Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri güzelmiş bence en ölüsü askeri çıkmalardan düzgündür şöför kabininin kapalı olmasıda güzel tabi bana göre

2. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri tpao direk sayfasına google amcadan girin öyle açıyordu ama fazla açıklayıcı bilgi yok sadece ihale ilanı .araçlarla ilgili hiçbir açıklama yok sadece kamyonet demişler fiyatlarda çok uygun
  3. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri türkiye petrolleri anonim ortaklığının satışa çıkardığı araçlar nasıl acaba ?onlar heralde askeriye çıkmalarından daha iyidir diye düşünüyorum fakat hiç bir bilgi yok sadece ilan var onların arasında 90 kasada olabilir diye düşünüyorum

4. kaptan10

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları birinci resimdeki araç portal aks galiba dehşet ofroad olur onunla mini mog gibi birşey :)
  5. kaptan10

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Fahri Bey, Prensip olarak bu tip ve model araç original olarak bu motor ile dedonatılmış ise ve siz üreticiden emisyon testleri ile ilgili belgelerisağlayabilirseniz bizim test yapmamıza gerek yok. Aksi taktirde aracınızıtescil ettirebilmeniz için emisyon...

6. kaptan10

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru arkadaşım benzinden dizele dönüşüm oluyor doğrudur fakat bunun sadece yasal prosüdürü çok fazla ve sıkıntılı bende bu konuda çok araştırma yapmıştım ve konunun birebir muhataplarını bulup konuştum bu işi istanbul teknik üniversitesine bağlı kurum olan OTAM yani...

7. kaptan10

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken eleman tüm bu sistemlerin kolaylığını kendine göre yorumlamış o kadar :D :D :D
  8. kaptan10

Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu

Ynt: Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu silindir kapağın çatlak yada gömleklerde çatlak olabilirmi acaba?pistonların üzerine su veriyor olabilirmi?conta değiştirdiğinize göre bu ihtimaller geliyor yada silindir kapağı atık yani çarpılmışta olabilir yüzeyini taşlatmışmıydınız?
  9. kaptan10

Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken

Ynt: Yağmurlu Havalarda Araç Kullanırken cruse control aynı şeymidir bilmiyorum ama bizim kullandığımız otobüslerde de vardı tempomat yada temposet diye bir sistem aracı sabit bir hıza atıyorum km saati 90 km gösterirken devreye alırsınız bırakırsınız aracınız bu arada viteste otomatikse...

10. kaptan10

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) başarılı bir sistem ben onu başka şekilde düşünmüştüm dört tekerin firenlerini bağımsızlaştırarak sistem öyle çalışır tabi bu sadece pratik düünce: herbir tekere giden fren hidrolik borularına vanalı sitem koyulabilir böylelikle patinaj yapan...

11. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri mail yağmuruna tutmak bişeyleri değiştirmeyecektir buna emin olun burada ancak 10 kişi birleşip beraberce hareket edilebilir tabi oda nasıl olur muamma!
  12. kaptan10

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması tmm dır ben cevabımı aldım bu arada size savaş açmadım kırdıysam özür ;)

13. kaptan10

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması
  14. kaptan10

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması yukarıda sarfettiğiniz sözlerden anladığım kadarı ile buradki arkadaşları bir küçümseme söz konusu ben kendi payıma anlatayım o zaman ben makina mühendisi değilim ama mesleğim gereği tamircilerle çok içli dışlı oldum eminim çoğu arkadaşda...
  15. kaptan10

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması ,,,

16. kaptan10

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması silindir nasıl erir?egsozdan silindir nasıl fırlar? motor kol çıkarır piston eritir ve silindire kaynar yada sekman eritir yatak sarar gömlek delerde bu dediğiniz olayaları hangi durumda yapar anlamış değilim defenderin motorunun büyük olduğu doğrudur...
  17. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri araçlar kasa olarak çok düzgün gibi duruyor mekanik te fazla yıprak olacağını sanmıyorum en azından mke daki gibi değillerdir
  18. kaptan10

ARANIYOR... 59 Wrangler Kasa Jeepim için Spacer (Flanş)

Ynt: ARANIYOR... 59 Wrangler Kasa Jeepim için Spacer (Flanş) slmlar bu aracı ismail usta mı yapmıştı?

19. kaptan10

Yeni Bir İhale Daha Belki işe Yarayan Olur

Ynt: Yeni Bir İhale Daha Belki işe Yarayan Olur ihalelerden araç takip edn arkadaşlar bir baksın land cruser var bir tane fakat fiyat biraz uçukmu sanki:? http://www.milliemlak.gov.tr/ihaleler/_haberduyuru/son_eklenen/ankara_tasinirmal15.pdf
  20. kaptan10

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi burada bahsi geçen konu olayın bürokrasi kısmı yoksa siz isterseniz ford motoruda koyabilirsiniz isterseniz isusu yada reha beyin dediği gibi landrover benzinli motoru biraz tadilat ile dizel yapabilirsiniz ama bu yapmış olduğunuz işlemler motorunuzu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri