Arama sonuçlarınız

1. M

Mart Ayında Kamp...

Ynt: Mart Ayında Kamp... Sayın kowboy çadırınızın markası ve modeli nedir ayrıca kaç mevsimliktir bende 6 veya 8 kişilik çadır bakıyorum ama şu çadır iyidir diye bir tavsiye alamadım o yüzden çadırınız hakkkında geniş bir şekilde bilgi verebilirmisiniz.

2. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Bu araç CJ7 değil bu işten çok iyi anlayan bir ustaya aracı göstermeniz gerekir ki daha sonra başınız ağrımasın.Yinede söylüyorum CJ7 ve CJ8 de U tipi kapı modeli vardır diğerleri S kapı modelidir.Araç ayrı ruhsat ayrı olursa başınız ağrır daha düzgün bir araç bakın derim.
  3. M

Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Aradıktan sonra temiz bir Jeep bulmak çokta zor olmasa gerek şu anda bu araçlar henüz yeryüzünde uzay gibi ulaşılması çok zor biryerde değiller.İnsanlık ölmediği sürecede temiz insanlar her yerde bulunabilir.Bazı şeyleri abartmamak gerekiyor bu...

4. M

cj7 hakkında yardım

Ynt: cj7 hakkında yardım Bu araç kesinlikle CJ7 değildir bu araçtaki kapı S kapı kapı modelidir bu kapı CJ5 CJ6 VE Tuzla tipinde bulunmaktadır.CJ7 ve CJ8 de U tipi kapı bulunmaktadır o yüzden bu kırmızı araç CJ7 değildir.Daha fazla incelemek isterseniz google dan resimli arama yapıp bilgilere...
  5. M

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK Hard-top çok güzel olmuş ama bence arka cam açılır sistem yapılsaymış hem daha güzel hemde daha kullanışlı olurmuş.

6. M

Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum

Ynt: Cj-5 için üstadlardan fikir almak istiyorum Jeep konusunda fazla acele etmesen daha iyi olur ilk önce bol bol okuyup araştırarak bilgi dağarcığını genişlet ondan sonra neye karar vereceğinine daha kolay karar verirsin.Bence ilk önce yapılı bir araç al onda iyice bir piş daha sonra...

7. M

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak bey sorulan fiyatları açık açık cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Burası bilgiye açık olan biryer bazı arkadaşlar nedense fiyat konusu olunca tek kelime etmeden konuyu değiştiriyorlar buda benim onlara olan inancımı yitirmeme neden oluyorlar.Bilgiler paylaşıldıkça değer kazanırlar.
  8. M

6 metre Başoğlu çekme karavan, 14.000TL.

Ynt: 6 metre Başoğlu çekme karavan, 14.000TL. Çekme karavanınızın resimlerini koyarsanız daha çabuk satma şansınız olur.
  9. M

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Çok güzel görünüyor avrupa karavanları aratmayacak temizlikte çalışma yapılmış.İyi günlerde kullanın.Yalnız bukadar resimler bizi kesmedi resim konusunda biraz daha bonkör olmanızı bekliyoruz.

10. M

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu Alüminyum hiçbir zaman demir boru kadar sağlam değildir allah göstermesin aracın takla attığı zaman sizi koruyacak olan olan sağlam bir roll bardır.Bence güvenlik her zaman önde gelir.

11. M

willys çok yakıyor,yardım :)

Ynt: willys çok yakıyor,yardım :) Kilometrede 1 lira yakması normal değil V8 ler bile bukadar yakmıyor motorunuzda bir problem var siz en iyisi iyibir usta bulun yoksa budurum siszin aracınızdan soğumanıza neden olacak.
  12. M

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 Araç alacaksanız 1978 den sonrasına bakın daha avantajlıdır fazla masraf çıkarmazlar daha önceki modellere göre moderndirler.

13. M

tavsiye cj5

Ynt: tavsiye cj5 Merhaba,bilgi dağarcığınızı biraz daha genişlettikten sonra araç almaya bakın hemen acele karar vermeyin yanlış yaparsınız.Keyif yapayım derken biranda aracınızdan nefret edersiniz.
  14. M

cj piyasasını katledenlere

Ynt: cj piyasasını katledenlere Kendini bilmez galericiler yüzünden doğru düzgün çalışan galerci arkadaşlarda iş yapamaz hale geldi bu durum arabadan anlamayan birçok arkadaşımızın aldatılmasına neden oldu.Ben şahsen mümkün olduğu kadar galeriden araç almamaya bakarım en iyisi tanıdık bildik...

15. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Salih bey,başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
  16. M

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah bey yeni ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun.
  17. M

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Bülent ustam duvar kaplamaları ,tavan kaplamaları ve çıtalar hakkındaki bilgileri özel mesaj olarak değilde genel olarak cevaplasanız daha iyi olmazmı bizde bu sayede öğrenmiş oluruz.Ben bu işi profosyonel olarak yapıyorum işin püf noktasını vermek istemiyorum...

18. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun Saim bey.
  19. M

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 Herkesin arabası kendine güzeldir gereksiz polemikler yaparak ortamı germenin anlamı yok.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR