Arama sonuçlarınız

1. A

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Sayın Egeli antep fıstık agacını kımse kendıne ekmezmış, torununa ekermiş. Çünkü ekildikden sonra ilk meyvesini 25 yıl sonra verirmiş. Belkıde ondan çok pahalıdır. Sayenızde Türkıye yi daha ıyı tanıyoruz. Bu seyahatnamelerınızı okullarda ders olarak verseler çocuklar tarıh ve...

2. A

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.
  3. A

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sadece 5. Foto akyaka ya ait. Gokova nin Sakartepe mevkiinden seyir tepesi. Iyi tatiller.

4. A

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Ey karavan sahibi elit insanlar, ben nerelerden yeni vergiler alayım diye araştırırken siz nediyorsunuz. Acaba ÖTV azcık daha mı şaapsam, şu SGK dan istediğimiz verimi alamadık,[ hani şu 18 yaşıni doldurupta çalışmayanlardan...
  5. A

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Hisarönü karayolunda durdunuz Yeşim Hanım siz karavandan inmeden bir fotoğraf çekti, devam ettınız. Ben denızde yuzerken size seslendim duymadınız devam ettiniz. Merhaba diyemeden. Sağlık olsun iyi gezmeler. Başka yerde başka...

6. A

İzmir'in çevresindeki kamp alanları araştırması-1

Ynt: İzmir'in Çevresindeki Kamp Alanları Araştırması-1 resimler açılmıyor.

7. A

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! Çubucak Orman Kampına eğer müsaitsenız okulların tatıl olduğu zaman deyılde, okullar açıldığı zaman gidersenız tadına doyum olmaz.
  8. A

Akbük Doğa Restorant Kampingi Şiddetle Öneriyorum

Ynt: Akbük Doğa Restorant Kampingi Şiddetle Öneriyorum 07.07 2013 tarıhınde deyişiklik olsun dıye[ Doğum günümü kutlamak için] birazda karavan hayalımızı hiç deyılse kiralık da olsa gerçekleştirmek için Akbük Azmakbaşı Kampınıg e gidip 2 günümüzü eşimle beraber orada geçirdik. Sahibi Memduh...
  9. A

Han Kayaköy; İlk Misafirimizi Ağırladık:)

Ynt: Han Kayaköy; İlk Misafirimizi Ağırladık:) Devamı bol olur inşallah.

10. A

Gökova-Akbük Azmakbaşı camping

Ynt: Gökova-Akbük Azmakbaşı camping Merhaba Memduh Bey, bugün Marmarıs, AKBÜK, Milas, Bodrum turu yaptım. Akbük te yerınıze uğradım siz yoktunuz, sizi tanıyan beyaz saçlı gözlüklü , şapkalı birbey olmadığınızı söyledi yerınız çok güzel. Tekrar uğradığımda inşallah görüşürüz, hoşçakalın.

11. A

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın, Abdi Bey acil şifalar dilerim, tekrar yollarda görmek dileğimiz.
  12. A

Gökova-Akbük Azmakbaşı camping

Ynt: Gökova-Akbük Azmakbaşı camping Hayırlı, uğurlu olsun.

13. A

10-20 EYLÜL DOĞU KARADENİZ GEZİSİ

Ynt: 10-20 EYLÜL DOĞU KARADENİZ GEZİSİ Sayın, Apcaaa sorunuza kımse cevap yazmamış bende dahıl, vallahi hiç gitmediğim için yazmadım zaten yenı gördüm. Resımler güzelmiş. Bu siteyi yolculuğa çıkmadan önce ayrıntılı olarak inceleseydin zaten sorma ihtiyacı olmayacaktı. Bende soru sormadan...
  14. A

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız Hayırlı yolculuklar, Sağlıklı huzurlu mutlu bir tatil dileği ile darısı herkesın başına.
  15. A

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Serhat Bey hoşgeldınız komşu sayılırız ben de Fener doğumluyum.

16. A

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Sayın Seyyah54, Anadolu`yu göremedım dıye çok üzülüyordum, sayenızde adım adım gezınce Gittim-Gezdim-Gördüm , teşekkurler. Sağlıklı, mutlu, kazasız belasız geziler dileriz.
  17. A

Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi Valla hayat sıze güzel, yada hayatı sız güzelleştırıyorsunuz, nice güzel tatiller.
  18. A

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Sayın 58Ayhan yolunuz Marmarıs ten geçerse tanışmaktan çay içmekten mutlu oluruz, şimdiden sağlıklı kazasız tatıller dıleriz. 05352781537.

19. A

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi Sayın Çölkartalı, enson fotograflardaki Hisarönü sahilini, bütün karavancılar atlayarak geçiyor. Kafalarda ve programlarda Evcan Kampıng olunca vede oraya yaklaşma heyecanı da olunca burası atlanıyor...
  20. A

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi Afiyet şeker olsun Allah tekrarlarını nasip etsin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR