Arama sonuçlarınız

1. serkan saygın

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş demekki istendiğinde illa gs1200 lere transalplere gerek kalmadanda böle minik samimi bir motorlarda seyehat yapılabiliyormuş.hakıkaten çok eğlenceli olduğuna inanıyoruym.yazınızdanda bu çok güzel anlaşılıyor.ayrıca arı arkadaş hakkayen ayıp etmiş.yani bir kere...

2. serkan saygın

16. Geleneksel HADAK Erciyes Zirve Tırmanışı (02 - 04 Temmuz 2010)

Ynt: 16. Geleneksel HADAK Erciyes Zirve Tırmanışı (02 - 04 Temmuz 2010) tebrikler çok güzel ve hoş bir faaliyet olmuş.fotoğraflarda tescilliyor zaten ;)
  3. serkan saygın

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU ağzımın suları aktı desem yerinde bir deyim olur sanırım.kazasız belasız .

4. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket güncel 80 TL mont
  5. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket GÜNCEL 80 TL

6. serkan saygın

Uçaklarda Kuş Hasarı

Ynt: Uçaklarda Kuş Hasarı bu kuş değil şiddetli doluya girmiş bir uçak. uçaklar pek sık olmamakla birlikte iri taneli dolu yağışları ile karşılaşabilmektedirler.1/2 ve 3/4 inc çapında olan dolu yağışı bir kaç saniye içinde uçağa harar verebilir.gövde,radom ve bütün hücum kenarları ciddi hasar...

7. serkan saygın

Satılık Teknik Ceket

Ynt: Satılık Teknik Ceket güncel acilinden 100 TL
  8. serkan saygın

Çilingoz

Ynt: Çilingoz inanılmaz bir manzara bu yaaa.bunca sene istanbuldayım böyle bir yer ilk kez duydum ve gördüm
  9. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına selamlar freegraf. ilk olarak konuyu açan zaten benim.ilk yazımdada belirtmiştim.yanımda makinam ve lensim yoktu.o yüzden ancak bu kareleri cep telefonu ile yakaladım.bir fotoğrafın çekildikten sonra her ne cihazla olursa olsun kime nasıl bir kötü örnek teşkil ediceğini...

10. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına kesinlikle haklısınız. biraz daha para olursa lense yatırım yapacam elbette.ama derdim hani body aradan cıksın uzun sure ısımı gorsun sonrada lensle kafamdakı konuya gore fotoları cekmek ;)

11. serkan saygın

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım her işte bir hayır vardır üstadım.canını sıkan bir durum ama bir süre sonra atlatıyor yeni planlar yeni projeler için elleri sıvıyorsun. Allah daha iyisini nasip eder sizlere sıkmayın canınızı;)
  12. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına hım gayet iyi bir liste.güzel kareler görmeye devam ederiz umarım.bende 50D aldım gelmesini bekliyorum bakalım;)

13. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına estağfurullah murat bey ne demek.benim çok hoşuma gider hava olaylarının fotolarına bakmak.gerçekten ellerinize sağlık harika kareler yakalamışsınız. sormadan edemiyeceğim?ekipmanlarınız nelerdir acaba?
  14. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Ynt: Dün Geceki Fırtına ellerinize sağlık murat bey çok güzel bir kare. ;)
  15. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D seve seve yardımcı olurum murat bey;)

16. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D murat bey selamlar. italyada mantua model firması var.bir araştırın isterseniz. Ama italyanın en kalitelisi model üretici firması Sebart'tır.Fakat yanlış anlaşımasın bu firmaların modelleriden uçaklar uçuşa hazır değildir ve fiyatları biraz yüksektir.Siz isterseniz en iyisi THK...
  17. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Rica ederim burak bey;) Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
  18. serkan saygın

Dün Geceki Fırtına

Herkese selamlar saygılar. Konuyu umarım doğru yere açmışımdır sayın yönetim.Dün gece hatırlarsanız istanbuldaki üyelerimiz şiddetli oraj fırtınası olmuştu.yani bol yıldırımlı bol gök gürültülü.Bende böyle havaları sevdiğimden aldım elime cep telefonumu (normalde 400D makinam var ama o an...

19. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D burak bey tekrar selamlar. şimdi birinci modelde fiyatın düşük olmasının sebebi modelin sadece yarı yarıya uçuşa hazır olmasından kaynaklanıyor.zaten yan tarafındada model için lazım olcak ekipmanları sıralamışlar. diğer model için similatör eğitiminden önce uçurulmaması gerek...
  20. serkan saygın

Yak-54 3D

Ynt: Yak-54 3D Burak bey selamlar.linkler sanırım yönlendirme yapmıyor.Ben size modellerin isimlerini verirsem sanırım siz hava kurumunun sayfasından modelleri inceliyebilirsiniz. 1-17.EP-26 Mini Telemaster 2-01.21202 Wing Tiger (tavsiye ettiğim model) 3-01.21015 Cessna 182 (Fırçasız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR