Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
Daha iki haftadan fazla var Can kardeşim, yavaş yavaş eklenir Ankaralı Gezenbilirler ;)
Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland
Gezilerinizi ilgiyle izliyorum. Hem tebrikler hemde başarılar, yolunuz hep açık olsun...
Ynt: Kızıldeniz'e; Çölden, Mucizeler Denizine!..
Gerçekten her Off-Road meraklısının hayallerini süsleyen bir gezi. Şimdiden tebrikler ve başarılar.
Bende dahil Gezenbilir'de herkesin gezi hikayelerinizi ve görsellerinizi heyecanla bekleyeceğine ve takip edeceğine eminim.
Güle güle gidin...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
Süper bir fikir ;)
Ankara Listesi
1. Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 JEEP XJ 2 kişi
2. Murat VARHUB 97 G.C...
Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu
Bende gene bu siteden yaptığım araştırmalar sonucunda Samsung'un B2100 telefonunu aldım. Gerçekten tavsiye ederim, daha bugün saunada :o deneme imkanım oldu, tabi 10 dakika konuşunca telefonu ter bastı ;D , bende çıkınca yıkadım. Daha uygun fiyatlı bir...
Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hem öz ailesinin hemde Gezenbilir ailesinin başı sağolsun.
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş. Zerrin ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışsın. Bende tam soracaktımki denize giren olmadımı diye, senin yazını okudum :D. Yeni Cherokee hayırlı olsun, güle güle kullan ;D ;D ;D
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Süper bir gezi olacak. Biz geride kalanlar içinde bol bol eğlenin ve yiyin ;D
Şimdiden herkesin Şeker Bayram'ını kutlar, hep beraber nice güzel, sağlık ve huzur dolu bayramlar geçirmemizi dilerim.
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)
Çok zor ama yinede inşallah diyeyim. Bu sefer olmasada başka bir Gezenbilir dalış organizasyonuna mutlaka katılmak isterim. Kazasız belasız, bol güzelliklerle dolu dalışlar dilerim.
Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)
Üzüldüm ya, güzel olacaktı, sensiz eksik olacak şimdi. Canın sağolsun, burada ne kamp biter ne off-road. Başka sefere gene hep beraber oluruz, hem hanımın ve oğlanda gelmiş olurlar.
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model
Çok sevindim Can, daha sabah konuşmuştuk konuyu. Satana hayırlı oldu olacağı kadar, alan Mustafa kardeşimizede bol bol hayırlı olsun :D . Gezenbilir ailesi içerisinde kalması çok sevindirici.
Bu arad ben Can'ın gönlündeki canavarı biliyom ;) Hadi hayırlısı ;D
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)
Güzel bir dalış noktası, özellikle hatırladığım koyun sağ tarafı oldukça canlıydı. Suyun altındaki bilgisayar hala duruyor mu Seval hanım ? Ne yazıkki benim o tarihte gelmem çok zor, sizlere şimdiden eğlenceli bir gezi...
Ynt: Hyundai Galloper 2000 model
Çok güzel bir araç, temiz bir araç, her anlamda sağlam bir araç, makul bir rakkam, taliplerde var, canını sıkmaya değmez, hayırlı satışlar Can kardeşim.
Yaw naz naz naz nereye kadar kardeşim :D, zaten haftalardır hep yatıyon ;) , sen en iyisi yatmaya devam et evde ancak iyileşirsin, Meltem gelsin biz onunla off road yaparız ;D ;D ;D
Keh keh Cuma akşam bekliyom o zaman, tenekede tavuk var ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ayrıca ayıp ettin, sen nezaman istersen gezi düzenleriz be kardeş, kimle uğraşayım başka, bak kaçak Tolga hiç yok ortalıkta ;D ;D;D
Tabi 20-21-22 si Ramazan, herkes oruç tutuyor, katılım az olur.... 28-29-30 Ramazan bitiyor ;), oruçta bitiyor ;), katılım çok olur ;) dimi Mustafa Beyciğim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D