Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Benim Yeni Aracım :)

Ynt: Benim Yeni Aracım :) seriesler orduda varmıydı?

2. kaptan10

Ynt: Benim Yeni Aracım :) adı üstünde arazi aracı ;D çekerek götürürsünüz sizde araziye :D römork üzerinde
  3. kaptan10

Ynt: Benim Yeni Aracım :) yukarda bahsettiğim araç avatardaki araç idi aynı dert ondada vardı ne ne 80 i geçirebilirsin nede çekiş alabilirsin

4. kaptan10

Ynt: Benim Yeni Aracım :) maalesef o çekiş normal :(
  5. kaptan10

Ynt: Benim Yeni Aracım :) aracınız hayırlı olsun evet eskiden tesçil memurları mı diyeyim proje ciler mi diyelim birileri bu konularda çok keyfi davranıyorlarmış ki böyle sorunlar hep olmuş ya bilgisizlikten yada umursamazlıktan olsa gerekki benim bir zamanlar kullandığım TPAO çıkma aracımda da...

6. kaptan10

İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor

Ynt: İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor evet çok haklısınız bu bir kamyonet hundai lerin kamyonetleri ebatlarında bir araç birebir görmüştüm çünkü bu aracı ,daha ozamanlar test aşamasındaydı

7. kaptan10

2SC1969

Ynt: 2SC1969 bu transistörler hangi devrede kullanılıyor?
  8. kaptan10

İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor

Ynt: İlk Türk Kamyonu Piyasaya Çıkıyor ankara balıkesir güzergahı çalıştığım zamanlarda bu aracı çok görüyodum eskişehirde sürekli deneme sürüşleri yapıyorlardı vatana millete hayırlı olsun güzel bir araç çıkartmışlar bu arada ismi o zaman yaptıkları testlerde aracın arkasında hisar diye...
  9. kaptan10

'' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ?

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? aslında dişlilerle uğraşmaktansa araç alternatör modifiyesi ile direk pervaneye alternatörü bağlamak suretiyle daha güzel bir sistem yapılabilir çünkü araya koyacağınız dişli yada biz ona redüktör diyelim kanatları çok kasacaktır ve sert...

10. kaptan10

Telekom'dan Satılık Araçlar

Ynt: Telekom'dan Satılık Araçlar evet araçlar ihale bedei üzerinden artı yüzde 18 kdv ile satılıyor yani 15000 e alınan araç +2400 daha ilave ettikmi 17400 oluyor karavan yapmak isteyenler için bence 4*4 sprıntırlar çok güzel bir seçim olabilir bu araçlar özeldir türkiyede sınırlı sayıda...

11. kaptan10

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi burada konu landrovere motor koymaksa eğer benzinden dizele dönüşüm yapmak için mutlaka landroverin aracınızın model yılında üretmiş olduğu dizel bir motoru uygulayabiliyosunuz bunun içinde teknik servis raporu almanız gerekiyor bunun yanında bu...
  12. kaptan10

Motor değiştirmede son durum

Ynt: Motor değiştirmede son durum burdaki sıkıntı LR onay verdiği motor olması şartı bence LR kullandığı mtor tipleri olursa dizelden dizele sıkıntı olacağını sanmıyorum dizelden dizele dönüüm yapmış arkadaşlar bu konularda yorum yaparsa daha iyi olur kanımca

13. kaptan10

Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir

Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir başınız sağolsun
  14. kaptan10

Ynt: Motor değiştirmede son durum benzinden dizele dönüşümde LR kullandığı motordan başka tipte bir motor koyamıyorsunuz onun için de bazı prosüdürleri aşmanız gerekiyor mesela otokardan kullanabileceğiniz motor tipleri hakkında yazı alınması gerekiyor bunun yanında dönüşümü yapılacak motorun...
  15. kaptan10

Ynt: Motor değiştirmede son durum otomotiv teknolojileri araştırma merkezi yani OTAM adlı istanbul üniversitesine ait bu kuruluş dönüşüm yapmaya yetkili bir kuruluş tabiki bunun şartları var mesela aracınız benzinden dizel olacaksa aracınızın modelinden eski versiyon bir motor tabiki aynı...

16. kaptan10

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri aslında 12500 liraya satıldığı söylenen araç bence değerini bulmuş 25000 km de olduğu gerçekliğini kabul edersek makul bir rakam 3000 tl masrafla çok orjinal bir araca binilmiş olur piyasada gelişigüzel elden geçirilmiş askeriye çıkması araçlara o...
  17. kaptan10

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri evet emniyet ve askeriye hariç diğer kurmlardan çıkan araçlar oldukça temiz ve diri oluyor böyle araçlarda dolayısıyla ihalelerde kırankırana bir mücdele yağşatabiliyor
  18. kaptan10

Vitara Almak İstiyorum

Ynt: Vitara Almak İstiyorum teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için

19. kaptan10

1999 L200 MAGNUM

Ynt: 1999 L200 MAGNUM maalesef araç galeride sahibine ulaşamıyorum direk sahibiyle görüebilsek belki herşey daha farklı ve anlaşılır olabilir ama maalesef ben kendim balıkesirdeyim ve sahibiylede görüşmem imkansız neyse hayırlısı olsun ilginize teşekkürler saygılar selamlar
  20. kaptan10

1999 L200 MAGNUM

arkadaşlar 1999 model l200 magnum 4*4 ler nasıldır?parça durumu v.s bol miktarda bulunabilirmi?sizce standart bir araç olarak fiyat aralıkları nerelerdedir?birde bu araçların vergisi snelik olarak kaçliradır? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar şu malum site ilandaki aracı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri