Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Köşk te 2 Raunt
tamam abi teşekkürler. ben konuyu açtım :) gelirseniz bekleriz. bu sefer hazırlıklı bekliyorum ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66601.0
02 Ocak 2010 Pazar Tarsus/Çamlıyayla Baştepe'de Karda Sucuk/Ekmek Gezisi yapılacaktır.
Program Detayları:
Çamlıyayla Belediye önündeki parka alanında buluşma 10:00
10:15 Baştepeye Hareket
Gezimizde Baştepe gözetleme kulesine çıkış sonrası mangal keyfi. mangallar araçlarda hazır bulunacak...
02 Ocak 2010 Pazar Tarsus/Çamlıyayla Baştepe'de Karda Sucuk/Ekmek Gezisi yapılacaktır.
Program Detayları:
Çamlıyayla Belediye önündeki parka alanında buluşma 10:00
10:15 Baştepeye Hareket
Gezimizde Baştepe gözetleme kulesine çıkış sonrası mangal keyfi. mangallar araçlarda hazır bulunacak...
Ynt: Köşk te 2 Raunt
abi elinize sağlık çok güzel gezi olmuş. 02 ocak 2012 pazar çamlıyayla/baştepede muhteşem manzarada sucuk/ekmek diyorum. uygunmudur ;D
Ynt: Defender İçin Lastik Seçimi
sen o lastiği bayağı sevdin gibi göktuğ ;D 2 takım yapacaksın nasıl olsa yazlık bf googrichi kullanırsın kışlık sen seç :D yalnız bildiğim ve gezi fotoğraflarında gördüğüm kardada kötü değil gibi ;)
Ynt: Defender İçin Lastik Seçimi
illa bu lassamı olacak. birde fiyat aralığına göre federal couriga mt, benim araçta olan masrhall venture, kumho kl71 gibi bişeyşerde bakabilirsiniz. gerçi yerli malı yurdun malı hesabı lassa iyi olur ;)
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)
yanlış konuya yazdın sanırım tuna :) neyse olsun tuğrul abi yabancı değil :)