Arama sonuçlarınız

1. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Levent bey sanırım silinen mesajlardan birisi benimki ben sadece herkesin cebi bir değil herkes 100 milyar civarında karavan alamaz demek istemiştim bunda ne varda mesajı sildiniz yine karavan bölümünde bir arkadaş başka bir arkadaşa işi konusunda...

2. M

Herkese Merhaba

Ynt: Herkese Merhaba İyi günlerde kullanın Cj7'nizin orijinal veya kısaltmamı uzatmamı olduğu konusunda bilgi sahibi oldunuzmu.
  3. M

17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum

4. M

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum Bekir bey birde işin o tarafı var bazı usta biri bakarken eli ayağı birbirine dolaşır benim bunlara bir lafım yok benim demek istediğim kendini usta sanan ama eline çekiç tornavida yakışmayan kişilere.
  5. M

Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum Bir işin başına sık sık gidildiğinde usta kızıyorsa o ustada bir iş vardır kendinden emin bir kişi yaptığı işi gururla sergiler şayet gelmenizi istemiyorsa onda bir eksiklik vardır.

6. M

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Yusuf bey çok uzun süreden beri sizden ses seda yok umarım ters giden bir şey yoktur sizi bir an önce aramızda görmek istiyoruz.

7. M

Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı)

Ynt: Dıy - Kes Ve Döndür (caster Açısı) Güzel bir konu dediğiniz gibi dere tepe gezip zaman öldürüleceğine bilgisayar başında bazı şeyleri takip etmek bilgi dağarcığımızı çok fazla geliştirecektir aynı zamanda bizi yedek parçacıların fahiş fiyatlarından vede çok fazla işten anlamayan ama adı...
  8. M

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Balıkesirden arkadaş araç bakmış aralarında anlaşmazlık olmuş aracı alamamış bunu anlatmak isterken edremitten arkadaşlar olaya müdahele edip hiç oktan ortalığı germişler biraz sakin olalım olay hakarete doru gidiyor.
  9. M

Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede..

Ynt: Hipocamp...!! Yöneticisi Nerede.. Her işletmede ufak tefek eksiklikler olabilir bunu işletme görevlisine bildirilerek arızanın biran önce giderilmesi tatlılıkla bağlanabilinirdi yurdumuzda iki elin sayısını geçmeyecek kadar kamp yeri var bunlarıda ufak tefek arıza nedeniyle veya iki...

10. M

Fethiye Ve Çevresinde Kamp Alanları.

Ynt: Fethiye Ve Çevresinde Kamp Alanları. Gökovada Boncuk Kampinge baktınızmı doğasıyla harika bir yer

11. M

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri Ağzınıza sağlık açık açık deneyimlerinizi bizlere aktardığınız için keşke tüm arkadaşlar deneyimlerini sizin gibi tesir altında kalmadan fikirlerini beyan edebilseler.
  12. M

Muğla Kamplı Gezimiz...

Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz... Gökovada Boncuk kampingi tavsiye ederim çok güzel biryer geçen hafta bir müşterimle alış veriş esnasında tesadüfen boncuk koyunda kaldığını bahsetti bende bu sene nasıl diye sorunca ramazan nedeniyle sakin olduğunu ama kamp yerinin süper olduğunu belirtti bende...

13. M

Kartuşlu Kamp Ocağı Sıcaklık Dayanımı?

Ynt: Kartuşlu Kamp Ocağı Sıcaklık Dayanımı? Aygaz ocağın tam olarak modelini vermenizde bir sakıncamı var acaba modelinin ne olduğunu açıklasanızda yeni ocak alacaklara bir referanslık yapsanız iyi olmazmı bilgiler paylaşıldıkça değer kazanır bunları unutmayalım
  14. M

Fotoğraflar Kayboldu

Ynt: Fotoğraflar Kayboldu sorun devam ediyor
  15. M

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Tuncer bey maalesef fethiyedeki bahsettiğiniz yer hakkında bir bilgim yok bakarsınız bir arkadaşımız size yardımcı olur.

16. M

Fethiye Boncuklu Koyu Hk.

Ynt: Fethiye Boncuklu Koyu Hk. Tuncer beyin bahsettiği yer fethiyede Hakan beyin linkini verdiği yer Gökovada Boncuk Koyu kamp yeri yani bu iki yer farklı yerler.Gökova boncuk koyu mükemmel bir yer doğa ve deniz harika bazen öğleden sonra denizde biraz hareketlenme oluyor sahili biraz çakıllı...
  17. M

Fotoğraflar Kayboldu

Ynt: Fotoğraflar Kayboldu Bende 2-3 önceki resimleri göremiyorum.
  18. M

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.

19. M

Kendi Karavan Veya Teknesini Yapanlara, Elektrik Konularında......

Ynt: Kendi Karavan Veya Teknesini Yapanlara, Elektrik Konularında...... Ahşap veya sac teknelerin su kesiminin altında bulunan elektriklenmeyi ve korozyonu kendi üzerine çeken tutya plakalar vardır.Ahşap teknedede bulunması gerekir hem elektriklenmeyi üzerine çeker hemde ahşapta kullanılan...
  20. M

Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti

Ynt: Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti Mutluluklar dilerim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR