Arama sonuçlarınız

1. İZZLAND

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Kocaman bir MAŞALLAH diyorum , keyifle,kazasız, belasız,iyi günlerde kullanın inşallah

2. İZZLAND

1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE...

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Alanda satanda hayrını görsün , satan tez zamanda yine Toyotasına kavuşsun ;)
  3. İZZLAND

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Allah kimseyi bu evlatlardan (hilux)ayırmasın , olmayanlara da nasip etsin inşallah . Hele bilinen vede bakımlı bir evlatsa , aynen dediğiniz gibi kardeş . Kadrini bilecek olana nasip olsun inşallah . Dostçakalın ;)

4. İZZLAND

Ynt: 1996 HİLUX ÖZEL ...ANLAYANA VE BİLENE... Satana vede alacak olana hayırlı olsun , alan sevinecek gibi gözüküyor Maşallah ;)
  5. İZZLAND

1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması

Ynt: 1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması Allah kolaylık versin güzel olacak , lakin sesi çok fazla kesmeyin hilux farkı biter:) , ben müzik yerine aslanın sesini dinliyorum yolda . ;)

6. İZZLAND

Satılık Toyota jant ve Maxxis çamur lastiği

Ynt: Satılık Toyota jant ve Maxxis çamur lastiği Oğlunuz emin ellerde Umut bey ;) , jant lastikleride görseydim onlarıda alırdım .

7. İZZLAND

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Kocaman bir MAŞALLAH , Allah kaza belasız kullanmayı nasip etsin :)
  8. İZZLAND

bu aparat ne işe yarar...yardım

Ynt: bu aparat ne işe yarar...yardım Ama bunu jikle olarak düşünmeyin , zengin yakıt karışımı veren bir düzenek değildir el gazı tabir edilebilir , lakin yolda kullanılabilecek kadar gaz vermez. Zor basıyorsa akünüzü ölçtürün , yol katetdiğiniz zaman değil ama yatar vazyetteyken ölçtürün...
  9. İZZLAND

bu aparat ne işe yarar...yardım

Ynt: bu aparat ne işe yarar...yardım Sanırım el gazından bahsediyorsunuz , gaz pedalına hafiften basarak çeviriniz. Aracınıza el ile gaz vermiş oluyorsunuz. Gaza basmadan yükek devirde çalışmasını sağlıyorsunuz. Mesela vinçleme yaparken aracın içinde birinin gaz vermesi zorunluluğu kalmıyor ...

10. İZZLAND

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Pazar günü bu güzel makineyi fazla zorlayıp kırmadığınız için teşekkür ediyorum ;)

11. İZZLAND

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Yükseltilmeyen araç yoktur , yükseltilmesi işe yaramayan araç vardır ;)
  12. İZZLAND

Hilux fiber kabin

Ynt: Hilux fiber kabin

13. İZZLAND

Hilux fiber kabin

Ynt: Hilux fiber kabin Alakalı arkadaşlar ve fikirler için teşekkürlerimi sunarım . Saygılarımla
  14. İZZLAND

ln 106 snorkel montajı

Ynt: ln 106 snorkel montajı Aracınızı lifte kaldırınca sizde görebilirsiniz , diff ve şanz. havalandırma boruları cam hizasına bir yerlere uzatılacak . Özel bir işçilik istemiyor bildiğim kadar . Yani su geçişi yaparken havalandırma deliklerinden dişli kutularına su girmemesi vede aynı zamanda...
  15. İZZLAND

Kilis Yedek Parça Merkezi

Ynt: Kilis Yedek Parça Merkezi ::)

16. İZZLAND

1987 LAND ROVER Defender 110 SW 2.5 TDI 21.000 TL

Ynt: 1987 LAND ROVER Defender 110 SW 2.5 TDI 21.000 TL Araç satılmış dostum , alanada satanada hayırlı olur inşallah .
  17. İZZLAND

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi Hımm güzel bir mekana benziyor .
  18. İZZLAND

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

Eh ortalık sakinleştiğine göre iki kelam ile bende düşüncelerimi paylaşayım . İki gurup düşünce var genelinde , bir kötü olmuş daha iyisini yapabilirdik , iki kötü olmuş ama sabır iyisinide yaparız. İki guruba da sonsuz saygılarımı iletiyorum . Lakiiin bu memleket çok daha iyilerini...

19. İZZLAND

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Ali bey merhaba , Benimde anladığım ve öğrenebildiğim kadarı ile , sadece ticari taşıma işi yapıyorsak (nakliye veya işimiz için ) gerekiyormuş. Dostçakalın ,
  20. İZZLAND

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR