Arama sonuçlarınız

1. A

Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi Sayın Çöl Kartalı, benim karavanım yok bu yüzden fazla aktif deyilim, ben Marmarıs [Armutalan] te oturuyorum yolu düşen bütün GEZENBİLİR ailesi geçerken uğrarsa tanışmaktan acı bir kahve içmekten çok memnun...

2. A

Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi

Ynt: Marmaris, Datça, Bozburun, Selimiye, Hisarönü, Orhaniye ve çevresi 2012 gezisi Sayın Çöl Kartalı, harıka paylaşımlar için çok teşekkurler. Genellıkle Marmarıs ten Datça yoluna giren gezgınler Bozburun istikametine oradan da aynı yoldan Marmarıs yonune geri dönüyorlar. Bozburun dan geri...
  3. A

ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant )

Ynt: ALBATROS Yollarda ( Kızılcahamam - Yedigöller - Abant ) Sayın, Abdullah Tepe harika gezınızı takıp ettım, hava, doğa, ortam şahane ama bunu dahada güzel yapan bu gezilerde size yoldaş olan eşinizinde aynı zevklere ortak olması. Ben böyle özgür gezileri eşimle takip edip aşı yapmaya...

4. A

Çekme karavanda sadelik emniyet ve bakımın önemi

Ynt: Çekme karavanda sadelik emniyet ve bakımın önemi Faydalı bilgiler için çok teşekkurler, insan yaşadıkça daha iyi anlıyor. Gecekonduya dönüşme huyu maallessef çok yaygın. Resmen çevre ve göz kirliliği felaketi. Yalın ve kazasız tatıller.
  5. A

Karavanda Sağlıklı Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Karavanda Sağlıklı Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler Çok faydalı bilgiler, teşekkurler.

6. A

Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti

Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti SAYENIZDE TÜM TÜRKIYE Yİ GEZDIK TEŞEKKURLER.

7. A

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Allah rahmet eylesın.
  8. A

Marmaris Civarında Kamp Dışı Konaklama Yerleri...

Ynt: Marmaris Civarında Kamp Dışı Konaklama Yerleri... Anlatılan 29 adet vırajı gözünüzde buyutmeyın, gayet genış, süper manzaralı 5 km.lik bir yol.
  9. A

Marmaris-İstanbul

Ynt: Marmaris-İstanbul İlave olarak oraya kadar gıtmışken Meşhur Yedıadalar da hemen Amazon koyunun devamı olduğundan bır taşla 2 kuş vurmuş olursunuz.

10. A

Marmaris-İstanbul

Ynt: Marmaris-İstanbul Marmarıs e gıdıpte Amazon Koyunu görmeden sakın dönmeyın. Gerçek cennet harlka bir koy, orman lacıvert denız dereler. Marmarıs-Datça karayolunun 30.km. sınden sonra sağ ttarafta Amazon tabelasını goreceksınız, 9 km harika bir Gökova manzarası eşliğinde yol sızı amazon...

11. A

Karavan Park Alanı; Gökova - Muğla

Ynt: Karavan Park Alanı; Gökova - Muğla Yılmaz bey bılgıler ıçin teşekkurler. Sizin yeri anladım Çıtlık yolu üzeri Atakoy karşısı yolüstü. Bilgılendırmenız için tekrar teşekkurler.
  12. A

Karavan Park Alanı; Gökova - Muğla

Ynt: Karavan Park Alanı; Gökova - Muğla Merhaba, bahsettığiniz kamp akyaka daki orman kampımı, yoksa başka bır kamp mı, kışın açık mı günlük fiat nedır belrtıesnız sevınırım. Birde Yılmaz bey hem kamp hemde tamır işmi yapıyor yoksa yardımcımı oluyor. Bilgımız olsun dıye soruyorum. Saygılar.

13. A

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Merhaba bu mesajı yenı gordum. Merzıfonlu pasajını bılıyorum. Donunce çayınızı ıçmeye gelırım. Hayırlı işler, bol kazançlar.
  14. A

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı Ben emeklıyım Armutalan merkezde oturuyorum, çallışmıyorum, şu anda İstanbulda kızımın yanındayım. Çeşme meydanı yani çarşı olduğu gıbı tekstıl kuyumcu derıcı ama bu senede çarşı yazın boştu dukkanların çogu boş satılık yada kıralıktı. Inşallah 2011 yılı guzel...
  15. A

Optimus 8R Benzin Ocağı

Ynt: Optimus 8R Benzin Ocağı Marmarıs li merhaba, Marmarıs te ne iş yapıyorsunuz, bende Armutalan da oturuyorum. Belki tanırım dıye sordum.

16. A

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Marmarısjı7 merhaba ben yenı uyeyım, Marmarıs lımısınız. Ben de Marmarıs li sayılırım merak ettım.
  17. A

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Herkese yenıyılda saglık mutluluk huzur ve bol bol gezmeler dılıyorum. Yolunuz açık olsun.
  18. A

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Akbaba(Rıfat Tülün) teşekkurler.

19. A

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Böyle, tanımadığım ama sanal ortamda da olsa iletişim kurup tanışma olanağı yaratanlara teşekkurler, ayrıca Kenan Bey, Celal Beye ve Bülent Usta ya selamlar. Hoş bulduk.
  20. A

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkurler Cavıt bey. Birkaç aydır araştırıyorum, bayağı bılgi ve belge toparladım. Kısmetse onüzde yıl inşallah yollarda olurum.$S

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR