Arama sonuçlarınız

1. stater

ALINIK DURANGO

Satmayı düşünen varsa yazabilirse sevinirim.

2. stater

ALINIK DURANGO

Satmayı düşünen varsa yazabilirse sevinirim.
  3. stater

Düz Dizel Kullanan Var Mı?

Üç motoru da kullanan biri olarak, doğrudan 300TDI ya da 30BD dersiniz yoksa düz dizeli de denemeli der misiniz?

4. stater

Memnun musunuz. Motor ile ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyim.
  5. stater

Sanırım çoğunluk motoru değiştirmiş.

6. stater

Hala düz dizel kullanan var mı?

7. stater

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Bu karavan planının sonunu merak ettim. Bitti mi bitmedi mi. Konu başka yerlere evrilmiş. Okumaktan vazgeçtim. Konu sahibi bilgi verebilir mi ki?
  8. stater

Bu Araç Hakkında Yorum Alabilir Miyim?

Sayın yücel1969 , Yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler. 4x4 daha çok kış (kar/çamur) koşulları için düşündüğüm bir şeydi. Sabah kalktığımda bir kar ya da çamurla karşılaştığımda sıkıntı yaşamamak içindi. Ama dediğiniz gibi, PSA grubuna yöneldim. Araç bakıyorum. Araç bulma işi apayrı. Araç...
  9. stater

Çok değerli yorum/fikirleriniz için teşekkürler. Evet (korsan) karavan olarak (başlangıçta) düşünülüyor.

10. stater

Merhaba tekrar, 4x4 aracımı sattıktan sonra, camper arayışıma girdim. 4x4 ve yüksek tavan olması benim için önemli özellik. Malum sitede 716891280 ilan numaralı 4X4 FORD TRANSİT 2011 140T350 KLİMALI-WEBASTO-DİZEL JENARATÖRLÜ ilan başlık bir araç var. Deneyim sahibi arkadaşlar yorum...

11. stater

Koltuk Yeri Değişebilir Mi?

Cevabınız için teşekkürler. Transporter var. Camlı. Aracın ruhsatında kapalı kasa kamyonet yazıyor. Yük taşıma gibi ibareler var. Bunlar sıkıntı yaşamıyor mudur muayenede? Olayları karmaşık hale getirmeyi nasıl beceriyoruz bilemedim.
  12. stater

Koltuk Yeri Değişebilir Mi?

Herkese iyi pazarlar. Netleştirmek istediğim bir konu var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir panelvan araç ön tarafında bir şoför ve 2 kişilik koltuk olmak üzere 2+1 şeklinde. Bu ikili koltuğu teke çevirip 1 tane arkaya koltuk koymak sıkıntı yaratır mı? Sonuçta koltuk sayısını değiştirmiyoruz...

13. stater

Yeni Bir Proje

Konu sonradan toparlanmış. Bilgiler için teşekkürler. Sanayi ile işi olanlar orayı bilirler. İşini düzgün yapanda var yap(a)mayanda. Ancak, 16 devlet kurmamızla övünürüz (bana göre 17.sini kurdular), yıkılan devletleri kimlerin yıktığı sorusunu bilenlerde bilir. Akıllanma bilimle saygıyla...
  14. stater

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

İsviçre İtalya Almanyadan camper ya da karavan kiralayan varsa yazabilirse sevinirim. Güncel bilgiler çok makbule geçecektir.
  15. stater

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Hesaplamadaki hata düzeltidi.

16. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Tofaş fiyatına bir 4x4 ile başladım ben. Bu araçların alım maliyeti o kadar abartı değil. Yürütme maliyeti bütçeyi zorluyor. Keyfini yaşamak için de bu maliyet yönetilmeye çalışılıyor.
  17. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

4x4 değil de bu işler eğitimle öğretimle olur. Mesela aşağıdaki resimlerdeki mantığı anlamak mümkün değil. Çalılığın arasına tıpıştırmışlar şişeleri. Bunlar doluken taşımayı başarmışlar ama 300 metre mesafedeki çöpe taşımaktan irenmişler. Maalsef buraya belediyenin de ulaşması mümkün değil.
  18. stater

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

2004 2.7 CRD ile 478 km şehir dışı ortalama 8.1 lt/100km (6.39 TL/lt'den 65 krş)

19. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Araçların yapılış amaçları ve nasıl kullanılacakları arabanın kullanım (kitabında) klavuzunda anlatılmaktadır. Oradaki bilgilerden fazla sapılmadığı sürece sorun çıkma olasılığı sıfıra yakın diye düşünüyorum.
  20. stater

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Araç seçimi için örnek teşkil etsin diye bir kaç resim ekleyeyim.-3

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz