Arama sonuçlarınız

1. kaptan10

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri kalan araçlar çok masraflı yani hrşeyleri sökülmüş dağılmış toplaması güç araçlar tabi bu kişiden kişiye değişir uğraşırım derseniz 4000 tl civarlarındalar

2. kaptan10

Niva'ya Uygun Dizel Motor?

Ynt: Niva'ya Uygun Dizel Motor? aracınıza varsa aynı markanın dizel versiyonunu uygulayabiliyosunuz tabiki birtakım yasal prosüdürleri geçmek şartıyla bu yasal prosüdürlerden bahsedilmişti topiklerde
  3. kaptan10

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? kaynaklı difransiyel in ön aks başları istavroz olduğu için önde arkadaki kadar zararlı olacağını zannetmiyorum ön difransiyeli ayrılabilir bir araçta kullanılabilir diye düşünüyorum tabiki sadece benimki teorik bir fikir

4. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri nette araştırırsanız bulabilirsiniz tel maalesef bende yok
  5. kaptan10

'' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ?

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? yardımı olduysa sevindim kolay gelsin gelişmeleri bekliyoruz

6. kaptan10

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? http://turbin.org/ bu başlıkta da anlatılıyor alternatörün yapılışı

7. kaptan10

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? http://www.kendinyap.gen.tr/videolar.html?task=videodirectlink&id=31 burada var basitçe yapılmışı
  8. kaptan10

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? matkapla veya çamaşır makinası motoruyla olacak işler değil bunlar bence nette araştırma yapmalısınız birçok forumda bu konularla ilgili paylaşımlar var oralardan bayağı bilgi edinebilirsiniz
  9. kaptan10

Land Rover Defender, Dodge s 100

Ynt: Land Rover Defender, Dodge s 100 yalnız benim aracım 5 kapı sizin alacağınız pikap türü biğr landroverse ruhsatında başka şeylerde yazıyor olabilir arazi taşıtı kamyonet gibi iki yada üç kişilik gibi ;)

10. kaptan10

Niva'ya Uygun Dizel Motor?

Ynt: Niva'ya Uygun Dizel Motor? kesinlikle kanunen en azından şimdilik mümkün değil emin olun çünkü bu konuda çok araştırmalar ve yazışmalar yaptım ladanın dizel versiyonu yok diye biliyorum olmadığına görede başka bir dizel takıp ta kullanamazsınız bence aklınızdan çıkarın ;)

11. kaptan10

Land Rover Defender, Dodge s 100

Ynt: Land Rover Defender, Dodge s 100 benimkinde arazi taıtı jeep yazıyor arkadaşım birde resmi yolcu nakli yazmışlar devletin işleri işte :)
  12. kaptan10

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? neodyum mıknatıslarla şarz dinomasını modifiye yapabilirsiniz ozaman o dinoma işinizi görebilir yoksa şarz dinoması veya dc motorlardan pek bir performans alamazsınız arkadaşların dediği gibi büyük step motorlarda iş görebilir çok karmaşık bir...

13. kaptan10

91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir?

Ynt: 91 Otokar ile 87 İngiliz Defender Arasındaki Teknik Farklar Nelerdir? motor bölmesindeki etikette ingiliz mi otokarmı olduğy yazar kolayca anlayabilirsiniz
  14. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ivedik hurdacılar sitesinde var yanılmıyorsam
  15. kaptan10

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? dişli sayısı arttıkça pervaneye düşecek yük çoğalacak yani daha çok rüzgar isteyecek yada daha büyük bir pervane burda en önemli şey düşük alternatör devriyle enerji üretebilmek bence mıknatıs rotorlu bir alternatör yapmanız nette baya proje...

16. kaptan10

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri hayırlı olsun aracınız kazsız belasız iyi günlerde kullanın
  17. kaptan10

110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi?

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? sana ya fatura verirler yada arabanın ruhsat fotokopileriyle satış yaparlar öyle olur diye biliyorum tamda emin değilim
  18. kaptan10

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? 92 model olmuyormu oluyorsa vardır ankarada

19. kaptan10

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? sonucu bekliyoruz
  20. kaptan10

Ynt: 110 Benzinli 2.5 Defender, Dizele Çevrilir mi? sizden otokardan ne tip bir yazı istedi hoca motor tip onay belgesimi istedi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri