Arama sonuçlarınız

1. bora1071

LR Defender için Vinç Tamponu ve Karter Koruma

Ynt: LR Defender için Vinç Tamponu ve Karter Koruma abi şimdi sen al hazır kafaya koymuşken ilerde oda oğluna alır ;)

2. bora1071

Ynt: LR Defender için Vinç Tamponu ve Karter Koruma ;)
  3. bora1071

Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den abi selam. dayımın oğlu ile komşu bu arkadaşlarımız ve nevşehir merkezdeler :)

4. bora1071

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den vinç t max 12500 libre yani 5,6 tonluk. 1.330 tl şuan ben 1.000 diye yazdım satılık ilanlar bölümüne 2 gün önce. 1 kez denedik sadece ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67754.0
  5. bora1071

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den dayımın oğlu halim abimide gördüm. mutlu oldum gece gece. bende cuma vedalaştım benzinli defenderimle :) kolay gelsin. bu arada satılık vinç var ;D

6. bora1071

5,6 Tonluk Vinç ( T Max - 12500 Libre) - SATILDI

aracımı sattığımdan dolayı sadece 1 kez kullanılmış, ağustos ayında 1.430 tl iken humaotodan aldığım vinç satılıktır. yenisi şuan 1.330 tl'dir. vinç ile bilikte sonradan satın aldığım tmax vinç kılıfı, devre kesici şalter, bağlantı kablolarınıda vereceğim. kesinlikle hiçbir sorunu...

7. bora1071

Ynt: LR Defender için Vinç Tamponu ve Karter Koruma :)
  8. bora1071

aracımı sattığım için elimde bulunan aşağıda resimleri bulunan vinç tamponu ve 6 mmlik galvanizlenmiş saçtan karter koruma satılıktır. yeni ve daha yakından olan resimleri yakında yükleyeceğim. nakliye alıcıya aittir. tampon fiyat:375 TL karter koruma:150 TL irtibat tel:0505 69 69 199/0539...
  9. bora1071

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? amin abi. ayrıntılar facete ;D

10. bora1071

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? bugün (Zorbey) DEFENDER'im ile son günümdü Adana'ya damat olarak gidiyor..:) 8 ayda 8.500 km. her anı keyifli bir araçtı... :)

11. bora1071

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar zorbey gitti :o
  12. bora1071

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bence olmuş :D

13. bora1071

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) uygundur başkan ;D
  14. bora1071

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları onun adı bile var gümüşokçu kardeşim. zorbey diyorum ben ona ;D
  15. bora1071

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları :)

16. bora1071

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım terzi kendi söküğünü dikemez derler ya güya satınalmacıyız yuv ;D fiyatları birebir firmalardan sormuş değilim faceten birkaç kişiye anlık sordum. kayalar aranmalı tabi ;)
  17. bora1071

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) evet en iyisi vitara almak madem izinden gidemiyirik ;D
  18. bora1071

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım 250 tl keçe, ingiliz aks ve işçilik dahil gitti, tamiri yapan usta hem aile dostumuz ve tanıdıktır ;) ben ingiliz aks için 300 e yakın fiyat, yerli için 125 şeklinde fiyatlar almıştım. parçayı bulduğumuz yerde yıllar öncesinden alınıp tozlu tezgahlar arasında...

19. bora1071

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım taha geçmiş olsun. 02 ocak pazar kar gezisinde boş geniş alanda şımarırken benim araçta ön sağ kısa aksı kesti ;D mersin'de bulma ihtimalimiz zor derken tesadüf bir parçaçıda bulduk hemde keçesiyle birlikte orjinal ingiliz taktık ;)
  20. bora1071

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri Duyurusu (09 Ocak 2011) biraz aslansütü iç Selçuk bişeyciğin kalmaz ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR