Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vitara 1998 V6 2.0
Yeni gelen arkadaşlara deneyimli arkadaşların yol göstermesi daha doğru olur kanısındayım herkesin hayatının bir bölümünde acemilik dönemi olmuştur herkes bir konuda uzman olarak dünyaya gelmemiştir bunu unutmamak gerekir.
Ynt: Bu Da Bizim Emsalsiz Çocuk
Davut bey,sizin ifadeniz doğrultusunda CJ5 nasıl CJ7 oldu diye sormuştum aracınızı daha detaylı anlatarak konuyu kapatabilirdiniz ama siz agresif bir şekilde cevap vererek ortamı gerginleştirmeye doğru götürüyorsunuz buna hiç gerek yok ayrıca burası paylaşıma...
Ynt: Koca Oğlanın Elektrik Sorunu Var Yardım Eder Misiniz ?
Ozan bey direksiyonun altında bulunan siyah plastik parça kaloriferin sürücüye doğru sıcak hava üfleyen parçasıdır bu parçanın arkasında körük olması gerekir bu körük vasıtasıyla kalorifere bağlanır .
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Her bisiklete takılabilen elektrikli motoru çok iyi seçmek gerekiyor her zaman parçası olan ve tanınan bilinen bir markayı almakta fayda var.Bir iki sene sonra parça aradığınızda bulunabilsin yoksa çok parça peşinde...
Büyük bisikletin kapladığı alan küçüğe göre daha fazla yer kaplar ayrıca yapılmış olan yer tasarrufundan kazanılan yerede başka birşeyler koyulabilir.Katlanır bisikletlerin jant çapları küçük olabir ama unutmayınki çevremize...
Karavan için aldığınız bisiklet mükemmel her zaman için benim tercihimdir katlanan bisikletler.Bazı karavanların arkasında koca koca bisikletleri gördüğümde hafif bir gülümseme oluyor yüzümde ne gerek var bu kadar büyük...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
Katlanır bisiklet pratikliğinin yanında küçük olduğu için gösterişi yok,genelde bizler hantal büyük bisikletleri tercih ediyoruz sadece sağa sola hava atmak için kullanıma gelince birçoğu kullanılmıyor paslanıp gidiyor kullanmayacaksan o...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
Arka kapıdaki stepne araca çok farklı bir hava katmış yıllardır anlamadığım bir konu arka kapının olduğu yere koca koca bisikletleri koymak şartmıdır neden yatlarda kullanılan açıp kullandıktan sonra katlanan aç kapa yat bisikletleri...
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım
Motorun sıfır olması çok iyi ama nasıl toplanmış önemli olan orası tam olarak hakkıylamı toplanmış yoksa göstermelikmi toplanmış ona dikkat etmek gerekir.Ayrıca bu aracın tavanı fiber olması lazım kapı üst kenarı onu gösteriyor metal tavanlı olsaydı üst kenarı düz...
Ynt: Aydın Daki Cj İçin Yardım
Bu araç Marmaris plakalı büyük bir ihtimalle safariden çıkma jeepten anlayan biriyle iyice inceleyip ondan sonra karar verin ayrıca şuanda marmariste bir çok jeep satılık onlarıda incelemenizi tavsiye ederim.Bu sene yasalar gereğince cj8 ler safariye...
Ynt: Alınık Msr Xgk Ex Benzinli Ocak
Merhaba Mehmet bey elinizde bulunan üç ocağın ayrı ayrı fotoğrafını paylaşabilirmisiniz ayrıca bu ocakları test edip hangisini tavsiye edersiniz.Kullanıcıların tavsiyesi benim için her zaman ön plandadır teşekkür ederim.