Arama sonuçlarınız

1. M

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Ahmet bey,bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

2. M

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Ahmet bey, Liberty almak istiyorum bu araç uzun yolda nasıldır içeriye ses alırmı,savurma yaparmı konforu nasıldır ben ailemle kullanacağım bir araç almak istiyorum gündelik kulanılacak arasırada hafta sonları eğlenmek amacıyla araziye çıkacağm tavsiye edermisiniz...
  3. M

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor İsim vermekten kaçınılıyor esasında isim verilmeli ki bizlerin başına gelenler bir başkasının başına gelmesin.Para kolay kazanılmıyor zar zor kazandığımız paraları nalbantlara kaptırmak hiç de hoş olmuyor.

4. M

Yerel Saat Ayarı

Ynt: Yerel Saat Ayarı Gezenbilir saati ile benim bilgisayarın saati arasında bir saatlık fark var yönetici arkadaşlar bunu biran önce ayarlayabilirler mi.
  5. M

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Karavanın hayırlı olsun Ahmet bey siz kendini karavan imalatçısı diye yutturan nalbanttan kurtuldunuz ya gerisi olur gider merak etmeyin arada sırada ufak arızalar meydana çıkabilir bu sizi üzmesin siz karavanınızın keyfini çıkarmaya bakın.Şimdi...

6. M

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey sevinçli haberi almanıza çok sevindim inşallah son saniyede bir aksilik çıkmaz.Eşiniz rahatsızlanmış sizlere geçmiş olsun.

7. M

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Yeni bir macera kolay gelsin.
  8. M

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler micoz01 ağzınıza sağlık sizin gibi cesur yorumlar yapan arkadaşlar forumda sayıları çoğalsa eminimki karavan üreten firmalar kaliteyi yükselteceklerdir.Ben birşey almaya kalksam ilk önce alacağım yerlere bir göz atarım ondan sonrada...
  9. M

çıkma yedek parça kullanmak ne kadar doğru

Ynt: çıkma yedek parça kullanmak ne kadar doğru Bencede orjinal parça varken çıkma parça kullanmak anlamsız insan durduk yerde bir parçayı bir kenara çıkarırmı,çıkarılan parçanın bir nedeni vardır.Çıkma parça kullanmak en son yapılacak şey olmalıdır orinal parça bulunamıyorsa geçici olarak...

10. M

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Allah analı babalı büyütsün.

11. M

BOZKIRIN TEZENESİ NEŞAT ERTAŞI KAYBETTİK

Ynt: BOZKIRIN TEZENESİ NEŞAT ERTAŞI KAYBETTİK Mekanı cennet olsun Büyük Ustanın.
  12. M

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Harika olur derim bilgiler paylaşıldıkça değerlidir.

13. M

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ertan bey hayırlı uğurlu olsun allah iş karşılığı versin.
  14. M

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey durumunuza çok üzüldüm iş ahlakı olmayan sorumsuz kişiler insanı canından bezdiriyor.Ne diyeyim allahından bulsunlar.Size sabırlar diliyorum.
  15. M

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan bey çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

16. M

NEDEN CJ?

Ynt: NEDEN CJ? Sanırım sevdanın yerini rahatlık alıyor.
  17. M

CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep)

Ynt: CJ-8 den CJ-7,5’a Doğru Komple Revizyon (Gaziantep) Takibe alalım buradan enteresan şeyler çıkacak.
  18. M

VEFAT

Ynt: VEFAT Allah rahmet eylesin,nurlar içinde yatsın

19. M

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli Ahmet bey,karavanınıza yine kavuşamamışsınız buna çok üzüldüm bu bekleme nereye kadar ülkemizde verilen sözler neden tutulmaz,bahaneler neden bitmez.BEn bir iş yaparken olumsuzluklarıda hesap ederek iki üç gün sonrasına gün veririm insanı canından...
  20. M

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Ahmet bey TKKD de böyle bir cevap verirse gerisini bile tahmin edemiyorum mağduriyetimizi bize en yakın yerlere bildirdiğimizde onlardan yardım destek bekleriz ama ne yazıkki yardımve destek beklediğimiz yerler bize üstün körü baştan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR