Arama sonuçlarınız

1. lynx255

Offroad

Ynt: Offroad Daha da ben Davos'a .. şey pardon konular karıştı, Lopez'e gelmem. Bu da böyle biline! Hudoff olarak, bu hafta Çiftalan'da olacağız gibi. Haberiniz olsun..

2. lynx255

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz 2 Yorar Reis bizi bu havada. Ateş yakmak sorun olur. Ortalık biraz daha yeşillensin. Hudoff 002 tam baharlık. Su geçişleri daha derin olur. Daha berrak olur. Kuş cıvıltıları. Ağaçlar, yapraklar falan. Şimdi deniz manzaralı çamlık iyidir..
  3. lynx255

2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz???

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Gördüm, gördüm..

4. lynx255

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Konu zaten açılmış ben de diğer topic'e yazdığım mesajı buraya da yapıştırayım: Kahvaltıyı parkur sonunda yaparız. Zaten 5 araç bir saat sürmez çamlığa ulaşmamız. Kahvaltıdan sonra kumsal yapar. Erkenden eve döneriz. Olmaz mı?
  5. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Hudoff 001 nolu parkurda ısrar ediyorum arkadaşlar.. Oradan yola çıkar. Yine küçük bir girişten çamlığa gireriz. Deniz manzarasında yağan yağmur altında ateşimizi yakarız. Güzel havada herkes piknik yapar. Bu yağmurda kumsal da tam gezilecek kıvamdadır...

6. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Ben küstüm Atıl'a, sevmiyorum artık. Sen de sevme. >:( >:( >:( Bu hafta bir şey yapamadık. Haftaya falan ayarlayalım bir şeyler. Kandaki sucuk miktarı düştü, elimiz ayağımız titriyor. Varalım ormana, gerelim brandamızı, yakalım semaverimizi, mangalımızı...

7. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Bu haftasonu şehir dışında olacağım için ne yapılacaksa katılamayacağım. O yüzden bir sonraki haftasonuna sözleşelim..
  8. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Güzel resimler. Tam profillik olmuş..
  9. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Sucuk canım çekti..

10. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Güzel mekanlar, iyi geçmiş anlaşılan. O 4. arabanın içerisi hala nemli. ;D

11. lynx255

Ynt: 2 Mart Pazar Ne Yapıyoruz??? Hani 4. aracı göremedik. Bu kadar mı resimler?
  12. lynx255

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Tamam onu diyorum işte! Halk bantları dinleniyormuş. Kriptolu falan mı alsak acaba? Oluyor mu öyle?

13. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Lopez'e girmeyelim, çamura bulaşmayalım her yer uyar.. Son Lopez gezisinde paralel yollardan gitseydik ne güzel sağ salim çıkacaktık parkurdan. Gittiniz daldınız çamura, Hudoff yalan oldu anında..
  14. lynx255

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Beyler paralel demişken, alacağımız telsizleri kriptolu mu alsak acaba?
  15. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi İzahı kolay bunun: "değişik değişik kullanıyorlar" dersin.. ;D ;D ;D

16. lynx255

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Ayberk, abi, ne bicim konuşmalar bunlar.. :P
  17. lynx255

Acemi Off Roadçı :)

Ynt: Acemi Off Roadçı :) Hudoff grubunu takibe al. Marmara gezilerini izle.
  18. lynx255

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Arkadaşlar buraya bir not düşelim, resimlere bakan arkadaşlar yanlış değerlendirmesin; Piknik yaptığımız ve ateş yaktığımız bölgelerde hiç bir şekilde doğaya zarar verilmemektedir. Bunun için elimizden geldiğince dikkatli davrandığımızı...

19. lynx255

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi EywAllah abi.. :D
  20. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Adem Usta çeksin yüklesin resimleri. Bugünlerde psikolojim bozuk. Atıl'ı görmek bile istemiyorum, o derece yani. Eskiden atların bacakları kırılırsa, bir daha eskisi gibi olamayacağı için ve hayvan acı çekmesin diye çekip vururlarmış. Aks'ı kırılan Atıl Kurt'u...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR