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi şahinler doğanlar kendi farlarına enerjiyi zor üretiyor bu sistemi nasıl besleyecek?

7. kaptan10

Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim?

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? maalesef piyasada bazı esnaflar içinden dürüstleri ayrı tutuyorum fakat bir elin parmakları kadardır ancak 4*4 ofroad meraklısı bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar aynı şeylerden eminim hepimiz muzdaripiz ama yapacak bir şey yok allah...
  8. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi beslemeyi aküdenmi alıyorsunuz?
  9. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi maaşallah maaşallah verim %48 lere çıkmış tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum bu verilerde ki bir hidrojen ünitesi hiç olmazsa extra yakıt takviyesiz rolenti devirlerinde aracı besleyebilmesi gerekir sizin sisteminizde bunu sağlıyormu?nasıl...

10. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ben artık yorum yapmıyorum allah herkesin işini gücünü rast getirsin

11. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi bizde işin matematiğinden bahsediyoruzya yavuz bey biz bunu söylüyoruz diye girişimcilere çamur atan yaralı parmaya bilmem ne sıkmayan insanlar oluyoruz
  12. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi o hidrojeni üretecek enerjiyi alabilirlerse belki ama sistem bu haliyle imkansız o çekilecek akıma ne akü ne alternatör dayanır 0-100 amper ortalamaya vurursanız 50 amper sürekli akım çekilecek diye düşünürsek ....... aslında bu konuyu kapatsın artık...

13. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi http://forum.320volt.com/index.php?topic=931.0 bu linkte devam ediyor pazarlama stratejileri yukarıda bir soruı sormuştum cevap alamamıştım ama bu linkte sorunun cevabı verilmiş zaten 0-100 amper
  14. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi arkdaşlar buradan bir iki veri isteyeceğim sizden mümkünse bahsettiğiniz bu sitem ile akımı nereden çekiyorsunuz? aküdenmi alternatördenmi? sürekli aynı akımımı çekiyorsunuz yoksa akım değişkenmi? değişkense eğer rölanti devrinde kaç amper yüksek devirlerde...
  15. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi çok güzel bir soru

16. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi :D :D :D
  17. kaptan10

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi %40 dolaylarında bir tasarruf oldukça iddialı bir rakam nerde taktırdıysanız adres verin bende taktıracağım ;D ;D ;D
  18. kaptan10

satılık defender

Ynt: satılık defender 6000 oldu yokmu arttıran?:)

19. kaptan10

satılık defender

Ynt: satılık defender talep doğrultusunda ihale usulü aolacak galiba ???
  20. kaptan10

Büyük Acı.....

Ynt: Büyük Acı..... ??? ???

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz