Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Geçmiş olsun allah beterinden korusun.

2. M

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... Sayın ttogan bey benim tekstil üzerine dükkanım var iki ayda bir kendim ilaçlama yapıyorum buda vaktimi alıyor benim en çok fareden vede hamam böceğinden şikayetim var sizin kullanmış olduğunuz ultrasonic cihazın marka ve...
  3. M

T4 Yüksek Tavan

Ynt: T4 Yüksek Tavan T4 ve T5'ler şehir içi trafiğinde taksi rahatlığıyla kullanılabiliyor iki kişi içinde yeterli bir araç tek sevemediğim tarafı tavana doğru daralması buda kış kullanımda bana bunaltıcı geliyor.

4. M

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli... Cuma bey kolay gelsin ağaçları ne ile yapıştırıyor marangozunuz markasını öğrenebilirmiyim.
  5. M

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) Orijinalinde 1976 modellerde 3800cc motor çıkar demekki sizin motor bir elden geçmiş bu tip araçlar yıllar içerisinde bir çok yerinde oynama yapılabiliyor motorun üzerinde tek boğazmı yoksa çift boğaz karbüratör var.

6. M

Artık Benim De Bir Cj5'im Var :)

Ynt: Artık Benim De Bir Cj5'im Var :) 1976 Model CJ5 'te 4200 değil 3800cc motor bulunur 4200'lerde 125 hp 3800cc'lerde 110hp'dir ayrıca 1978 ve üstü modellerde 4 ileri vites bulunur.Önlerde disk fren vardır,elektronik ateşleme vede diferansiyelleri daha seridir ayrıca yanlış hatırlamıyorsam...

7. M

Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu

Ynt: Ulusal Kamp Ve Karavan Federasyonu Genel Kurulu Hayırlı uğurlu olsun ,yeni yönetime başarılar dilerim.
  8. M

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Bunun adı tek kelimeyle Macera bizlere sadece kolay gelsin demek kalıyor.
  9. M

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? Uzun süre yatmış araçlarda zamanla yağ süzülerek en altta birikir yağsız kalan yerler zaman içerisinde karıncalaşma meydana gelir ben bunu yıllar önce yaşadım benim şanzıman bitikti bir arkadaş vasıtasıyla iki sene yatmış bir araçtan şanzıman aldık açtığımızda iç...

10. M

Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli... Cuma bey banyonuzun 70cm'lik eni bana biraz dar gibi geldi koridora doğru 10cm kaysanız ölçüyü 80x95cm yapsanız daha rahat,ferah bir banyo elde etmiş olursunuz.

11. M

Bu Cj 5 Alınır Mı?

Ynt: Bu Cj 5 Alınır Mı? İki sene yatmış aracın motorunda, diferansiyellerinde ve şanzımanında karıncalaşma yapmıştır bunada dikkat edin.
  12. M

Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd...

Ynt: Lütfen Bilgi.. Grand Vitara 1.9 Ddis - Freelander 2 Td4 - Jeep Liberty 2.8 Crd... Jeep'ten şaşma derim.

13. M

Temız Sorunsuz Cj Arıyororum

Ynt: Temız Sorunsuz Cj Arıyororum Bu iki araçtan 1977 modeli tercih etmelisiniz bence biraz daha araştırıp 1978 model ve daha üst yılını tercih etmeniz daha doğru olur.
  14. M

Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.

Ynt: Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım. 15000 e kadar çıkabilirseniz 1975 modelden daha yukarı CJ serisi bir araç alıp yavaş yavaş masraf yaparak zevkle binilecek bir araç yapabilirsiniz fazla acele etmeyin Jeep meselesi aceleye gelmez
  15. M

"eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)

Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi) Kolay gelsin.

16. M

Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor

Ynt: Ekrandaki Reklam Okumaya Mani Oluyor Sayfayı tam okuyamıyorum ne yapmam gerekir.
  17. M

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil bey geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
  18. M

Mustang Motoru CJ5'e Takılır mı?

Ynt: Mustang Motoru Cj5'e Takılır Mı? İyi bir usta bulduktan sonra neden olmasın.

19. M

Vefat

Ynt: Vefat Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun acılı ailesine sabırlar dilerim.
  20. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Levent bey 1985 yılından 2005 yılına kendimize ait olan feribotla Marmaris-Rodos arasında hem yolcu hemde araba karavan taşımacılığı yaptık ayrıca rahmetli amcama ait olan Boncuk Kampingde 1990 yılından beri işletmeciyiz benim gözlemlediğim genelde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR