Arama sonuçlarınız

1. VARHUB

Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Vallaha kontenjan falan anlamam, öyle katılım az olur falan fişman bahane hiç anlamam, tavuk hazır teneke hazır.... ama sen gene kaçak oynuyon gibi, hani günü birlik falan ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Günübirlik katılımlarda ne yazıkki yerler yeni bitti, Cumartesi'nden katılımlar için biletler biletiks'te satışa sunulmuştur, bilgilerinize sayın Mustafa Bey.... :P ;D ;D ;D
  3. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Bu arada bende kendimi ekleyeyim ;D 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus)..............1 Kişi............Binek Araç....Cuma 02- Ferdane Gül(ferdane gül) ..........1 kişi?........... Dahiatsu-terios Cuma 03- Murat...

4. VARHUB

Ynt: Ankara - Sorgun Göleti Kamp Programı Duyurusu (20-21-22 Ağustos 2010) Hayırdır Can yoksa gelmemeyi mi düşünüyorsun?
  5. VARHUB

Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010)

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Bu arada geçen Işık Dağı kampınada mangal telini unutan varsa eğer bendedir. En son kampı toplarken bir mangal teli fazla çıktı onuda benim arabaya aldım. Haberiniz ola.

6. VARHUB

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın Erol bey.

7. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Hadi havada sicak, gidelim çökelim Cuma'dan ormana, püfür püfür esintide uzatalım ayaklarımızı göle.... bende geliyom ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  8. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Tabi tabi " bir ara ortadan kaybolmuş muş da, yiyememiş miş " tenekeler sizi :D, yanımda budu götürende tıpkı senin bir benzerindi ya ;) Konuşması kolay, yanımızda iki tavuk daha vardı, madem o kadar iyi biliyorduydunuz, yapsaydınız...
  9. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Şapur şupur o but senin bu but benim diye afiyetle götürürken hiç öyle demiyordun ama ;)

10. VARHUB

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Sedat bey ellerinize sağlık, çok güzel ve başarılı bir gezi olmuş, resimlerin devamını bekliyoruz. :D

11. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Tamamdır Ertuğrul Bey, "proceler" arasına alınmıştır. ;) :D
  12. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Kesinlikle "zihni sinir" procelerim var, beni izlemeye devam edin ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

13. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Ben teşekkür ederim Ferdane, asıl senin ellerine sağlık, hepsi bir birinden güzel kareler olmuş, çok teşekkürler. Not : yaw bizim tenekeyi ;) hiç çeken olmadımı beeee, hani çiğ resmi bile olurdu ;D kanıt mahiyetinde ;D :D ;D
  14. VARHUB

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Yaptığınız her açıdan iyi ve fikir veren bir çalışma oldu, tebrik ve teşekkürler.
  15. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Yaw hepsi kilitten, şuna takalım bir kale kilit ;) , bak gör kimse tutamaz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

16. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Devam devam devam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  17. VARHUB

En Son Hangi Filmi İzledik?

Kick Ass
  18. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Yaw Selami o sırada direksiyon başında olduğum için bende foto yok, diğerlerinde olması lazım, ama hiç biri ortada yok :( >:( ;D

19. VARHUB

Sıralı Sistem LPG Hakkında

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Merhabalar Burak bey, bende sizin yazınız üzerine sırf denemek amacıyla katkılı gazı aldım. Normalde PO'nun otogazını alırım. Benim araç 1997 5.2 G.C. üzerinde 6 ay evvel tektırdığım prins lpg var. Hani belki tek depo denedim ama ortalama yakıt tüketimi aşağı...
  20. VARHUB

Ynt: Ankara - Işık Dağı Kamp Programı (6-7-8 Ağustos 2010) Yaw bu arada bizim acemi teneke tavuk hiç fena olmadı değil mi ama, hiç bahseden yok ama, olmuyor ama, yerken iyiydi ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR