Arama sonuçlarınız

1. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu sıcaklarda içimizi serinletiyorsunuz ıyı gezmeler, kazasız. belasız

2. A

Mercedes Sprınter 412 D

Ynt: Mercedes Sprınter 412 D Hem geçmiş olsun hemde tebrikler.
  3. A

Abana Yeşilyuva Tabiat Parkı

Ynt: Abana Yeşilyuva Tabiat Parkı Gezenbılır sıtesınde rastladığımız 5-6 sene önceki fiatlara denk geliyor, çok uygun. Teşekkurler ıyı tatıller.

4. A

Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen Engın Bey, haftada en az 3-4 kere Limanbaşı mevkiinden geçiyorum ama hiç sağa sapıp sahile inmedim. Yani bu kampa uğramadım. Siteden iyi şeyler duydum sadece o kadar. İnşallah memnun kalırsınız. İyi tatiller. [ Benım karavanım olmadığı için...
  5. A

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ALLAH rahmet eylesın geride kalanlara sabır versın, mekanı cennet olsun.

6. A

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen Engın Bey her yerın her yaşanılan anın hem artıları hemde eksileri vardır. Kısacası hayat budur, hep ders alıp tecrübe kazandığımız hemde tecrübe kazandığımız bir yaşamışlığımız var. Ders budur. Mutlaka yaşamak budur, dolaylı yoldan birçok...

7. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Ege ile Akdenızın buluştuğu noktadasınız, güzel resımler, devamını bekler ıyı tatıller dılerim.
  8. A

Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra....

Ynt: Amasra-cide-pınarbaşı-küre-inebolu-çatalzeytin-ayancık-erfelek-sinop-gerze-yakakent-alaçam-bafra...........hopa,-ba Hayırlı yolculuklar.
  9. A

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Sayın Supergezgın, yazdıklarınız çok doğru. Her olayı kendi şartları içinde değerlendirirsek Avrupa başka Turkıye şartları başka. Sadece Almanya da ki karavan campıng sayısı 120000. Bunu Gezenbılır sıtesınde okudum. Bu kampların çoguda tam teşekullu sosyal...

10. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Datca nın Marına kısmında denızle bağlantısı olan gölet var, goletı arkadan dolaşarak sahıle ınebılır ve orada park edebılırsınız serbest. Hem denız hem sıcak göl hemde beledıyeye ait çok buyuk bır park var. Sahıl halka açık...

11. A

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Dördünü tamamlayan muhabbetle Rakı nın 5 şartı terine gelmiş olur, yarasın.
  12. A

Enerji Sorunum Bitti !!!

Ynt: Enerji Sorunum Bitti !!! Hocam, aydınlatıcı paylaşımlarınızı okurken satır aralarında kapanmış bir konuyu hep kaşıyorsunuz. Anladığım kadarıyla bundan zevk alıyorsunuz [mu] diye düşünmeye başladım. Hem gezi, hemde teknık bilgilerini yalın olarak takıp edip, iyi tatiller dilıyorum, yolunuz...

13. A

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Karavanım olsa kazık yıyecektım. Kenara yazdım, teşekkurler.
  14. A

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Arabamın Z.Trafık sigortasını yeni yaptırdım, merak edıp Özel amaçlı araç [ karavan olarak ] ne kadar dıye sordum. 1071.-TL. lıste fıatı.
  15. A

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Huseyın Bey, teşekkürler.

16. A

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Kaç litre.
  17. A

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Biz sizlere teşekkur ederiz, bizlere izlettiğiniz, gezdirdiğiniz için, Allah tekrarlarını nasip etsin.
  18. A

Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen Datça yarımadasını merak eden gezgin arkadaşlar, Datça nın tamamını bir günde gezip keşfederek kalabileceğiz bir çok alternatifi yaratabilirsiniz. Hemen Datça nın merkezıne bağlı güzel hafif sakin [ çay bahçeleri, piknik yeri ve restoranları...

19. A

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Sevgili Yugun, merhaba. Kimseyle sorunum yok, bunlar benım içimde diyorsun. İnsanın sorununu bilmesi onunla yüzleşmesi çok güzel ve doğru birşey. Buda sizin iyi yolda olduğunuzu gösteriyor. Eminim profosyonel bir destek...
  20. A

Sazlıca Plajları Kamping

Ynt: Sazlıca Plajları Kamping O anlık sinir, sıcak ve susuzluk nedenıyle söylenmiş olduğunu var sayalım, lütfen sızden de bunu duyalım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR