Arama sonuçlarınız

1. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Biraz bitim kanlansın , suriyede durulsun zıplarız Mucom ;)

2. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Devir göstergesi bizim serilerin (çiftkabin 85-96) hiç birinde yok .Ama tek kabin 4x4 lerde mevcut . Tek kabin 2x4 ler de de mevcut . Aynı blok kullanıldığından , devir göstergesinin bağlandığı yer muhakkak mevcutmuş fakat bir şekilde kapalı olabilirmiş . Biraz...
  3. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 ;D ;D ;D Eksik bilgi varmış , km sini yazmamışız Mücahit bey , yoksa güncel yazmak daha az ezyetli ;D

4. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 Tüm bakımları yapılmış ,triger zinciri ,debriyaj,fren balataları , muhtelif keçe ve contalar,filitreler,bujiler,akümülatör,radyatör değişmiştir. Hublar otomatik olup çalışır vaziyettedirler. Emsallerinden çok daha temiz ve çok daha diri bir araçtır . İki aydır...
  5. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Suzuki vitara v6 2.0 Tüm bakımları yapılmış ,triger zinciri ,debriyaj,fren balataları , muhtelif keçe ve contalar,filitreler,bujiler,akümülatör,radyatör değişmiştir. Hublar otomatik olup çalışır vaziyettedirler. Emsallerinden çok daha temiz ve çok daha diri bir araçtır . İki aydır kullanılmadan...

6. İZZLAND

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Ali bey teşekkür ederim ,cümle arkadaşların kazasız belasız kullanmasını niyaz ederim. Körük meselesinin mali durumu ,yazdıklarınızdan 30 aşağı 50 yukarı belli oldu sanırım ;D Makas önerinizi en kısa zamanda ,uygulayıp, deneyip tekrar sizlerle paylaşacağım . Hilux...

7. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Ahmet bey satılık bölümüne koysanız ilanınızı sanki daha faydalı olur sizin için . Hayırlı satışlar ;)
  8. İZZLAND

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Ferhat bey , teşekkürler harika bir sistem . Maliyeti hakkında fikri olan çıkacakmı bekleyelim ;) Sayın Mudanyalının önersi ise denenebilir , mantıklı ve maliyetsiz :)
  9. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 Güncel

10. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Hem fikirim sizinle , bu seride devir saati yok , lakin 2x4 lerin bazılarında var (hemde komple konsol da aynı sanırım) ben buraya takıldım işte. 2X4 lerde var da niçin 4x4 lerde yok . Vede bu 2x4 lerdeki konsolü kullanan hiç oldumu bizim araçlar ?? Merakım bu ...

11. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Ynt: Hilux gösterge panosu Merhaba Tümer bey , panelim çok eski veya rahatsız edici değil . Lakin devir göstergesi alışkanlığım vede olması gerekli düşüncesi arayışa itti beni. Her zaman saygı duyduğum japon teknolojisi ihtiyaç duymamış koymaya :) Ama olursada keyifli olur bence ;). Saygılar
  12. İZZLAND

Hilux gösterge panosu

Slm , 2.8 1992 hilux gösterge panosunun (komple ) devir saat göstergeli bir pano ile değişimi hakkında bilgisi olan var mı ? -yapı olarak devir saati kullanmaya uygun mu -yanılmıyorsam 2.4 2x4 pıck-up 86-87-88 modellerde devir saati mevcut (konsol sanki aynı) -runner panolarının...

13. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 Evet satılık , yükseltme ile alakalı uygulamalarda hiç fotoğraf çekmedim ,satmak niyetim olsaydı bol bol çekerdim :(
  14. İZZLAND

285/75/16 insa turbo 4 adet

Ynt: 285/75/16 insa turbo 4 adet jantlarım 16 olsa bi düşünürdüm ::)
  15. İZZLAND

89 model 2.8 satılık hılux

Ynt: 89 model 2.8 satılık hılux Alana, satana Hayırlı olsun inş.

16. İZZLAND

285/75/16 insa turbo 4 adet

Ynt: 285/75/16 insa turbo 4 adet ;D ;D
  17. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 Sanada hayırlı olsun Gökhanım ;)
  18. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-buyuklerine-saygisi-yok-46518577/detay/ Diğer resimler ve detaylar buradan takip edilebilir .

19. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0
  20. İZZLAND

Suzuki vitara v6 2.0

Ynt: Suzuki vitara v6 2.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126