Arama sonuçlarınız

1. serkan saygın

The North Face Softshell Mont

Ynt: The North Face Softshell Mont evet ürün satılmıştır.hayırlı olsun serden ;) güle güle kullan kardeşim

2. serkan saygın

13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı

Ynt: 13 Yaşında Everest'in Zirvesine Çıktı maddi olarak imkanlar olduğu sürece ve sıkı bir eğtimden sonra neden olmasın diye insan kendine soramadan edemiyor açıkçası. jordanı bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.
  3. serkan saygın

Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var?

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var? burak hoşgeldin. senin o dediğin yerler ben ortaolkuldayken vardı.şimdi kadir beyin dediği gibi oraları bardak çanak çömlek oldu.zaten mağaza kültür geldikten sonra pek bir şey kalmadı.he belki ekicide vardır varsa abi.yoksa...

4. serkan saygın

Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) murat bey çok güzel bir aktivite olmuş emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim ;)
  5. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var? burak şu an uçuştadır biz burda mangal partisi bile yapacak kıvamda muhabbetler yapıyoruz :D:D:D:D

6. serkan saygın

Ynt: The North Face Softshell Mont pm cevaplandı

7. serkan saygın

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? çok güzel bir açıklama olmuş gerçekten.bende gore-tex xrc mont var fakat yagmurlu bir havada yokuş yukarı yürüken yağmurda ıslansam daha iyi dediğim zamanlar dahi olmuştur.çünkü dediğiniz gibi dehidrasyona uğrayacagıma ıslanırım daha iyi. diğer türlü terin kollarımda ve...
  8. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum, Ekipman Önerisine İhtiyacım Var? kesinlikle size katılıyorum kadir.ama ç o anki ihtiyaçları karşılasın yeter.tabi bu uzun süreli kaplardada geçerli.sadece kışın biraz daha dikkat gerektiriyor. üniversite zamanlarımda çok iyi hatırlarım hani şu haki renk asker...
  9. serkan saygın

Ynt: The North Face Softshell Mont tabi fotoda ölçüleri yazdım. boy 74cm en 55 cm kollar tam destek kısmından itibaren 64 cm

10. serkan saygın

beden XXL dir.yaklaşık 1 ay oldu alalı ama kollarım uzun olduğu için kısa geliyor. dikiş yerleri kaynaklıdır ve su geçirmez gore-tex xcr kumaşdan üretilmiştir.firmanın summit serisidir.çok temizdir.yırtık çizik vs yokdur.omuları çanta taşıma sırasında omuzların zarar görmemesi için özel bir...

11. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) işde en güzel yorum sizden geldi kadir bey
  12. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) harika bir liste sayın Argun ;)

13. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) bana yazmadığınız farkındayım ama bu ürünleri biz burakla birlikte aldık.yani neyin kullanışlı olup olmacağını en az sizin kadar bilen biriyim ben.yanlış yönlendirdiğimide düşünmüyorum 2 sene bu ekipmanları satan 2 mağazada çalştıktan...
  14. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) burakla birlikte aldığımız malzemeleri uzun yürüyüşler için aldık.40 LT çanta şu an için burağın ihtiyacını karşılayacak cinsten.ondan yana bir sıkıtımız yok;) monta gelince özellikle günlük hemde günü birlik geziler için alınmış bir...
  15. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) aynen şu an için ip almasına gerek yok burağın.zaten aldığı malzemeleri ben tavsiye ettim kendisine.işi gereği tırmanışa pek sıcak bakıcağını sanmıyorm.yaralanma yada sakatlanma durumu her durumda doğada olabilcek bir durum çünki...

16. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) murat bey selamlar.zaten bundan sonraki listede alıncaklar yazdıklarınız olcaktı :)
  17. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) tabi canım dediklerinizde haklısınız.şimdi bizim amacımız ilk etapta demir başları aradan çıkartmak ve kısa yürüyüşler ile doğanın kurallarını öğretmek vs.zaten burağada söyledim.neye ihtiyacın olduğunu zaten doğada kendinde...
  18. serkan saygın

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlıyorum (Ekipman Yardım - Öneri) leatherman yada victorinox olur fark etmez burak.bu senin dünde konuştuğumuz gibi ne amaçla kullanıcağına bağlı. şimdi ilk aktivitemiz seninle trekking kültürü ve doğada yapılması ve yapılmaması gerekenler ile ilgili şeyler olucak.yakın...

19. serkan saygın

Scarpa Vega(Inverno) plastik dağcılık botu acil görüş tavsiye

Ynt: Scarpa Vega(Inverno) plastik dağcılık botu acil görüş tavsiye diğer postunuzdada yazmıştım ama buradada cevap veriyim size. eğer illaki scarpa diyorsanız çok yeni bir model olmadığını söylemek isterim size.bu bota muadil olarak asolo afs serisi botlarıda tavsiye edebilirim size.üstelik...
  20. serkan saygın

La sportiva Trango prime sorunsalı

Ynt: La sportiva Trango prime sorunsalı baya bir cevap gelmiş :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz