Arama sonuçlarınız

1. serkan saygın

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bu botu sipariş edebilmem için daha önceden güveilir yabancı sitelerden bot sipariş vermiş olan arkadaşlardan link ya da tavsiye bekliyorum...Hiç olmadı bu bot modeli ve plastik botlar hakkında ki görüşlerinizi acil bekliyorum...

2. serkan saygın

Bonita Norris Everest'e Çıkan En Genç Britanyalı Kadın Ünvanını Aldı

Ynt: Bonita Norris Everest'e Çıkan En Genç Britanyalı Kadın Ünvanını Aldı kendisini bu başarından dolayı tebrik ederiz.her nekadar bu tebrikden kendisi bir haber olsa bile ;) paylaşım için teşekkür ederiz alper bey ;)
  3. serkan saygın

Boncuk Kamping Sahibi Vefat Etmiştir..

Ynt: Boncuk Kamping Sahibi Vefat Etmiştir.. mekanı cennet olsun yakınlarına allah sabır versin.

4. serkan saygın

La sportiva Trango prime sorunsalı

uzun araştırmalar sonucunda otomatik krampon kullanabilceğim hem dayanıklı hemde yeni nesil olarak La sportivanın ürün gamında yer alan trango prime botunda almaya karar verdim. fakat iş karar vermekle kalmıyor.bu botu amerika harincinde herhangi bir avrupa ülkesinde satışını yapan online mağaza...
  5. serkan saygın

Telefon Dolandırıcılığı!!!!

Ynt: Telefon Dolandırıcılığı!!!! yuhhh yani bukadarınada pes diyorum yaaaaa.

6. serkan saygın

Yak-54 3D

Herkese selamlar saygılar model sever abiler ve dostlar. geçen sene yapmını bitirdiğim yak-54 soft 3d modeli burada paylaşmak istedim sizlerle.hem bilgi edinmek istiyenler için faydalı olsun hemde soru sormak isteyen üyelerimize yardımcı olmak maksatlı. model THK'nun kit model olarak getirtmiş...

7. serkan saygın

Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri

Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri süper cevap;)
  8. serkan saygın

Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri

Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli�en Ağır Eleştiri aynen katılıylorum nasuhun kitabını okursanız arkadaşlar tüm soruların cevapları orada yer almaktadır.
  9. serkan saygın

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? frisky radio ;)

10. serkan saygın

Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında bahtsız bedevi kutup ayısıı combination :D

11. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında ayak 46,5 olunca e numara sorunu yaşamak geyet normal diye karşılıyorum ben.yada firma ile konuşup getirtmek lazım.;)
  12. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında bu arada bot var ama numarası yok ve fiyatı yurt dısından daha uygun :Dbuda ayrı bır entresanlık :D:D

13. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında teşekkür ederim değerli bilgi için.bakalım marintek için bir araştırma yapıcam eğer ellerinde yoksa posta yoluyla istiycem yada pilot arkadaşlarımdan istiycem ;)
  14. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında bunu bilmiyordum gerkçekden.en sonra linosporttu ama oda sanırım baya önceydi.teşekkür ederim
  15. serkan saygın

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? madem helikopteri almıycak beni taaa bahçeşehirden bakırköye ne getirdin be terbiyesiz adam yaa.kazık kadar adamsın yaşına bir şey demedim ama benle aynı yaşda olsan 2,500 TL lik heli deme kafana patlatırdım o modeli. Türkiyede model alışverisi böle...

16. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında yüksek irtifa botu la sportiva.E marka italyan olunca fiyatta biraz uçık oluyor:D
  17. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında güncel bey yardımlarınız için çok teşekkürler.Bende daha önceleri model ekipmanları getirdim kendime ama işde işin içine bukadar yüksek fiyatlı ürün girince ister istemez acaba diye kendime soruyorum.Yani değermi deymezmi acaba??
  18. serkan saygın

Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında konuya yeni dahil oldum selamlar.peki kendime bir bot sipariş edicem ama fiyatı TR bazında 600 kusur TL.gümrüge takılma rıskı %100.bu işlemi nasıl yaparım.fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

19. serkan saygın

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" Allah utandırmasın gerçekden çok güzel bir restorasyon oluyor.emeği geçen herkesi tebrik ediyorum şimdiden ;)
  20. serkan saygın

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? işden çıkardınızda çokmu iyi oldu.şimdi deliler gibi adam arıyorsunuz.ulan sizin varya.kalıbınızın adamı olsanız böle yapmazdınız zaten.ama adam olcak kadar zeka yok sizde. ha orda iki kişiniz ama zeka seviyeleriniz deniz seviyesinde.istediğin kadar mağaza...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR