Arama sonuçlarınız

1. A

Uzun Araştırmalardan Sonra Moda Karavan; Sakın!

Ynt: Uzun Araştırmalardan Sonra Moda Karavanda Karar Kıldım.. Hayırlı olsun.

2. A

Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim

Ynt: Ben De Karavan İcin İlk Adimi Attim Sanki herkes karavanı kendisi yaptırıyormuşcasına merak edip, fikirlerini belirterek, sahip çıkarcasına paylaşarak, örnek bir karavancı dayanışması sergiliyor. Çok hoş bir durum. Karavanınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. Darısı bütün...
  3. A

Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız

Ynt: Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız You tube da seyrettim, Almanya da kışın karavan kampınglerde kalanlar camları ölçüsünde kestikleri köpükleri (strafor) camlarına otutturup geceleri öyle yatıyorlar. Karavanda geceleri yatarken soğuğu engellemek için iyi bir fikir olabilirmi ?

4. A

Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız

Ynt: Pino Karavan : İzolasyon Şekli İçin Yorumlarınız Yorumları aldık sonuçları açıklıyoruz. GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. ::)
  5. A

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Burda önemli olan iyi niyet ve şikayetlere olumlu ve ılımlı yaklaşım. Bunu göremiyoruz. Verilen cevaplar hep savunma ağırlıklı. Şikayetlere arızalara cevap yok.

6. A

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Adamcağızın size yazdiği hikayesini okuyunca çok üzüldüm, ne zorluklar çekmiş, ufacık atölyelerde ne büyük işler çıkarmış ne kadar üzüldük ailece mahvolduk. Adam tam tezgahtar yahu, laf ebeliği ile konuları nereye taşıyıp sonunda karavanı...

7. A

Liman Camping Hisarönü Marmaris

Ynt: Liman Camping Hisarönü Marmaris Vallahi hisarönüne pazar günü yaz gelmişti, Angora-Faruk beye kahvaltıya geldik dışarda kumsalda kahvaltı yaptık. Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun :)
  8. A

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Keyfiniz daim olsun
  9. A

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Sayın Trek71, geçen seneden beri merakla beklıyoruz, misafirler geldimi ? yılbaşı nasıl geçti. Şaka biryana yeni yılınızı kutluyor, görselleri sabırsızlıkla beklıyoruz.

10. A

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Büyük buluşmayı dört gözle beklıyoruz.Şimdiden ıyı eylenceler, mutlu yıllar. Daha sonra da görselleri beklıyoruz.

11. A

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Sayın, Ülker Hanım, Yavuz Bey, gençlere derken kendinize haksızlık ediyorsunuz. Biz sayenizde tüm Türkiye'yi gezdik gördük, öğrendik. 'Görecek günler var daha' diye adınıza söylesem inşallah ayıp olmaz . Yolunuz bu taraflara (Marmaris) düşerse mutlaka fiziki olarakda tanışmak...
  12. A

The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile

Ynt: The Cozz Kamping; Kabakoz - Şile Öğrencıye, bekara ev verilmez gibi birşey olmuş.

13. A

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Sayın İhan Bey, Cesaretiniz ve kararlılığınızdan dolayı sizi kutluyor, tebrik ediyorum. Sayenizde karadenizin göremediğimiz yerlerini bize gezdirdiniz teşekkürler, yolunuz...
  14. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cevap gelmeyınce ben yazayım dedım, orası Didim Akbük, siz galiba Gökova Akbük mü d iye sordunuz. Göova akbük doğal ve arkeolojık SİT alanı ğolduğu için yapılaşma yok (Tansaş gibi)
  15. A

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Bizlere Türkıye nın bu güzel yerlerini gezdirdiğiniz için teşekkürler. Şimdiden hayırlı bayramlar dileriz.

16. A

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Üzgün olun ama UYANÇLI olmayın, bunları görüpte ses çıkartmayan yetkısız yetkililer utansın. Marmara Bölgesi böyle ise. Pardon ben bir ilave yapmak istiyorum. Yaşlı insanlarımız anadolu insanımız utangaç bayanlarımız için yapılan bayanlara özel plajların yapılmasına ben...
  17. A

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Ynt: Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik ALLAH rahmet eylesın mekanları cennet olsun.
  18. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Afıyet olsun ıyı tatıller.

19. A

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri Tuğrul Bey, teşekkürler.
  20. A

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri Hocam bu fiat doğrumu, biz 4 kşilik bir aile olarak 160.TL. yı verince karşılığında ne hizmet alacağız merak ettm, aydınlatırsanız memnun oluruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR