Arama sonuçlarınız

1. M

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Merhaba Ertan bey gezenbilirde kalmanıza çok sevindim.Sizin B52 yi vede the doors isimli barı çok iyi biliyorum the doors u zannedersem Ali Hacısüleymanoğlu isimli bir arkadaşımız işletmişti veya siz ondan devralmıştınız...

2. M

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Merhaba, Ahmet bey sizinle alakalı birşey söylemedim genellikle ülkemizde iyi şeyler dile getirilirken mağdur olduğumuz konularda neden destek bulmuyoruz ben onu söylemek istedim.
  3. M

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Birde şöyle düşünün yüz liraya aldığınız bir malı başka biryerde beşl liraya görseydiniz ne yapardınız.

4. M

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Tüm dünyada geçerli bir kriz varken hangi iş koluda bir mal 50 bin tl ye alınıpta iki bilemedin üç ay sonra 50 bin yuroya satılır bana bir örnek verebilirmisiniz.Bu kadarda aç gözlü olmayalım paralar kolay kazanılmıyor ben...
  5. M

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Beğeniler ve şikayetler açık açık dile getirilmelidir bence ben yandım başkalarıda yansın mantığı olmamalıdır.Beğenmediğiniz birşeyi arkadaşlarınıza tavsiye edebilirmisiniz.Neden fikirler açık açık belirtilmezki.

6. M

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Kemal bey Karadeniz gezinizi zevkle takip ederken gezinizin sonuna geldiniz bizimde sizle olan gezimiz bitti bizlere bu görselleri sunduğunuz için çok teşekkürler.

7. M

35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan

Ynt: 35KRV88-Tem.Agu.2012-Yunanistan Sayın Mustafa bey Yunanistan gezinizi keyifle takip ederken formdan ayrılma kararınızı üzülerek okudum sakin kafayla birkez daha düşünmenizi tavsiye ederim yinede son karar sizindir.
  8. M

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Sayın Dalyan gezinizi zevkle takip ederken ayrılık kararınızı okudum ve çok üzüldüm sakin kafayla bir kez daha düşünmenizi öneririm yinede son karar sizindir.Ben gezenbiliri hemen hemen her gün takip ediyorum sevdiğim bir...
  9. M

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Sayın Dalyan gezinizi severek takip ediyorum ve izlemeye devam edeceğim.Ramazan ayı sebebiyle birçok yerde alkollü içecekler tezgah altına saklanıyor sanki o mekanda alkollü içecek satılmıyor gibi bir hava verilmek...

10. M

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Sayın Dalyan,bizlerin gezip göremediği yerleri sayenizde detaylıca vede bolca resimlerle adeta yaşayarak izliyoruz özellikle Çanakkaleyi bol fotoğraflarla bizlerle paylaşman beni çok duygulandırdı vatanımızı korumak adına...

11. M

Sisme bot arkasi icin motor takma aparatı

Ynt: Sisme bot arkasi icin motor takma aparatı Bu braketi bot satan mağazalardan bulabilirsiniz ayrıca kafası çalışan bir usta bunu yapabilir çok zor birşey değil ben bunun bir benzerini 15-20 sene önce marmariste sanayide yaptırmıştım uğraştıktan sonra yapılmayacak birşey değil.
  12. M

Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri

Ynt: Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri Bodrumda mazı koyunda kayabaşı restaurantın yanında kamp yapabilirsiniz buradan yola sahilden devam ederseniz yol kenarlarında denize girilebilecek vede kamp yapılabilecek çok güzel yerler var.Ayrıca size boncuk kampingi tavsiye ederim çok güzel biryer.

13. M

Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu

Ynt: Volkswagen Minibüs'ün restorasyonu Nereyi takip edeceğimizi şaşırdık tek bir başlık altında toplanması konuyu takip açısından daha kolay olur.
  14. M

Çubucak ve Gökova

Ynt: Çubucak ve Gökova Boncuk kamping satılmadı kışın fırtınada devrilen yıkılan kırılan okaliptus ağaçları çevreye daha fazla zarar vermesin diye kesilmiştir.
  15. M

Çubucak ve Gökova

Ynt: Çubucak ve Gökova Gökovada Boncuk kampingi size tavsiye ederim çok güzel biryer google dan boncuk kamping diye ararsanız bilgilere ulaşabilirsiniz.

16. M

Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.!

Ynt: Çubucak Orman Kampına Gelmeyin.! Ben marmariste tekstil işiyle uğraşıyorum geçenlerde bir müşteri gelgi plaj havlusu bakarken laflamaya başladık ankaradan gelmiş çubucak orman kampında kalıyormuş o anlattı kamp aşırı kalabalıkmış ortalık dağınık ve pis olduğunu aynı zamandada pahalı...
  17. M

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

Gökovada Boncuk kampingi tavsiye ederim .Tel-0-252-4958116
  18. M

Orijinalliği bozmak nedir

Ynt: Orijinalliği bozmak nedir Resimlerde gördüğümüz tek tük araçlarda böyle katledilişini görmek çok üzücü keşke restarasyonu yapılırken orijinaline sadık kalmaya özen gösterseymiş ustamız.1928 model bir araç kaç taneki ülkemizde ben olsam bu gibi nadir aracı müzelik olarak toplamayı tercih...

19. M

Bu karavan ise, bizimkiler ne?

Ynt: Bu karavan ise, bizimkiler ne? Çok güzel bir hayal umarım birgün hayallerinize kavuşursunuz kim istemezki sessiz sakin el değmemiş yerlerde kamp yapmak bizler zaten şehirden kaçmak için bu gibi araçlara yönelmiyormuyuz şehire bağımlı kalarak kamp hayatı olurmu.Şehire bağımlı bir kamp bence...
  20. M

Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk Takip etmekte yarar var bakalım bu işin sonu nereye varacak inşallah tatsızlık olmadan arkadaşlarımız bir şekilde anlaşırlar.Öylede olması gerekir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR