Arama sonuçlarınız

1. M

1996 S-10 4.3 Vortec Mi ? 1997 Ford Explorer 4.0 Xlt(205bg) Mi?

Ynt: 1996 S-10 4.3 Vortec Mi ? 1997 Ford Explorer 4.0 Xlt(205bg) Mi? Parçasının bolluğu ve ucuzluğu açısından blazer daha avantajlıdır ben olsam blazer'i tercih ederim.

2. M

Başınız Sağolsun Vural Bey..!

Ynt: Başınız Sağolsun Vural Bey..! Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.
  3. M

Cj 5 Frenler Ve Motor Start Sorunu

Ynt: Cj 5 Frenler Ve Motor Start Sorunu Havaların ısınmasıyla benzin buharlaşıp uçabilir veya karbüratörden benzin geriye kaçıp karbüratör boş kalabilir karbüratör kelebeği ayar isteyebilir.

4. M

Cj 5 Frenler Ve Motor Start Sorunu

Ynt: Cj 5 Frenler Ve Motor Start Sorunu Karbüratörde benzin kalmamıştır marşa basmadan önce gaz pedalını birkaç defa pompalayıp ondan sonra marşa basın.
  5. M

Resimleri Göremiyorum

Ynt: Resimleri Göremiyorum Rahatsızlığımdan dolayı aşağı yukarı 15 gündür foruma giremiyordum bugün tekrar gezenbilire büyük bir istekle geri dönüş yaptım ne yazıkki hevesim biranda söndü hemen hemen 15 günlük resimleri göremiyorum resimsiz forum konuların hiç tadı yok.Yetkili arkadaşların buna...

6. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İsmail bey geçmiş olsun.

7. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Allah analı babalı büyütsün.
  8. M

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Kemal bey,geçmiş olsun moralinizi yüksek tutarak en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim.
  9. M

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun.

10. M

Husky Bigless Aile Çadırı Hakkında

Yüksek tavanlı bir çok çadır var ama ülkemizde yok cabelas ı incelediğimizde dünya kadar çadır bulunuyor hem çok pahalı hemde getirtmesi çok sorunlu gümrüğe takılması kaçınılmaz ayrıca kargosuda epey pahalı.En iyisi yurtdışına araçla çıkan bir tanıdığa sipariş vermek.Rahmetli amcama ait Gökova...

11. M

Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için

Ynt: Doslarımızın isim benzerliğinden mağdur olmamaları için Emek hırsızlığı her türlü iş konusunda başımızı ağrıtmakta bu durumda buna benzer kişileri açık açık belirtmeliyizki dürüst arkadaşlarımız ön plana çıksın.
  12. M

Selim bey, vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim.Benim aradığım yüksek tavanlı ferah bir çadır bulabilirsem almak istiyorum bulamazsamda bir çaresine bakacağım.

13. M

Sayın kowboy çadırınız hakkında verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sizin çadır ve Husky Grande Aile Çadırı arasında kaldım sanırım biraz daha araştırıp ondan sonra karar vereceğim.Tek düşüncem kışın randıman alamayıpta pişman olmak benim için kış kampı önemli bakacağız artık çaresine.
  14. M

Sayın kowboy sizin sahip olduğunuz çadırı kış kamplarında kullanabilirmiyiz ben ailemle beraber yaz ve kış kullanabileceğim su geçirmeyen rahat bir çadır arıyorum internet ortamında herkez kendi ürününü övüyor ama benim için kullanıcı tavsiyesi daha önemli.Aliem 6 kişi olduğu için rahat bir...
  15. M

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Yeni karavanınız hayırlı olsun.

16. M

Teşekkür Mesaj

Ynt: Teşekkür Mesaj Saim bey,tekrar geçmiş olsun.
  17. M

İlhan Kubilay'ın babasının vefatı

Ynt: İlhan Kubilay'ın babasının vefatı Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
  18. M

Mart Ayında Kamp...

Ynt: Mart Ayında Kamp... Ben kışlık bir çadır arıyorum ailemle kullanabileceğim konforlu çadır arayışındayım benim için kullanıcı deneyimleri her zaman ön plandadır.

19. M

Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım 1977 model Jeep te önler kampanadır vede elektronik ateşleme yoktur 3 ileri şanzımanlıdır motoru 3800cc dir ben olsam ilk önce alt takıma ve motora önem veririm benim için jant lastik daha sonra gelir.1977 den sonra önler disk fren,elektronik ateşleme...
  20. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Ben ilk Jeep imi 1990 yılında 1977 model CJ5 olarak aldım 6 ay kadar sonra orijinal 1978 model CJ7 bularak ikinci aracımı aldım ve ben bu zamana kadar S kapılı bir CJ7 ne gördüm nede duydum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.