Arama sonuçlarınız

1. mehmetfatihozturk

Hyundai Country Karavan Yapımı

Aracın eksik olan parçalarını Güney Kore Hyundai Merkez den getirdik...

2. mehmetfatihozturk

Yaptığımız çerçevelere göre sineklik perde yaptırdım. Tam planladığım gibi oldu. Çerçeveleri boyadıktan sonra montajı yapacağım. Perde de gri tercih ettim. Aracın deri döşemelerini de gri yapıp tamamlayacağım...
  3. mehmetfatihozturk

Cam çerçevelerimizi kestik. Boyayıp yerine takacağız...

4. mehmetfatihozturk

Orta Ledlerimizi taktık. Sıra yan ledlerde...
  5. mehmetfatihozturk

İthal neon ledlerimizi takıyoruz...

6. mehmetfatihozturk

Bugün havalandırma kapaklarını takıp led döşemeye geçeceğiz kısmetse...

7. mehmetfatihozturk

Yan duvarlarımız da hazır..
  8. mehmetfatihozturk

Tavan lambirlerimiz mükemmel oldu...
  9. mehmetfatihozturk

Bugün tavan lambirlerinin ufak tefek yerleri fiber macun çekip, zımparalayıp, 2 kat boya daha atacağım :) Boya konusunda en az 4 kat atıyoruz sonu nete varacaksa artık :)

10. mehmetfatihozturk

Teşekkür ederim. İlerliyoruz...

11. mehmetfatihozturk

Tüm yan camları sökmüştük. Çerçevelerini fırında boyadık. Tüm fitillerini taaa Bursa da anca bulup değiştirdik :) orta cam çıtalarının yenilerini alıp taktık. Mandalları komple dağıtıp, temizleyip, boyayıp taktık. Tüm camları güneş geçirgenliği az cam filmiyle kapladık. Sonra da yerlerine...

12. mehmetfatihozturk

Boyanın bitmiş halinin resimlerini de birdahaki ki sefere paylaşacağım :) boyadan sonra resim çekmemişim :)
  13. mehmetfatihozturk

Aracın iç yan duvarlarının kaplamasına geçtik. 4mm kavak kontrayla kaplama yapıp, birleşme yerlerini de aracın cam çıtalarının hizasına denk getirip oralara T alüminyum taktık. Gayet şık oldu. Kontraları takmadan önce zımpara yapmıştık. Taktıktan sonra da astar ve 2 kat boya attık. Sonra ince...
  14. mehmetfatihozturk

Kısa sürede de biter aslında ama hem çok özenerek, itinayla yapmaya çalışıyorum. O yüzden detaylarla çok uğraşıyorum. Hem de maddi olarak çok para gidiyor :) almışken iyisini alalım, yapmışken iyisini yapalım diyoruz... bu sebepler de biraz yavaş gitmesine neden oluyor...

15. mehmetfatihozturk

Sağolasın abi...
  16. mehmetfatihozturk

Tavan lambirleri komple bitti. Çok çok güzel oldu. Orta ve yan Işık bantlarını takıp 5 adet olan tavan havalandırmalarının da boyadığı çerçevelerini taktıktan sonra bitmiş halinin de resmini atacağım :) hızla ilerliyorum ama işçiliği ben yapmama rağmen fena para gidiyor :)
  17. mehmetfatihozturk

Aracın şamyelli olan jantlarının yerine aldığım dublex jantları aracın üst rengi olan klasik Mercedes beyazına fırında boyadık. Orta göbek de aracın alt rengi olan yeşilden olacak. Sonra da yeni lastiklerle takılacak araca...

18. mehmetfatihozturk

Yan camlarında çerçeveleri boyandı. Camlara Avrupa cam filmi çekildi. Mandallar komple dağıtılıp, bakımları yapılıp, boyandı. Tüm cam fitilleri yenilendi. Orta cam çıtaları da Bursa dan sipariş verildi hafta içi geldiğinde yan camlarda takılacak...
  19. mehmetfatihozturk

Çatlayan arka camın yenisi renkli cam olarak döktürülüp yerine takıldı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR