Arama sonuçlarınız

1. bora1071

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici biri getirtse araştırıp bende almak isterdim. inanıyorum liste yapsak en az 5 araç çıkarırız isteyen ;)

2. bora1071

BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010)

Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) güzel gezi yapmışsınız :) şuan sarılalanda son durum nasıl ;D
  3. bora1071

Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa teşekkürler. :)

4. bora1071

Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa selam. değerini bilen çıkabilir belki :) bu araç ancank bakımları ihmal edilirse ezilebilir ki öyle bir durum söz konusu değil. meşhur sitede takaslı diye yazmağıdım halde garip takas teklifleri geliyor.
  5. bora1071

Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010)

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) abi fındıkpınarı bölgesinde tanıdık bulursam yarın kar durumunu yazayım. google earth kullanmayı bilmiyorum. ben kendi açımdan biraz bunaldım kesin pazar stres atmak amaçlı aracımla yukarılara çıkmalıyım :) fındıkpınarını...

6. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) gördüm. inşallah gelmeyi çok istiyorum boluya. kısmet bakalım ;)

7. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) abi fındıkta yoksa bile biraz ilerisinde tepeköy göleti var. orada bizim araçlar için doğal oyun alanları mevcut :D hamdi abi buralar sana yabamcı değil zaten. gelen herkesi bekleriz. program olarak duyurmadık çünkü...
  8. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) mahmut abinin bu hafta işi varmış. hamdi abiler bebek bekliyor hayırlısıyla ama 1 yada 2 hafta içinde tarsus/çamlıyayla/baştepede karda sucuk etkinliği talepler yönünde gerçekleştirilebilir :) biz mersinde belki pazar...
  9. bora1071

Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) valla görmedim rota sorduğun mesajını yoksa biliyorsun bildğimi sonuna kadar söylerim :D neyse kalp kırıklarını birkaç hafta içinde çamlıyayla/baştepeye yapacağımız gezide tamir edeceğim :)

10. bora1071

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) işin yoksa bu pazar 8 de mersinde ol kardeş ben bora ;D batarsanız vinç var, çekme halatı var :D

11. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) ismet bey haftaya pazar aslında ortak bir gezi yapabiliriz yine adana, mersin, tarsus. 3 hafta adana çok iyi gezdi :D 2 geziye katılabildim harika geziler oldu.
  12. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) arif abi "one life live it" yazısı ve defenderin yanında güzel bir profil resmi olmuş :D

13. bora1071

Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları

Ynt: Kar Yağışı Altında Giresun Yaylaları güzel paylaşım. harika manzaralar. defender olunca dahada harika tabiki ;)
  14. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) bu arada mahmut abi mersinden talep olduğu için gitmeyi düşünüyoruz yanlış anlama yani :) istersen abi haftayada erteleyebiliriz.
  15. bora1071

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi (12 Aralık 2010) ismet bey selamlar. pazar için kar durumuna bakıp tarsus merkezde buluşup çamlıyayla/baştepede öğlen sucuk ekmek planı oluşmak üzere. çamlıyaylada hasan arkadaşımız ikamet ediyor kendisiyle görüşüp duruma göre hareket...

16. bora1071

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' bende geleceğim kardeşim benim. babana söylede jacki getirsin o anlar söyle ;D
  17. bora1071

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' cenk yarın mesleğim olan satınalma memurluğunu, kendim için kullanacağım. -15 ve daha iyi uyku tulumu araştıracağım netten. sanada raporumu faceten atarım ;D
  18. bora1071

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) pazara acaba bir çamlıyayla baştepe kar da sucuk etkinliği mi yapsak :)

19. bora1071

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) tuğrul abi gerçekten güzel bir keşif gezisi olmuş. su seviyesi yağmurların etkisiyle mi artmış yoksa hep mi böyleymiş :)
  20. bora1071

Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010) sanırım antalyadasınız. bu bölgeye yolunuz düşecek olursa yardımcı oluruz. bende tam bilmiyorum çünkü adana içinden gittik. yalnız şu var belemedik'e pozantı 9 km bu nedenle bulunması zor olmaz. belemedikten bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR