Arama sonuçlarınız

1. VARHUB

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) Daha iki haftadan fazla var Can kardeşim, yavaş yavaş eklenir Ankaralı Gezenbilirler ;)

2. VARHUB

Octoberfest Tecrübesi Olan?

Ynt: Octoberfest Tecrübesi Olan? Bunu yapmayı planlayanlar için (benim gibi ;D) faydalı bilgiler, paylaşım için teşekkür.
  3. VARHUB

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Gezilerinizi ilgiyle izliyorum. Hem tebrikler hemde başarılar, yolunuz hep açık olsun...

4. VARHUB

Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..

Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!.. Gerçekten her Off-Road meraklısının hayallerini süsleyen bir gezi. Şimdiden tebrikler ve başarılar. Bende dahil Gezenbilir'de herkesin gezi hikayelerinizi ve görsellerinizi heyecanla bekleyeceğine ve takip edeceğine eminim. Güle güle gidin...
  5. VARHUB

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010) Süper bir fikir ;) Ankara Listesi 1. Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 JEEP XJ 2 kişi 2. Murat VARHUB 97 G.C...

6. VARHUB

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Bende gene bu siteden yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung'un B2100 telefonunu aldım. Gerçekten tavsiye ederim, daha bugün saunada :o deneme imkanım oldu, tabi 10 dakika konuşunca telefonu ter bastı ;D , bende çıkınca yıkadım. Daha uygun fiyatlı bir...

7. VARHUB

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk bir kenarda dursun ;D
  8. VARHUB

Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(

Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hem öz ailesinin hemde Gezenbilir ailesinin başı sağolsun.
  9. VARHUB

Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş. Zerrin ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışsın. Bende tam soracaktımki denize giren olmadımı diye, senin yazını okudum :D. Yeni Cherokee hayırlı olsun, güle güle kullan ;D ;D ;D

10. VARHUB

Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010) Süper bir gezi olacak. Biz geride kalanlar içinde bol bol eğlenin ve yiyin ;D Şimdiden herkesin Şeker Bayram'ını kutlar, hep beraber nice güzel, sağlık ve huzur dolu bayramlar geçirmemizi dilerim.

11. VARHUB

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı (20-21-22 Ağustos 2010) Resimleri hazırlayayım, döneceğim... :D
  12. VARHUB

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Çok zor ama yinede inşallah diyeyim. Bu sefer olmasada başka bir Gezenbilir dalış organizasyonuna mutlaka katılmak isterim. Kazasız belasız, bol güzelliklerle dolu dalışlar dilerim.

13. VARHUB

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Üzüldüm ya, güzel olacaktı, sensiz eksik olacak şimdi. Canın sağolsun, burada ne kamp biter ne off-road. Başka sefere gene hep beraber oluruz, hem hanımın ve oğlanda gelmiş olurlar.
  14. VARHUB

Hyundai Galloper 2000 model

Ynt: Hyundai Galloper 2000 model Çok sevindim Can, daha sabah konuşmuştuk konuyu. Satana hayırlı oldu olacağı kadar, alan Mustafa kardeşimizede bol bol hayırlı olsun :D . Gezenbilir ailesi içerisinde kalması çok sevindirici. Bu arad ben Can'ın gönlündeki canavarı biliyom ;) Hadi hayırlısı ;D
  15. VARHUB

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Güzel bir dalış noktası, özellikle hatırladığım koyun sağ tarafı oldukça canlıydı. Suyun altındaki bilgisayar hala duruyor mu Seval hanım ? Ne yazıkki benim o tarihte gelmem çok zor, sizlere şimdiden eğlenceli bir gezi...

16. VARHUB

Hyundai Galloper 2000 model

Ynt: Hyundai Galloper 2000 model Çok güzel bir araç, temiz bir araç, her anlamda sağlam bir araç, makul bir rakkam, taliplerde var, canını sıkmaya değmez, hayırlı satışlar Can kardeşim.
  17. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Hadi Özgür bak Cumartesi gelecek ekip var, onlara takılırsın. :D
  18. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Yaw naz naz naz nereye kadar kardeşim :D, zaten haftalardır hep yatıyon ;) , sen en iyisi yatmaya devam et evde ancak iyileşirsin, Meltem gelsin biz onunla off road yaparız ;D ;D ;D

19. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Keh keh Cuma akşam bekliyom o zaman, tenekede tavuk var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ayrıca ayıp ettin, sen nezaman istersen gezi düzenleriz be kardeş, kimle uğraşayım başka, bak kaçak Tolga hiç yok ortalıkta ;D ;D;D
  20. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Tabi 20-21-22 si Ramazan, herkes oruç tutuyor, katılım az olur.... 28-29-30 Ramazan bitiyor ;), oruçta bitiyor ;), katılım çok olur ;) dimi Mustafa Beyciğim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR